Şimdi Ara

Sıfır araba mı İkinci el BMW 320d mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BMW almazsam alacağım araba ikinci el olarak kesinlikle Audi olur HB Kasa A3 Audi kötü araba değil kullananlar da memnun kesinlikle audiyi de küçümsemem benimsediğim araç ama dedim ya çocukluk hayali heves alındıktan sonra belki satıp ev peşinatı için daha ucuz A3 alınabilir aradaki fark da peşinat yapılabilir Allah her şeyin hayırlısını versin bana da sizlere de Bir de bedelli çıkınca arabayı değişmeye karar verdim askerlik engeldi 21 gün ücret alamayacağım için krediyi 21 gün dönüşü çekebilirim 1-2 aya da ücretler artabilir aralığa kalabilir yani alma zamanım o zamana da kalabilir daha da artar mı aralıkta bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot1234 -- 26 Ağustos 2018; 10:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdinc1 M kullanıcısına yanıt
    Gayet de mantıklı bu devirde sıfır araç almak akıl işi değil.

Bu araçların 2. eli nispeten hala ucuz.

Passat, bmw, mercedes in 2. ci elini nerdeyse sıfır fiyatına satacaklar.

• despot1234 D kullanıcısına yanıt
    Hocam size diğer bir önerim bir araba pahalı diye iyi olacağını düşünmeyin, özellikle şu zamanda düşünmeyin, çünkü bu aralar arabanın değerinin yeniden belirlendiği bir dönem olduğu için çok çakal olur piyasada.

Bir arabaya atıyorum 180 bin lira ister, siz temiz zannedersiniz ama aslında temizliğinden değil de çakallığından istiyor olabilir.
  • ben e90 320d kullanıyorum. bu sınıfın kralı bmw'dir. audi filan boş verin. bence audi A4 bu sınıfın dıştan görünüş olarak en vasat ve sıradan aracıdır. bazı arkadaşlar bmw zincir filan demişler, audi'nin sorunlu dsg'sinden bahsetmemişler. aracım şu anda 234.000 km'de daha önemli hiçbir sorun yaşamadım. bakımları yetkili servişte yaptırmıyorum. en son bakım için yağını castrol edge 5 30 c3 DPF'li ve bakım setini mazot filtresi dahil bosch olarak internetten aldım. sanayide ustama götürdüm 50 TL'ye hepsini halletti. toplamda 550 TL'ye bitti. yine şahsi görüşüm, bmw f30 320d varken sıfır diye 200.000 TL altı veya üstü uyduruk araçlara verirsem doğru dürüst uyku uyumaz salak gibi dolaşıp dururdum herhalde. son olarak bmw alınacaksa çok iyi ekspertiz yapılmalı ve araca chip gibi uygulamalar yapılmış ise o araçtan kaçılmalı.
  • Haklısınız iyi bir expertiz şart yazılım da olmamalı hemfikiriz araç pahalı diye iyi olacak diye bir şey yok herkes kafasına göre fiyat yazar ilanlara bakalım kısmetse BMW sahibi oluruz kısmet değilse başka araba alırız kazasız belasız binmek nasip olur inş... Araç bulursam hangi şehirde ise iyi expertiz için danışırım size mesela Ankara, İzmir , İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakası için önerileriniz hangi expertiz yerleri olur

• Masraf çıkartmayacak 3.20 D kaç bin TLden başlıyor acaba?

F30 ya da E 90, ben de bunu merak ediyorum.

• Sıkıntı yeni kasası çıkacak yakında ve f30 un kızılay kasa imajı görmesi malesef.

Sıfır km honda alternatif değil. Kıyas kabul etmez.

160 170 çok ciddi bütçe olmasına karşın doların hali ortada olduğu için paranız çok görünmesin.

Ev peşinatı yapmak aklınızın ucundan geçmesin bu faizler ile.

Aylık gelirinize göre bu paraları vermekte akıl karı değil.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Cok itici bu durum, bin ifadesi varken k yazmanin anlami yok.

Makul sayılabilecek bir araç,fiyatı bence yerinde X drive olmasaydı 165 civarı olurdu fiyatı diye düşünüyorum. X drive’ı 525’te deneyimlemiştim.Tren rayda nasıl gider sorusunun cevabıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: despot1234

Bu mesaj silindi.
    Helal 9 bin yakışır 9 bin kazansam korkmadan e serisine krediye girerdim

• Hayatta hiç ikinci el araba almadım.

İkinci el lüks araçlarda aklıma gelen ilk şey "bunu satan zengin aptal mı ki satıyor?" sorusudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Cok itici bu durum, bin ifadesi varken k yazmanin anlami yok.
    online oyun kafası, oyunu bıraksalar da oyun onları bırakmaz.
  • bmw 3 serisi iyice apaçi eline düştü.Yola sokağa bakarsanız görürsünüz.Şahinci tayfayla aynı kefeye koyuyorum ben o sınıfı ki bu forumda yardım istiyorsanız size vw ve bmwden başka birşey önerilmez.
    Senelik 18-20 bin km için bence benzinli sıfır araç tercih edin.
    Gidip 2. el bmw almak için apaçilerle (genel olarak söylüyorum) muhatap olup ağız kokusu çekmeye değmez.Hele ki şu pisayada.
    Sıfır her zaman sıfırdır.Kim ne derse desin.
    Ben olsam sıfır tercih ederdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 26 Ağustos 2018; 14:46:50 >
  • Bence ya hayalinizi gerçekleştirin ya da donanım isterseniz Passat 1.4 TSİ alın.Bana kalsa 3 kasayı benzinli almanız daha iyi olur ama 3.20D istediğiniz için siz bilirsiniz.

• Günümüzdeki arabalarda %110 ötv %18 KDV olması sebebiyle ve kurun her geçen gün artması nedeniyle sıfır araç da ikinci el de bir çeşit yatırım oluyor konu içinde verdiğim arkadaşım örneğinde olduğu gibi kimisi bu yatırımını evlilik için kimisi ev almak için kimi ultra zengin adam da ikinci üçüncü aracı ise satıp sıfır almak in satar son dediğim sayısı çok nadir zaten bu gruptaki adamdan araç alınmaz ilk 2 grupta olan kişilere denk gelinirse neden alınmasın sıfırların b segmentinin benzinlisinin bile 100 bin ₺ olduğu ekonominin çok kötü olduğu şu zamanda sıfır araba almak çok zor istediğin özelliklerde

• Benim 2013 model 177 beygir 2.0 (tdi) dizel otomatik 64 bin km deki b8.5 siyah a4 u verelim hocam size

kasa değişecek bir araç için böyle bir dönemde bu kadar masrafa girmeye gerek yok, idrive olan bir e92 lci 3.20cd her türlü iş görür ve kullanması da keyif verir, bütçene göre çok rahat 80k km altı dolu araç bulabilirsin, biraz zorlarsan e93 cabrio bile çıkar
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    Peki senin fikrini şöyle sorim araba alırken ortalama 2-3 ay araştırma sürecinde olurum ki yeni yeni başladım araştırmaya 2019 320d kasası değişeceği için bu modellerin fiyatı düşer mi kurun da yükseldiğini düşünürsek bekleyim mi eski arabamla devam ederim ki askere gidecem 21 günü yapıp gelmiş de olurum acelem yok küçük bir şey almıyoruz yıl sonuna kadar bekleyim mi

valla yıl sonu işi karışık açıkçası, ülkenin hali ortada, dış borç mevzuları başlayınca kambiyo sıkıntı yaratacağı için kur tekrar yükselecek, şu an bile yükselmek için bir hareket açıyor ama swap işlemlerini kısıtlamaları yüzünden volatilite düşük seyrediyor, bu şekilde de çok zorlayamazlar çünkü sıcak para bu şekilde ülkeye giriş yapmıyor mevcut döviz çıkıyor vs. vs., iki ucu b.klu bir dönemdeyiz yani, yapısal reform ya da yenilikçi bir anlayış da yok hala aynı müteahhit kafası devam ediyor

o yüzden beklemek 2. elde pek bir artı sağlamayabilir, belki milletin paraya ihtiyacı olacak ciddi sıkıntılı bir noktaya gelinirse parayı da döviz ya da bitcoin vs. gibi başka bir enstrümana bağladığında avantaj sağlarsın ama o zaman da araba almak mantıklı olur mu eldeki likiditeyi kullanarak işin o kısmı da başka bir soru işareti, yıl sonunun görünen tek avantajı sıfır 1 serisi olur, o da kasa değiştireceği için mevcut fiyatlarında güzel indirim yaparlar, hele şimdi m sport shadow edition gelmiş herşeyiyle dolu paket, 116d için düşünülebilir o motor fena değil, zira yeni kasa artık önden çekişli olacağından ötürü talebi azalıp çok değer kaybı yaşatmaz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.