Şimdi Ara

Sıfır araba mı İkinci el BMW 320d mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: despot1234

Bunlara da bakayim yorumunuz için teşekkür ederim iyice kafam karışacak ama olsun sonuçta küçük bir şey almıyoruz şunu da belirteyim bekarım yani çocuk vs yok yarın evlilik durumu olursa Allah ne gösterir bilemeyiz o zaman satmayı düşünüyorum alacağım aracı teşekkürler
    Yarını görebileceğimizin garantisi yok. Yapıştır 3.20 yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    C180 reno motoru o yüzden yarım Mercedes ama a4 en güçlü alternatif 320d ye A4 bakılabilir

• despot1234 D kullanıcısına yanıt
    c200 de reno motoru mu hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu k olayı bitse iyi olacak, sene 2010 metin2 pazarından item alıyoruz sanki.
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Reno motoru olması kötü araba demek değil sonuçta gene Mercedes konforu var ama BMW motoru daha iyi anlamında dedim C200de de reno motoru var diye okumuştum araba tanıtım dergisinde yanlış biliyorsam bilen biri düzeltebilir emin değilim

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Düzelttim içini ferah tut

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    k olayı metin iki ile alakalı değil sadece, dünya genelinde kullanılan bir kısaltma. Kilo yani bin kat, gram ile kilogram arasındaki bin kat farktan...

Bmw

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    ilk cümlen ne kadar mantıklıysa

ikinci cümlen de o kadar mantıksız

• BMW ye ilk sahibi biner, diğer sahiplerine de BMW biner.Kararı buna göre verin; civic e de o kadar para verilmez.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Peki önerin nedir hocam bmwyi sıfır alacak gücümüz yok maalesef zinciri değişmiş bakımı serviste yapılmış bir bmw madem bizi üzecek o zaman hiç araba değiştirmemek lazım bu iş biraz şans işi aslında sıfır için de geçerli dediğim ne önerirsin benim yerimde olsan

• Yetkili servis bakımlı BMW bulabilirseniz biraz hasar kayıtlı sizin için tatlı olur. Ama her işlemin yetkili serviste yapılması önemlidir. Yoksa herhangi bir işçilik veya parça hatasinda butun masraf size kitlenecek. Audi A5 sportback de bakın derim 2.0 dizelleri gerçekten çok güzel. 320 yanında oyuncak kalıyor fiyatlar da yakın olması lazım

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Kazasız boyasız servis bakımlı temiz kullanılmış 320d

İlan No: 594286696

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-servis-bakimli-temiz-kullanilmis-320d-594286696/detay Bunun gibi mesela herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: despot1234

Kazasız boyasız servis bakımlı temiz kullanılmış 320d

İlan No: 594286696

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-boyasiz-servis-bakimli-temiz-kullanilmis-320d-594286696/detay Bunun gibi mesela herhalde
    Valla hocam ben kapısı değişik 60binde alırım o paraya aynı aracı yan yana koysalar. Bütün firmalarda km arttıkça bakım fiyatları sorun çıkarma ihtimali artar. Bide boyasız aldığınız arabayı çocuklar çiziyor üstüne dusuyorlar bide gelip biri vuruyor bir dünya dert.

• illa bu iki seçenekse üstad hekim civic derim 9ileri otomatik dizel olan tabiki de
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    İlla ikisi değil civic 6yıl/150 bin km garanti veriyor ama göçük problemi olunca kullanıcı hatası diyor sıfır araba alıp da kimse kaportasında göçük olsun istemez memnun olan sayısı da az bmw kullanıp memnun olan sayısı daha fazla aslında orta segment otomatik ikinci el golf ya da a3 de alınabilir ama 1-2 yıla gene BMW kovalarım ha şuan ne kullanıyorsun derseniz b segmenti Fiesta var eski çalıştığım yer dağlık bir yer olduğu için oraya fazlaydı bile şimdi şehir merkezine geçtim Haziran’dan itibaren o yüzden artık model yükseltmek istiyorum

• Kesinlikle BMW al

Baska arac alacaksin aklin hep onda kalacak sacma sapan sahibinden de zaman harcayacaksin her BMW konusu acildiginda ukte kalacak. Her gun arac fiyatlari artiyor o zaman daha cok pisman olacaksin cunku araclarin Km artiyor ve temizi icin daha cok para gozden cikaracaksin.

Bmw oyle bir hastalik ki ozellikle kullandiysan tadi damaginda kaliyor. Önunde sonunda alacaksin biliyorum

Buradaki cogu kisi Bmw ye dusman oldugu icin genelde onermiyorlar ama kullanmayan bilemez Bmw nin tadi baskadir.

Yine de sen bilirsin sonucta 90 model almiyorsun gerisi sana kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ayıptır sorması hangi işte çalışıyorsunda 9 bin alıyorsun
    Megane önermen gerekmiyor muydu? 🤔

• Civic dememis ol hocam, bmw ile kiyaslanman bile BMW ye hakaret gibi olmus, al 320d keyfine bak hatta bekarsan 116d bakabilirsin tabi performans beklenti yoksa cok, %70 ayni parcalar,

• 2. El 3.20 dizel öneririm.Borusanın 2. El bölümünden alırsanız 2 yıl garantili olur.60,70 bini geçmemiş 320d alınabilir.Düzgün kullanılmışı kolay kolay problem çıkarmaz.Ben kullanıyorum şuan 85 binde hiç bir sıkıntısı yok,ne sesinde bir sıkıntı ne performansında.Yalnız parça ve bakım ücretlerini göz önünde bulundurun.Borusandaki bir yağ,ve komple filtre bakımı için ortalama 2000-2500 tl gibi bir fiyat çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.