Şimdi Ara

Sıfır araba mı İkinci el BMW 320d mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

3 20 d almazdım civice de o kadar para bağlamam.

2. el insignia veya superb dizel olabilir mesela...
    Bence de insignia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere şunu belirteyim civic felan hikaye arabalar kendi kendine yamuluyor sırf saçma bi kitlesi var 20 bin tllik arabaya 40 bin tlye istiyor binenler sen hayal et ne olduğunu kii 100 bin tk verip arkadaşım ikinci el aldı arabayı beğeniyor ama araba bence çok kötü basıyorsun gitmiyor kalitesi ortada.

Bmw konusuna gelirsek bende 118 dizel var ben aracın gidişinden memnunum çok tatminkar ha bizde şuan f30 var 320 dizel satılık oda 118binde araç zincir sorunu felan hikaye bmw nin her modeli kaliteli ve tatmin ediyor.

Aklınızda bmw ile ilgili soru olursa özelden sorabilirsiniz. Bana sorarsanız siz bi f30 olan birine rica edin 320d olan 184beygirlik f30 binin ve bir tur atın gaza basın o arabanın asfalta oturması malzeme kalitesini ve gidişini görünce asla dönüp hondaya felan bakmazsınız.

• Tabiki bmwden yana kullanmanı dilerim hocam. Bence bu paralar honda civice verilmez. Ama gelir buyken tabi ne kadar kenara attığınızı bilmiyorum da 0 için bir süre beklenir ya da kredi intihar gibi olsa da kredi de çekilebilir.

Bu arada soramadan edemeyeceğim aile hekimleri 9 bin alıyor mu ya 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 27 Ağustos 2018; 2:24:25 >
  • Ne aldin dr kardesim mrk ettim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.