Şimdi Ara

Sıfır araba mı İkinci el BMW 320d mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150-160 bin arası birikmişim var aylık ortalama 1500km yol yapıyorum maaşım 9 bin civarı 27 yaşımdayım 2-3 yıllık birikmişim baba parası değil onu belirteyim. Küçüklüğümden beri BMW almak istedim ama malum sıfır fiyatları çok fazla ve her geçen gün artıyor. 2012 model veya üstü 100 bin km BMW mi alsam yoksa 170-180bine sıfır dizel otomatik Honda civic full artı full mu alsam çok kararsızım. 1-2 yıl sonra oluşan peşinat ile ev kredisi ile ev almayı düşündüğümden çok fazla kredi çekmeye de yanaşmıyorum peşin almayı düşünüyorum. BMW nin zincir sorunu var zinciri değişmişler 150-170 aralığında Honda’nın göçük problemi var fikir verirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot1234 -- 25 Ağustos 2018; 17:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 20 d almazdım civice de o kadar para bağlamam.

2. el insignia veya superb dizel olabilir mesela...

• 3.20d hem hayalini gerçekleştirmiş olursun hem Bmw yani kalite.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Bunlara da bakayim yorumunuz için teşekkür ederim iyice kafam karışacak ama olsun sonuçta küçük bir şey almıyoruz şunu da belirteyim bekarım yani çocuk vs yok yarın evlilik durumu olursa Allah ne gösterir bilemeyiz o zaman satmayı düşünüyorum alacağım aracı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot1234 -- 25 Ağustos 2018; 15:32:39 >
  • BMW dışında araç alırsam aklımda hep BMW kalacak zaten o da bir gerçek

• Hocam 3.20d yerine 1.6 motor olan 3.20i neden düşünmüyorsunuz km olarak daha az olanını bulursunuz?

• Bmw boşver civici falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaparsanız yapın 170 bşne civic alıp hayatınızın en büyük hatasını yapmayın. Geçen sen o rakam düzeyine dolu f10 5.20i almıştım. Sizde bakımlı f30 2016 3.20i alabilirsiniz

• despot1234 D kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem şu an sıfıra yakın ikinci el bmw harici başka bir araç alman. 1-2 yaşında araçlara bak derim az km yapmış. Bırak bmw aklında kalsın, gelecek hayalin olsun. Bu yaşında bahsettiğim gibiyse durumun, birkaç yıl içinde en kral bmw’yi sıfır alırsın hem de istediğin donanımlar ve renk ile. Bana sorarsan premium araçlar parayı basıp sıfır aldığında daha tatlı oluyor. Onun hazzı başka.

Not: çok subjektif bir yorum benimki, katılan katılmayan elbet olur. Önemli olan senin ne istediğin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 160k ya düzgün sıfır araç yok artık

polo dizel alırsın o paraya ancak, bence bmw mantıklı

• Ysgramor kullanıcısına yanıt
    Aslında aklımda Audi a3 hb vardı 2-3 yaşında az km 110-130 bine bulunuyor ama şanzıman başımı ağrıtır mı s-tronic bilemedim ve dediğim gibi BMW çocukluk hayalim bir de yarın bir gün evlilik durumu olursa arabayı satarsam iyice ertelenir BMW ye gençken yaşlılıkta Mercedes e binmek mantıklı geldi bana dediğinizi Mercedes alırken yapmayı planlıyorum zaten Allah Kaza bela vermesin hayırlısını bizlere sizlere de hayırlı olup daha iyisini nasip etsin

• despot1234 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgim olan araçlar değil yardımcı olamıyorum maalesef. Ama iyi niyetli birisiniz belli, umarım içinize sinen güzel bir araç bulur alırsınız. Son cümlelerinizden belli kişiliğiniz. Sizin için en hayırlısını en güzelini dilerim ben de.

• hakaob kullanıcısına yanıt
    Yıllık 18-20 bin arası km yapıyorum yakıt olarak üzer beni ondan 320i bakmadım benzinlisine

• Ayıptır sorması hangi işte çalışıyorsunda 9 bin alıyorsun

• Hayalinse BMW al gitsin. Kazancın iyiymiş uygun araç bulursan alırsın memnun kalmazsan 3-5 ay deneyip zarar etmeden satarsin. Honda ya o kadar para vermek mantıklı değil.Ayrica 170-180 civarına c200d bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 25 Ağustos 2018; 16:43:48 >
  • Bir yaşında falan olacaksa Bmw tercih edilir.

• Bmw

• c180 ya da a4 al hocam

• 150-160 arası nakit var sıfır alırsam kalanı taksitle ödeyecektim Mercedes ileriki zamanda düşünüyorum bu nakitle 1-2 parça boyalı ya da tampon değişmeli BMW 320d ya da 1-2 ay sonra kusursuz 320d alıcam gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.