Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinlinin fiyati iyiymis. Daha dusuk fiyat veren bayiler de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Nihayet uzun bir aradan sonra aracımı almak için işlemleri başlattım. Aracın özelliklerini ve fiyatını paylaştım. Almak isteyen olursa çabuk davransın. Yarın kampanya bitiyor. Bu fiyat eski kurdan hesaplanmıştır. Yeni kura göre aynı donanımda 161 ve üzeri fiyatlar verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisevgi -- 12 Nisan 2018; 15:57:0 >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    O vakitler millet 500-1000 ucuzunu ararken uyarmıştım beklemeyin dalın diye :)
  • Otomotiv firmalarında uzun süredir ilk defa ay içinde zam olabilir konuşulmaya başlandı.Şu an son noktada firmalar fiyatlandırma olarak.Döviz çok az daha artarsa Mayıs ayını beklemeden fiyatları arttıracaklar, içeriden kesin bilgi maalesef durumlar bu.
  • Seat IBIZA 1.0 EcoTSI 95 HP S&S için fiyat alan var mı? 69.900 liste fiyatı var.

Bu motorun 115'lik motordan ne farkı var sadece yazılım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Otomotiv firmalarında uzun süredir ilk defa ay içinde zam olabilir konuşulmaya başlandı.Şu an son noktada firmalar fiyatlandırma olarak.Döviz çok az daha artarsa Mayıs ayını beklemeden fiyatları arttıracaklar, içeriden kesin bilgi maalesef durumlar bu.
    Bu kadar zamin ardindan millet kredi ile bile olsa araba alamayacak duruma geldiginde izleyin cumbusu

Yetkili bayiler birer birer kepenk indirecek en fazla 3-4 yil sonra

Keske cep telefonlarina taksit yasagi oldugu gibi arac alimlarindada kredi yasagi olsa uzun vadede biraz toparlar belki ulke genel olarak

• Eğer birşey ihtiyaç maddesi ise her boşluk bir şekilde doldurulur. Alım gücü düştü mü daha ince saç kullanan,daha az donanımlı ki şimdi bile bunları yapan var 2 hava yastığı ile örneğin,daha ucuz araçlar piyasaya çıkar.

Diyelim ki bunlarda pahalı kaldı bu sefer aynı Asya ülkelerinde olduğu gibi motor satışları artar.Yıllar geçti onlarda mı pahalı kaldı bu sefer bisiklet satışları artar.

Kısacası bayi arza göre talep sunar,biraz daralma olsa bile en nihayetinde ticari hayatına devam eder. Burada olan yine vatandaşa olur.

Ağzımızın tadı ile kriz çıksın da şu bayiler gününü görsün, bak banka 1 ay kredi vermeyecek o zaman izle şenliği türü yaklaşımların sonucunun olmadığı cep telefonu taksit kısıtlamasında görüldü. Piyasa daraldı mı ? Hayır ? Cep telefonu dükkanları kapandı mı? Hayır tam tersine daha da fazla açıldı.
  • TekstilciSase T kullanıcısına yanıt
    Ne kepenk kapatması hocam, adamlar rekor derdinde kaç yıldır. En kötü ihtimalle kredi miktarı artar onlar için, vatandaş için iyi ihtimal olur bu da satışlar artar. 985 bini görmüşlerdi sanırım, 1milyon barajını aşma peşinde iki yıldır adamlar.

• Araç satışı zannettiğiniz gibi çok değil arkadaşlar, bu şartlarda minimal budur. Daha azı olmaz yani. Ekonomide genişleme olursa 2-3e bile katlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 12 Nisan 2018; 18:18:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.4 atmosferik mi? Sitede yok artık üretilmiyor mu bu model?

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Whatsapp grubu kuracaklardı. 1000-2000 peşine düşmüşlerdi. Ne oldu bu gruba bilinmez. Aldığın an kazançlısın. Her ay zam geliyor, beklemek fiyatları ucuzlatmıyor. 75 olan Toyota Life 80 olmuş, 85 de olur.

• İnşallah bu fiyatlar dahada artar artist satıcıları görürğm o zamanbiz mi müşteri onlar mı müşteri belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hurda indirimi nezaman gelecek arkadaslar.onu bekleyelim derken ztn bir okadarda zam yedi araclar lanet olsunki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı dertten muzdaribim, yapacakları indirim çoktan pul oldu da, bide bu çıkınca bayiler pazarlığa da çok yanaşmaz liste fiyatı isterlerse bak sen o zaman işte.

• Hurda indirimi şu hali ile çok mantıklı değil,hala yürürlüğe girmemeside normal değil
    Ciddi bir revizyon bekliyorum
  • Leon 1.4 FR 125hp ve opsiyonlar

* Desire kırmızı

*18" 30/2 jant

*seat ses sistemi

*anahtarsız çalıştırma

*geri görüş kamerası

111.000.

• Okuyanlardan özür dileyerek birşeye değinmek istiyorum konu dışı olacak ama

Yukarıda sayın üye bahsetmiş arz talep minimal rekor vb.

Ben birşeye dikkat çekmek istiyorum likidite bitti mi senin benim buraya yazdığımız yazı için 1 mb veriye ödeyecek paramız kalmadığı zaman durum çok geç olacak.

Bankalarda kredi karşılama oranı yüzde 70 lere çıkmış.

Ben şahsen otomotivde rekora felan inanmıyorum. Çizilen tabloda çok mantıklı gelmiyor.

Kur baskısı ve ötv zaten ortada böyle giderse arz marz konuşmaya gerek kalmayacak.

Durum iç açıcı değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Whatsapp grubu kuracaklardı. 1000-2000 peşine düşmüşlerdi. Ne oldu bu gruba bilinmez. Aldığın an kazançlısın. Her ay zam geliyor, beklemek fiyatları ucuzlatmıyor. 75 olan Toyota Life 80 olmuş, 85 de olur.
    O grubu ben kurdum...ve gruptaki arkadaşların çoğu 71000 tl den aldı...bazı arkadaşlar 72000 den aldı... Gruptan 4-5 arkadaş kaldı almayan ve şuanda büyük ihtimalle pişmandırlar...şuan elinde araç olduğu halde 78500 e bile aracı vermiyorlar bayiler kalmadı diyorlar... Yakın zamanda bu araca yine zam geleceğini biliyorlar çünkü...ben de bu foruma Mart ayında sırf bu aracı ucuza almak için üye oldum ve istediğimede ulaştım...bazı fırsatlarda erken davranmak çok önemli...

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Doğru. Mart ayında corolla 1.6 life fırsat aracıydı Ben grubu beklemeden elimi çabuk tuttum, pazarlık yapıp kaporami verdim. Kardesime aldik. Grup kuracaklara sordum, bayilerin filo indirimi yapmadigini herkesin basının çaresine bakacagini söylediler. 71bine park sensörü ve bagaj havuzu hediyeli aldım. + 900TL'den sis farı. Şimdi 78binden aşağı satan bayi yok bildiğim kadarıyla. Hatta liste fiyatından 500tl fazla isteyenler bile var.

• 2011 ilk 3 ay 122895

2012 ilk 3 ay 97536

2013 ilk 3 ay 114434

2014 ilk 3 ay 89342

2015 ilk 3 ay 126991

2016 ilk 3 ay 127921

2017 ilk 3 ay 115963

2018 ilk 3 ay 122310

Ortada rekor satış yok

15 ve 16 dan düşük satış var.Hatta 11 de bile daha çok satmış.

Ama bunca kur ve vergi yüklelişine rağmen bu satışlar firmaların karnını fazlasıyla duyurur

• 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.