Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam birde şöyle birşey var bu ilk 3 aylık periyotta satılan araç sayısının çok büyük kısmı 2017 modeldir , önemli olan 2. çeyrek değerlendirmesi bence bu 2018 model satış fiyatlarıyla büyük bir düşüş olacaktır .
  • Yukarıda dedim ya Otomotiv rekora koşuyor yaklaşımları yorumları ciddi güldürüyor.

Cebinde 100 K nakiti olup araç alanlara zaten lafım yok.

Ama 100 K araca 70 K kredi çekip onlar filo değil perakende satışı kardeş diyenlere benim lafım. Araç aldığını zanneden grup oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bence araç satışlarının büyük bir kısmı filo satışlarıdır. Özellikle araç kiralama firmalarının sayısında ciddi artışlar var ve bunlar satışta önemli payı alıyor. Bulunduğum şehirde bundan 5 yıl önce belki 5 tane kiralama şirketi varsa bugün ortalama 50 tane vardır..

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım olarak hicbir fark yok. Yazılım ile beygir gücünde oynama yapıyorlar.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    İyide senin sattığını 5000 tl lik iphone x degilki iki aylik maaşını biriktirip alasin. En baz Corolla 1.6 benzinli arabaniz olmus 80 bin. Ee adam elindekinin farkini biriktip almaya kalksa araba olcak 85-90 bin bandında.sikinti büyük bence ülkede. Mazot iki gün arayla iki defa zam yemiş.

• Az kaldı. %60 lık dilimin altında araç kalmayacak.

• Daha ne olsun. Araç satışları gayet iyi. Alan alıyor satışlarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 13 Nisan 2018; 0:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taishos

Bugün aracımı seramik kaplama için servise götürdüğümde aşağıdaki fiyatları aldım. Işine yarayan olabilir.

Ek olarak, satış temsilcisinin söylemine istinaden, ağustos ayından itibaren 308, 3008 ve 5008 ler de eat8 şanzıman standart olacakmış.

2017 Makyajı kasa 308 active 1.6 Dizel Otomatik, cam tavan + ön arka park sensörü + Arka kamera = 112.000TL

2017 2008 allure 1.6 Dizel yarı otomatik, metalik boya + Farc (oto fren) + Navigasyon paketi = 112.000TL

2017 208 active 1.6 Dizel yarı otomatik, metalik boya = 90.000TL

2017 3008 GT line 197.000TL
    hangi bayi acavba?
  • Bilgesayar B kullanıcısına yanıt
    Adınıza sevindim, araç sahiplerine hayırlı olsun. Üçe beşe bakmamak gerekiyor.

• mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Bu motor özelinde bilgi sahibi değilim ancak vag grubunun diğer araçlarında (örneğin 1.4 TSI 125hp 150hp) beygir gücü farklılıkları yalnızca yazılımla gelen değişiklikler değiller. Öncelikle turbo büyüklüğü ya da geometrisi farklı oluyor. Haliyle basınç farkıyla ortaya çıkan inlet air ısınmasını telafi etmek için daha büyük bir intercooler kullanıyorlar. Son olarak da engine mapping yazılımı da değiştiriliyor. Arada ciddi bir mühendislik çalışması farkı oluyor.
  • 18 yaşını yeni doldurmuş delikanlı almaya gelmiyor yalnız ülkemizde sıfır araç almaya. Bir süredir çalışmış elinde nakiti veya mevcut bir aracı var,ayrıca işine de güveniyor taksitleri ödeyeceği kadar ve araç almaya geliyor. Bir gencin akıllı telefon istemesi ile 30-35 yaşına gelmiş aynı gencin araç almak istemesi ile arasında bir fark yok. İkisi de ihtiyaç ikisini de bir şekilde alacak veya almak için yanıp tutuşacak.
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    süleyman bey arac fiyatlarında bir artışmı oldu özellikle 1.4 100 olanda ? en son 75 idi
  • Günaydın,
    2 araç arasında kaldım.Sizce hangisi yada başka alternatif sunabilirmisiniz.

Eşime Almayı düşünüyorum Aracı,

-Polo 1.0 95 PS DSG Higline paket + Mavi renk+Sunroof+Rline Paket+18 Jant+hayalet ekran+led farlar full bir araç 109 bin.

-Seat ibiza 1.0 115 Ps Fr Paket+mavi Renk+Sunroof+18 Jant+anahtarsız giriş ve çalıştırma+geri görüş kamera +full led far araç 102 bin.
  • emir341907 kullanıcısına yanıt
    hey Maşallah fiyatlara bak B sınıfı full araç 110 bin ...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın,
    2 araç arasında kaldım.Sizce hangisi yada başka alternatif sunabilirmisiniz.

Eşime Almayı düşünüyorum Aracı,

-Polo 1.0 95 PS DSG Higline paket + Mavi renk+Sunroof+Rline Paket+18 Jant+hayalet ekran+led farlar full bir araç 109 bin.

-Seat ibiza 1.0 115 Ps Fr Paket+mavi Renk+Sunroof+18 Jant+anahtarsız giriş ve çalıştırma+geri görüş kamera +full led far araç 102 bin.
    yeni polo çok başarılı bence
  • hurda indiriminin başlaması için zam gelmesi bekleniyor bu çok net artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abiodum -- 13 Nisan 2018; 9:41:56 >
  • Bana göre o paralara o araçlar alınmaz. En basitinden çok daha dolu donanımlı ve 1.5lt 111 HP çok daha güçlü motora sahip Toyota Yaris Otomatik ki vites ve araç da sorunsuz.

Ama illa Polo mu İbiza mı derseniz Polo alırım derim o zaman.
  • negemezsin34 N kullanıcısına yanıt
    Istanbul Avcılar "Deniz Otomotiv"

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bana göre o paralara o araçlar alınmaz. En basitinden çok daha dolu donanımlı ve 1.5lt 111 HP çok daha güçlü motora sahip Toyota Yaris Otomatik ki vites ve araç da sorunsuz.

Ama illa Polo mu İbiza mı derseniz Polo alırım derim o zaman.
    Hocam vw nin tsi motorları turbo nedeniyle daha iyi performans vermez mi? Özellikle Ibizada olan motor çok iyi.

Bir de bagaj hacmi konusunda Yaris bu iki modelin gerisinde kalıyor bildiğim kadarıyla. Mtv dezavantajı da var tabi.

• Beyler Octavia ve Superb hakkında ne düşünürsünüz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.