Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaris yeni nesil atmosferik motor 111 HP güce sahip, Turbo bir yere kadar aralarında ciddi güç farkı var. Ayrıca Yaris Style otomatik vites 2017 model olanı 92 bin TL civarında fiyatı.

Polo büyüdü evet bagajı daha büyük. Ama bu B sınıfı mantığına ters, C sınıfı boyutlarına geldi. Yaris'in iç mekanı geniştir. 185cm önde arkada 185cm boya sahip kişi rahatça oturabiliyor.

Tabi bir de bozulmasa bile çift baskı balata ve kavrama değişimi parası DSG şanzıman var diğer tarafta yağını değiştir ömürlük kullan CVT. Kısacası ben Yaris derim ama illa İbiza mı Polu derseniz de Polo derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın,
    2 araç arasında kaldım.Sizce hangisi yada başka alternatif sunabilirmisiniz.

Eşime Almayı düşünüyorum Aracı,

-Polo 1.0 95 PS DSG Higline paket + Mavi renk+Sunroof+Rline Paket+18 Jant+hayalet ekran+led farlar full bir araç 109 bin.

-Seat ibiza 1.0 115 Ps Fr Paket+mavi Renk+Sunroof+18 Jant+anahtarsız giriş ve çalıştırma+geri görüş kamera +full led far araç 102 bin.
    Ben geçen ay ibiza style 115 bg- dsg aracı 78 bin tl ye aldım . Aracı eşim için almıştım. Şehir içinde çocukları okula getir - götür işleri için kullanacağından üst donanımlara hiç bakmadım . Motor - şanzıman uyumu çok iyi. Aracın iç hacmi ve bagaj yeterli. Tüketimi iyi..

Ancak sizin gibi 100 bin tl den fazla para verecek olsaydım C segmenti araç bakardım . Leon , 308 , Astra , Golf gibi..Yukarıda paylaşıldı . 110 bin tl ye bu araçlardan bulmak mümkün , tabiki ful paket olmaz ama C segmentinin orta paketleri bile tatminkardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Beyler Octavia ve Superb hakkında ne düşünürsünüz?
    Usta ikiside çok güzel

Superb kalite olarak açık ara önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• A180 dizel içim teklif alan var mı yakın zamanda?

• Bu ay forumda duraklama var, 308-Civic -i 30 - Megane fiyat alan yazan yok

• Honda Civic 2018 için Ankara Honda Efe 100 bine (liste fiyatı 104 bin ) bırakıyoruz dedi Elegance Otomatik benzinli. Mavi hariç diğer renkler varmış. 20 bin faizsiz kredi 12 aya.

Daha uygun fiyat veren bayi var mıdır acaba?

İkinci elde bu model 100 bine yok, resmen 101 binden başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 13 Nisan 2018; 12:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Honda Civic 2018 için Ankara Honda Efe 100 bine (liste fiyatı 104 bin ) bırakıyoruz dedi Elegance Otomatik benzinli. Mavi hariç diğer renkler varmış. 20 bin faizsiz kredi 12 aya.

Daha uygun fiyat veren bayi var mıdır acaba?

İkinci elde bu model 100 bine yok, resmen 101 binden başlıyor
    Lpg siz alınmaz o arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 13 Nisan 2018; 13:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Günaydın,
    2 araç arasında kaldım.Sizce hangisi yada başka alternatif sunabilirmisiniz.

Eşime Almayı düşünüyorum Aracı,

-Polo 1.0 95 PS DSG Higline paket + Mavi renk+Sunroof+Rline Paket+18 Jant+hayalet ekran+led farlar full bir araç 109 bin.

-Seat ibiza 1.0 115 Ps Fr Paket+mavi Renk+Sunroof+18 Jant+anahtarsız giriş ve çalıştırma+geri görüş kamera +full led far araç 102 bin.
    Skoda fabiaya da bakin. Bir de boyle dolu modellere gerek yok. B sinifina cok para bu rakamlar.

• quote:

Bu ay forumda duraklama var, 308-Civic -i 30 - Megane fiyat alan yazan yok
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guduset -- 13 Nisan 2018; 21:10:46 >
  • quote:

Bu ay forumda duraklama var, 308-Civic -i 30 - Megane fiyat alan yazan yok
    izmir kahyaoğulları bayisi kırmızı aktive paket 308 için 120 bin demişti 2 hafta oldu. 2017 model di araç
    bayan araç 140 küsür falan fiyatı var demişti.
    üzerinde fazla durmadım.
    pazarlık yapılırsa daha da düşebilir.
    +
    aktive paketlerde cam tvan varmı bilmiyorum ama araç da vardı
  • Peugeot Göral Ankara 301 Allure paket 2017 model beyaz renk. 71500 e alındı. Bana kalsa tabi ki bu fiyat etmez ama şu an yine zam gelmiş en az %3-4 civarı. İşin özü; benim yaptıgım sadece mantık evliliği .......

• Bagdat caddesi Birmot.2017 Renegade 1.4 140HP DDCT Limited benzinli Deri Koltuk 140 bin. 2017 1.4 170HP 4X4 ATX Sunroof , 18' Jant 180.000TL . Alfa Stelvio 445.000 Guilia Veloce 469.000TL . 2018 Jeep Compass 1.4 170 HP 4X4 243.000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

2 gündür sıfır golf araştırdım, en son 2. el golf 1.0 Comfortta (sürüş konfor ve ışık paket) karar kıldım. (89 bin tl)
    Yılsonuna kadar test edeceğim kendisini :)

308'e yarın elveda diyorum nasipse bi de Golfün tadına bakalım.
    Ben pazar gunu 1.0 tsi golf test ettim,gayet guzel bir arac,ayrica dedikleri gibi titresimli ve gurultulu degil,izalasyonu filan yine super,ben cok begendim araci

• quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Usta ikiside çok güzel

Superb kalite olarak açık ara önde

Alıntıları Göster
    Superb elbette daha iyi zaten ilk binişte kendini belli ediyor. Ama büyük araba şehir içinde park vs pratik olmayabilir.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bir süre sadece hafta sonu kullanacağım için (belki bir sene) sık kullanmaya başladığım zaman taksam diyorum ama.

Bir de hazır lpg alınca motorda bazı parçalar ona uygun takılmış oluyor diyorlar. Lpg ile 30 kuruş yakarken benzin ile 45 yakıyorsa çok sorun olmaz bence ama

Çok büyük bir hata ise 5-6 bin lira daha bulayım ama zor olabilir benim için

Benzinde ne kadar yakıyor bakmadım daha, uzun zaman önce bakmıştım da unuttum. Yoğun trafik olan bir yerde kullanmıyorum, sakin yollarda genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guduset

izmir kahyaoğulları bayisi kırmızı aktive paket 308 için 120 bin demişti 2 hafta oldu. 2017 model di araç
    bayan araç 140 küsür falan fiyatı var demişti.
    üzerinde fazla durmadım.
    pazarlık yapılırsa daha da düşebilir.
    +
    aktive paketlerde cam tvan varmı bilmiyorum ama araç da vardı

Alıntıları Göster
    Geçen ay liste fiyatı 117 binken 79 bine aldım diyen bir üye vardı forumda, 38 bin indirimle. 20 bin lira indirim o araç için az görünüyor bu durumda.

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    alırken aldırırken herkes super b yi seviyor. 2.el de ise superb diyorum kimse yüzüne bakmıyor. 3 aydır elimde arac bekliyor. ya bizim memleket için geçerli diyecegim ama araç malum sitede yayında 3 aydır.

yok arkadas D segmentte passat, insignia, c200 ötesi hikaye bence
  • 2018 C180 AMG 249.000

2017 C200d AMG 254.000

2017 ile 18 arasında model yılı haricindeki farklar

Ön kapılarda elektronik hafızalı koltuk ayarı - elektronik arka perde - eller serbest açılır kapanır bagaj - anahtarsız giriş (çalıştırma 2sinde de mevcut)

FİYATLAR ÇOK yüksek evet ama fiyatlar bunlar yapacak bişe yok. Yerimde olsanız ne yapardınız yada alternatif önerisi olan varsa bekliyorum. (25-30bin km yaparım yıllık)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Fake ilan onlar yada keriz peşindeler. Yaptıkları saçmalıktan başka birşey değil. Farkındalar ama devam ettiriyorlar. 😁

• 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.