Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle düşünmeyeceksin. Şeytan vesvese veriyor. İkisi birbirinden tamamen bağımsız. Al aracını kes kurbanını bismillah de marşa baş ve keyfini sür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCÇETİN M kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde haber çıkmıştı. Skoda taleplere yetisemiyormys o yüzden liste fiyatından dayatiyorlar. Ellerinde kalmış satamadiklari araç varsa başka tabiki.

https://www.emekligundem.com/volkswagen-skodanin-siparislerine-yetisemiyor/

• Alıp sonradan satan arkadaşların araçları değerlendirilmeli bence, bayiye geri verseler bayi daha yüksekten başka kişilere satacak, forumda ihtiyacı olan arkadaşlar alırsa en azından amacına ulaşmış olur, sonuçta bu ülkede aldığın gün kardasın.

• 2018 model Hyundai i20 1.4 CRDi Style(orta) donanım beyaz düz renkli araç için 83 bin lira teklif alındı.Ayrıca 50 bin lira %1.14 oranla kredi.

Araç ve fiyat nasıldır? Yorumlarınızı alabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 22 Nisan 2018; 1:47:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende 2017 model 2.el bakiyorum.Gecen dedim ki bı bayii arayayım istediğim aracın sıfır fiyatı neymiş sordum. Onu belirteyim burada.

Araç Golf 1.0 comfortline manuel 2018 model tungsten gri sürüş konfor ve + bı paket daha vardı. İsmini hatırlayamadım. Listesini ve artıklarını ekleyerek internetten fiyat baktım 118.500 gibi bişey çıktı. Aldığım fiyat ise 106.500. ve telefonla aldım. Yüzyüze olsa dahada iner bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

Merhabalar. Bende 2017 model 2.el bakiyorum.Gecen dedim ki bı bayii arayayım istediğim aracın sıfır fiyatı neymiş sordum. Onu belirteyim burada.

Araç Golf 1.0 comfortline manuel 2018 model tungsten gri sürüş konfor ve + bı paket daha vardı. İsmini hatırlayamadım. Listesini ve artıklarını ekleyerek internetten fiyat baktım 118.500 gibi bişey çıktı. Aldığım fiyat ise 106.500. ve telefonla aldım. Yüzyüze olsa dahada iner bence.

Ek paketsizini en düşük 100.500e bulmuştum bunun. Zannedersem etimesgut doğuş vermişti.
    Sizin fiyat da renk ve paket farkı ile benzer seviyeye geliyor.

• 2017 astra j sedan 1.4 otomatik 82000 tl alındı. geri görüş navi, paspas hediye.

• Hangi bayi hocam bu . Sizin aldiniz son aracmi 1.4 astra icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldiy -- 22 Nisan 2018; 9:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

2018 model Hyundai i20 1.4 CRDi Style(orta) donanım beyaz düz renkli araç için 83 bin lira teklif alındı.Ayrıca 50 bin lira %1.14 oranla kredi.

Araç ve fiyat nasıldır? Yorumlarınızı alabilir miyim acaba?

Süspansiyonu çok çok sert ve 1 yıla kalmaz makyajlı kasası gelecek. Yol tutuş iyi ama cidden uzun yolculuklarda bozuk yola gelmiyor, ciddi rahatsızlık veriyor. Maalesef genelde filo aracı algısı var. Ama dizaynı bence harika, dizeli çekişi de yeterli seviyede pek üzmez ama yıllık vergide 1.6 motorla aynı vergi ödeniyor. Bence 83bin'e değmez, ikinci elde 2016 modellerin temizlerini 65-70 bandında rahatlıkla bulabilirsiniz, yıllık vergi olarak ikinci el şu anda daha avantajlı kalıyor.

• A3 icin fiyat alan var mi

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    hocam bu araç içinde fiyat aldım. hadi 130 diyelim yapmıyorlar. Şeker beyazı aynı motor donanım şanzıman için 17'' siyah zeminli alaşım jant + arka park kamerası opsiyonlarıyla 136.500 tl fiyat veriyorlar. Bu fiyat eder mi sorusunun cevabı içerisine bindiğinizde açık olarak belli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCÇETİN

hocam bu araç içinde fiyat aldım. hadi 130 diyelim yapmıyorlar. Şeker beyazı aynı motor donanım şanzıman için 17'' siyah zeminli alaşım jant + arka park kamerası opsiyonlarıyla 136.500 tl fiyat veriyorlar. Bu fiyat eder mi sorusunun cevabı içerisine bindiğinizde açık olarak belli olacaktır.
    Sizce edermi ben çok kararsız kaldım. Aslında hem cıvıc hem de octavia yı beğendim sonunda yazı tura atarak karar vereçeğim galiba

• MCÇETİN M kullanıcısına yanıt
    Ben Civic alırım bu seçeneklerden. Octavia sportif yönü öyle aman aman olan bir araba değil, 150 Bg le düz yolda gazlarsınız ancak. Civic o spor adının hakkını her versiyonu ile veriyor bence.

• Arkadaşlar bugün Ankara Honda bayilerinin ikisini de arayıp ''EŞİM İÇİN JAZZ YADA HRV MODELLERİNDEN BİRİNİ ALICAZ BİZE HER İKİ ARAÇ İÇİN TEST SÜRÜŞÜ RANDEVUSU VERİRMİSİNİZ'' dedim.

''VEREMEYİZ BEYFENDİ ÇÜNKÜ SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ MODELLERİN İKİSİNİN DE TÜRKİYE'DE TEST ARACI YOK. ALACAK OLAN TEST YAPMADAN ALIP GİDİYOR'' dediler.

Yıl olmuş 2018 cidden test etmeden araç alan var mı yada bu kadar rekabet olan bir ortamda HONDA KENDİ KAFASINA SIKMAYA AND İÇMİŞ OLABİLİR Mİ?
  • Civic elegance 2018 otomatik benzinli(lpgsiz) 100bin tl fiyat aldım. Başka fiyat alan var mı civic için bayilerden?

• vgtuna V kullanıcısına yanıt
    Jazz’i test etmek icin yolda gormek yeterli guzelim araba ne hale gelmis. Tasarim cok kotu.

• PriMe kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Sağolun.

• vgtuna V kullanıcısına yanıt
    Honda Türkiye'nin Civic dışındaki araçları satma gibi bir derdi yok. Kampanya, lansman, test sürüşü falan hak getire. Çoğu bayide showroomda Civic dışında araç göremezsiniz. Yıllar önce CR-V alırken bayi sahibinin aracıyla test sürüşü yapmıştım.

• Honda Civic harici modellerde değişik bir politikası var. Toyota C-HR öneririm bayan için HRV olmaz ise.

• Eskişehir Hilalde Kia Rio 1.25 Concept donanıma 64bin TL’ye anlaştık. Paspas vs de hediye ettiler saolsunlar

Rio 1.4 CRDi Manuel Concept : 77500

Picanto 1.25 Otomatik : 68000

Rio 1.25 Manuel Comfort (boş donanım) : 62000

Liste fiyatı üzerinden yapılan indirimler böyledir haberiniz olsun eskişehirde yaşayanlar.

• 
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.