Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem_b

Merhaba

vw passat alma arifesindeyim araç 1.4 tsi trendline beyaz aracı 116.900 tl dediler liste fiyatı 127 küsürdü şimdi baktım liste fiyatına 128.900 olmuş

anlayamadığım şu ortalama 10 bin desek genede bu kadar rakam inmeleri biraz ürküttü pasat fiyatı alan oldumu paylaşırsa sevinirim
    Hocam sanki 30 bin tl lik araci mi dusuyorlar? Daire parasina araç veriyor. Dusebilir cok normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the patriot kullanıcısına yanıt
    2018 elegance tuplu otom icin 106k aldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizel otomatik Octavia fiyatı alan oldu mu ?

• Only34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün skoda ankara efe bayisine gittim. Dizel otomatik octavia style 146.000 tl fiyat verdiler.
  • MCÇETİN M kullanıcısına yanıt
    Çok fahiş zam yemiş. 6 ay önce Kasım ayında pazarlıksız 120binden veriyorlardı. Ben superb almıştım onun fiyatıda uçtu gitti. Bu fiyatlara araba alınmaz.

• Aracımı satacaktım sıfır araç fiyatlarını görünce vazgeçtim. Elentra bile 85bin olmuş senelik bana maliyeti bin tl olan aracımla devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Hocam umarım en kısa zamanda ihtiyaçlarınıza en uygun aracı bulursunuz. Ancak fırsatları zorlama imkânınız varsa acele edin derim. Bu ayki fahiş kur zammından etkilenmeyen araç elbette bulunur, ama daha sonra, atıyorum haziran ayında alacağınız araç bu ayki kurdan girmiş olacak ve daha da pahalı olacaktır.

Bu erken seçim hiç hayra alamet değil gibi, sanki bu yıl çok zor geçecek ekonomik olarak. Bu fiyatları geçen sene konuşsak hiç inandırıcı gelmezdi, ama belki seneye hatta bu sene sonunda daha da fazlasını göreceğiz.

Ben geçen ağustos ayında Golf aldım, liste fiyatı 104.200 liraydı. Şu anki fiyatı 130.200. Sakin karşılamak mümkün değil, dokuz ayda yüzde 25 fiyatı artmış.

Alıntıları Göster
    Sayfadan kurulan en gerçekci cümleyi okuduğum için alıntı yapmadan geçemedim.

Bende Vw düşüncesindeydim ancak artan fiyatlar ve erken seçimi bende olumlu yorumlayamadığım için borçsuz araba en iyi arabadır şeklinde kendime telkinlerde bulunmaya devam ediyorum.

• Arkadaşlar dizel otomatik pasat trendline fiyat alan yada fiyat bilgisi olan var mı. Teşekkürler.
  • GaeeF_06 G kullanıcısına yanıt
    En son 141 di ama kalmamlş araç

2018 ler daha pahalıydı

• oasis99 O kullanıcısına yanıt
    doğrudur genel olarak ellerindeki araçları satmaya çalışıyorlar. başka bir aracı bile sorsanız elimizde bu var bunu vereyim diyor. Ben özellikle başka bir renk istiyorum bana beyaz var bunu verelim diyor. ilginç geldi bana. Sipariş verelim özel geçelim dediğimizde ağustos teslim gelir diyorlar. Birde şu dikkatimi çekti sadece dizel otomatik var. yani onu diretiyor sadece. ben benzinli alayım deseniz de elimizde sadece tek donanım var diyorlar ve indirim uygulanmıyor. liste fiyatından veriyorlar. Çok fazla yaklaşımlarını beğenmedim.

ayrıca superb style dizel otomatik anahtarsız giriş çalıştırma + sunroof 180.000 tl
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    Neredeyse ev fiyatına araba. Biraz daha zorlasak arsa alınır.( Büyükşehir dışı şehirler )

• MCÇETİN M kullanıcısına yanıt
    Gayet normal bir durum, elinden varsa onu satmaya çalışıyor,

Elinde de genelde piyasada tutulan motor-sanziman-renk kombineleri oluyor, parasını en hızlı şekilde geri almak için o versiyonları seçip sipariş geciyorlar.

Eger Almanya da yaşıyor olsaydınız istediğiniz versiyonu 20 25 gün içinde teslim ederlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 21 Nisan 2018; 15:4:47 >
  • 1.4 skoda octavia nasıl araç bilgisi olan varmı dsg sport donanımlısının liste fiyatı 137 bin gözüküyor. Hadi 130 diyelim Bu fiyatı edermi? Honda civic dizel araçlar ful donanımlısı 130 listesi var cııvıc ile karşılaşacak olursak hangisi daha önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 210507 -- 21 Nisan 2018; 18:19:22 >
  • Henüz görmediğim ve doğuş çankaya'dan teslim almadığım aracımı satmayı düşünüyorum. 1 haftalık bir ilan vereceğim. Tam olarak ödediğim rakama satılık. Kuruş aşağı ya da yukarısı değil. 1 haftaya gitmezse bineceğiz nasipse.

Turkiyedeki en uygun fiyat buydu.

2018 Golf 1.6 tdi highline manuel. Beyaz renk siyah iç döşeme. Fiyat 128.500,42 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 21 Nisan 2018; 18:17:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Henüz görmediğim ve doğuş çankaya'dan teslim almadığım aracımı satmayı düşünüyorum. 1 haftalık bir ilan vereceğim. Tam olarak ödediğim rakama satılık. Kuruş aşağı ya da yukarısı değil. 1 haftaya gitmezse bineceğiz nasipse.

Turkiyedeki en uygun fiyat buydu.

2018 Golf 1.6 tdi highline manuel. Beyaz renk siyah iç döşeme. Fiyat 128.500,42 tl.
    1 sene binin 150 ye satarsiniz. Bindikce degerlenen bir makina bu

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Hocam plaka cikmadiysa fatura iptali yapın, daha önce başıma geldi birkaç dakikada iptal işlemi yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 210507

1.4 skoda octavia nasıl araç bilgisi olan varmı dsg sport donanımlısının liste fiyatı 137 bin gözüküyor. Hadi 130 diyelim Bu fiyatı edermi? Honda civic dizel araçlar ful donanımlısı 130 listesi var cııvıc ile karşılaşacak olursak hangisi daha önde
    Yilda yapacaginiz km onemli. 15 binden fazla ise dizel tercih edin derim

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam.Olumsuz birşey yoktur inşallah
  • Plaka takıldı, dünden beri beni bekliyor da cenaze ile denk gelmesi hoş olmadı içime sinmedi deyim dostlar. En azından 1 hafta belki taliplisi çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakın zamanda 1.4 tsi+ dsg passat trendline teklif alan oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.