Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Sonunda gümüş gri Civic buldum, çok şükür.

Elegance Otomatik benzinli için 101 bin lira anlaştım. Yarın teslim alıyorum inşallah.

2.250 lira fark vermiş oldum beyaz renge göre. Verilmez belki normalde bu kadar para sırf renk için ama hanımla beraber bakıp beğendik diye gümüş gri için ısrar ettim.

Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Hangi bayiden aldınız aracı?tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subutay3838 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Cümlemiz için.

Diyarbakır bayisi hocam. Başka araçlar bakmaya başlamıştım artık ikinci el Chr falan. Derken son anda Urfa bayiyi bir ara sor dedi bir arkadaş, sonra yok tanıdık yokmuş dedi. Ben de rastgele Diyarbakır aradım buldum şükür.

Bayiden teslim alırken dikkat etmek gereken bir konu var mıdır arkadaşlar sıfır araçta?

Çantada daha önce aldığım boya ölçer cihaz var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedirra

Arkadaşlar, astra sedan 1.4 otomatik turbo benzinli aracı satın aldım daha bayiden çıkmadı özel sebeplerden ötürü satmayı düşünüyorum, ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim,araç sıfırdır.
    Merhaba kaça aldınız kaça satıyorsunuz

• Opel astra 1.6 dizel dynamic liste fiyatı 153 bin

Arkadaş bu nasıl bir şeydir böyle yahu.

Çok değil ilk geldiği zamanlarda aynı model 85-90 bine alınıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Opel astra 1.6 dizel dynamic liste fiyatı 153 bin

Arkadaş bu nasıl bir şeydir böyle yahu.

Çok değil ilk geldiği zamanlarda aynı model 85-90 bine alınıyordu
    Hocam vergi oranlari degistikten sonra yuksek satis fiyatlari belirleyip iyi indirim yapmak satis stratejisi haline geldi. Liste fiyatina aldanmamak lazim. Audi a3 sportback 160 uzeri liste fiyati var 125- 127 civari fiyat veriyorlar. 170 uzeri fiyati olan dizel otomatik highline sunrooflu araci buradan bi arkadas 141 e almis....

Bahsettigin aracın fiyatını da burdaki opelci arkadas belki verir ama gecenlerde verdigi rakamlarin ikisini paylasayim.

astra hb 1.6 136 hp dizel otomatik +stil paket 106,000 tl (25,000 tl 12 ay 0,05 faiz oranı ile )

NEW ASTRA DYNM 1.4 150HP AT6 +KIŞ PAKETİ 107,000 TL (25,000 tl 12 ay 0,05 faiz ( 2018 liste fiyatı 134 kış paketsiz)

• Merhaba

vw passat alma arifesindeyim araç 1.4 tsi trendline beyaz aracı 116.900 tl dediler liste fiyatı 127 küsürdü şimdi baktım liste fiyatına 128.900 olmuş

anlayamadığım şu ortalama 10 bin desek genede bu kadar rakam inmeleri biraz ürküttü pasat fiyatı alan oldumu paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_b

Merhaba

vw passat alma arifesindeyim araç 1.4 tsi trendline beyaz aracı 116.900 tl dediler liste fiyatı 127 küsürdü şimdi baktım liste fiyatına 128.900 olmuş

anlayamadığım şu ortalama 10 bin desek genede bu kadar rakam inmeleri biraz ürküttü pasat fiyatı alan oldumu paylaşırsa sevinirim
    Hocam uzunca bir süredir vw liste fiyatı üzerinden yüzde on civarında indirim yapıyor. Son bir ayda beş bin lira gibi zam geldi vw araçlara. Ankara ve İstanbul bayilerini tek tek arayıp ciddi olduğunuzu belirtip fiyat alın, çok daha düşük fiyat bulabilirsiniz. Birkaç hafta önce Maslak doğuş oto 2017 model olanları 103 bin liraya satmıştı mesela.

• asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Enteresam geldi valla bu kadar fiyat düşmeleri ya kasa değişecek yada ciddi satış oranları düştü diye düşünüyordum ki dediğinizi düşündüğümde bir az daha netleşti kafamda

VW türkiyenin sitesine giriş yapıp fiyatlar bölümüne bakınca resmen zamn her hafta geliyor istisnasız ,borc harç toplayalım diyoruz kılı kılına gelir su ay alırım diyorum fiyat tekrar fırlamış

Ay başında zanndersem 123-124 gibi bir rakamdı sonraki hafta 126- bir kaç gün sonra 127 şimdiyse 128,900 (129,00 bin dememek için 100 TL altına yazıyorya çok güldüm bunu artık kimse yapmıyor ,biraz çarşı pazar gezsinler )
    bu nasıl bir araç ki bi baktığımda 124 küşür-bi baktığımda 127 küşür şimdi 129 gelmediyse dediğiniz 5 bin zam geldi daha ayın bitmesine 10 gün var bu 10 günede 2 bin zam gelir

galiba gene hayal oldu bana bu araç
  • cem_b C kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır araç çok çok ihtiyacınız olmadığı sürece bu fiyatlar ile almayın alacaksanızda eski girişli F/P araçları yakalayıp onları alın , 1 ay önce 120 bin liranızı bankaya faize koysanız kendini korusun diye 1 ay sonra para 121.200 lira olacak bu akıllılar eldeki mallarına bir ayda 6-7 bin zam yapıyorlar , bunun adı şark kurnazlığı .

• quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Vay arkadaş bu ekonomide halen bayiden sıfır araç teklifi alan mı var ?
    Sorsan hepsi fiyatlardan şikayetçi,en çok ağlayan onlar.

• quote:

Merhaba

Benim st'ye yazdım.

115.300 (metalik mavi)
    Belki bakamam, niyetlenirseniz çankaya doğuş Okan beye bağlanın. 2018 miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 20 Nisan 2018; 14:02:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış sinyal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 20 Nisan 2018; 17:3:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

ÖTV İndirimi Sinyali Geldi:

https://forum.donanimhaber.com/otv-indirimi-sinyali--132458420#132458420

Biraz keriz durumuna düşerim ama ülke kazanır, inş yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakın zamanda C kasa HB olmak üzere fiyat alan oldu mu 2017den kalan araçlar için astra 1.4 100 hp benzinli 75-80 bandında su an yine öyle denk gelen var mı bu kasa için kıyaslayabilmek adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz28

arkadaşlar yakın zamanda C kasa HB olmak üzere fiyat alan oldu mu 2017den kalan araçlar için astra 1.4 100 hp benzinli 75-80 bandında su an yine öyle denk gelen var mı bu kasa için kıyaslayabilmek adına

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Yanlış kelimeden dolayı yanlış anlaşıldım astraları biliyorum yine astra gibi demek olmalıydı cümlem :) zaten aracım satılırsa astra alacağım gayet fiyatı makul ama acaba başka C kasa varmıdır bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Yanlış sinyal...
    Ötv oranı düşmez. Bu kadar hayalci olmayın.

• quote:

Enteresam geldi valla bu kadar fiyat düşmeleri ya kasa değişecek yada ciddi satış oranları düştü diye düşünüyordum ki dediğinizi düşündüğümde bir az daha netleşti kafamda

VW türkiyenin sitesine giriş yapıp fiyatlar bölümüne bakınca resmen zamn her hafta geliyor istisnasız ,borc harç toplayalım diyoruz kılı kılına gelir su ay alırım diyorum fiyat tekrar fırlamış

Ay başında zanndersem 123-124 gibi bir rakamdı sonraki hafta 126- bir kaç gün sonra 127 şimdiyse 128,900 (129,00 bin dememek için 100 TL altına yazıyorya çok güldüm bunu artık kimse yapmıyor ,biraz çarşı pazar gezsinler )
    bu nasıl bir araç ki bi baktığımda 124 küşür-bi baktığımda 127 küşür şimdi 129 gelmediyse dediğiniz 5 bin zam geldi daha ayın bitmesine 10 gün var bu 10 günede 2 bin zam gelir

galiba gene hayal oldu bana bu araç
    Hocam umarım en kısa zamanda ihtiyaçlarınıza en uygun aracı bulursunuz. Ancak fırsatları zorlama imkânınız varsa acele edin derim. Bu ayki fahiş kur zammından etkilenmeyen araç elbette bulunur, ama daha sonra, atıyorum haziran ayında alacağınız araç bu ayki kurdan girmiş olacak ve daha da pahalı olacaktır.

Bu erken seçim hiç hayra alamet değil gibi, sanki bu yıl çok zor geçecek ekonomik olarak. Bu fiyatları geçen sene konuşsak hiç inandırıcı gelmezdi, ama belki seneye hatta bu sene sonunda daha da fazlasını göreceğiz.

Ben geçen ağustos ayında Golf aldım, liste fiyatı 104.200 liraydı. Şu anki fiyatı 130.200. Sakin karşılamak mümkün değil, dokuz ayda yüzde 25 fiyatı artmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedirra

Arkadaşlar, astra sedan 1.4 otomatik turbo benzinli aracı satın aldım daha bayiden çıkmadı özel sebeplerden ötürü satmayı düşünüyorum, ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim,araç sıfırdır.
    Vekalet vermediyseniz(ben hiç vermem) ve plakası çıkmamış ise, iade talep edebilirsiniz, ben 2016 da BMW aldım ve paranın hepsini verdim, sonra iptal ettirip parayı geri aldım. İkna ollmamak için çabalasalar da hakkım olduğunu biliyorlardı, 1-2 saat direndiler borusana da şikayet edince yelkenleri indirdiler.

Ötv yi geri çekmek için , belge hazırlayıp imza istiyorlar, 15-20 gün süren bir durum oluyor vergi dairesi şade tatırınca ödemeyi yapıyorlar. O kadar süre beklemek sorun olmaz ise, satışla uğraşmaktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Civic 2017 elegance benzinli oto fiyat alan var mı arkadaşlar? Bayilerde mevcut mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.