Şimdi Ara

Sıfır araç aldım şase numarası yanlış çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
10.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ikisininde ruhsat yanlış yazılmış denip motor şase düzeltilebilir. Sonuçta anladığım kadarıyla rengine kadar aynı araç. Siz sıfır teslim aldınız. Özür babında da 1 bakım hediye ederler olay çözülür gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

bişey olmaz zaten tuv türk her şekilde motor no okunamadı diye hafif kusurlu geçiriyor
    Motor no okunamamasi ağır kusur diye biliyorum yani arac muayeneden kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor No okunamaması hafif kusur. Ki çoğunlukla okumaya uğraşmayıp hafif kusur yazıp geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcev89

Motor No okunamaması hafif kusur. Ki çoğunlukla okumaya uğraşmayıp hafif kusur yazıp geçiyorlar.
    Yeni duzenleme ile hafif kusur olmuş aynen 👍

https://www.otoayar.com/motor-sasi-numarasi-okunmuyor-muayeneden-gecer-mi/

• Aynen hiç bir zaman okunamadi bizimki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Talebin bu kadar yüksek olduğu ortamda arz edeceği malı size sırf hatasını düzeltmek için vermezler. Insanların hataları için artık özür bile dilemediği bu dönemde araç değişimi beklemek reel değil.

Teslimatlar yakın dönemlerde yapılmıştır, hasar yoksa ve kilometre farkı pek yoksa bayiden alınacak hediyelerle sorunu çözün bence. Ücretsiz senelik bakım ya da opsiyonel donanım/aksesuarlardan isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

bu visio saman alevi gibi çıktı şimdi de arkası gelmeyecek mi? birilerine giden araçları buraya mı yönlendirdi acaba doğuş?
    İspanya paketi, devami gelmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

para iadesi dışında çok birşey beklemeyin bence. Başka bir araç vereceklerini sanmıyorum. kaldı ki mahkeme falan olayına girerseniz de yine para iadesi yapılır. Zaten aracınız sıfır memnun iseniz bu olayı nasıl çözebilirsiniz ona bakın.
    Konu sahibi para iadesini kabul etmek zorunda degil. Takas zaten kabul edilemez. Ama bayi bu sorunu cozmek zorunda. Su an yasadisi bi durum soz konusu. Ugrasmaya gerek bile yok, birakin onlar ugrassin. Leon yoksa atecaya kadar gider bu is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 12 Ağustos 2020; 15:49:22 >
  • Takas yap diyen, para iadesi al diyen pisiriklari dinleme hocam. Onlarin hayati oyle gecmis. Geri adim sakin atma

• Can sıkıcı bir durum.

Aldığınız araçtan bulunamıyorsa belki başka bir araç için teklif yapabilirler. Ama onda da üstüne fark isteyebilirler.

Size tavsiyem mağduriyet yaşayan diğer kişiyle irtibata geçin. Birlikte bir yol belirleyin. Bir avukata danışarak yapılabilecekleri öğrenin.

Umarım sonuç sizler için istediğiniz gibi olur.

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Sizin mevzu ne oldu hocam gelişme var mı

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Çok biliyorsun, anca klavye delikanlılığı yapıp insanları doldurduyorsunuz. Yok geri adım atma, yok atecaya kadar yolu var...

Bir halt olacağı yok. İş inada binerse ya da mahkemeye taşınırsa trafiğe arac bağlatılır, uzlaşmaya varılana kadar iki taraf da araçsız kalır. Bunun kararını araç sahibi arkadas senin gibilerin gazına gelmeden, sakin kafayla verip gideceği yolu seçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykuş®

Sizin mevzu ne oldu hocam gelişme var mı
    Tescil iptali yapıldı. Süre bitsin konuya yazacam.

• Büyük bir merakla bekliyorum sonucu...
  • Ülkede herkes kaba etiyle iş yaparsa olacağı bu. Bende yeni araç alalı birkaç ay oluyor bi kontrol edeyim aynı marka araç...
  • Bayideki ilgili kişiler soğuk ter döküyordur sabahtan beri Sıfır diye aldığım aracı kesinlikle başkasının elinden geçmiş bir araçla takaslamazdım. Karşı taraf aracı size, siz de karşı tarafa satsanız nasıl olur? Plakaları değiştirip yeni ruhsatları alıp yola devam edin. Hem pratik, hem herkes için minimum zarar. Bayi de bakım vs. hediye etsin, konu uzamadan çözülsün.
  • Bayinin de kafası çalışmıyor anlaşılan. Arabaları neden takas ediyorsunuz hocam bire bir aynı araç değil mi zaten?

Ruhsatları takas edin?

Bayide buluşun notere gidin siz ona devredin o size. Bayide birer ikişer bakım hediye etsin. Masraflarınız ödesin konu kapansın.

Öteki türlü çok su kaldırır bu iş. Ha araçlarda kredi vardır rehin vardır vesaire, ruhsat takası imkansızdır. Ben olsam direk karakola gider kendimi ihbar ederdim. Yanlış yapılmış işle alakalı da tutanak tuttururdum. Sanki çevirmede denk gelmiş gibi bayiye ihtar çekerdim. Beni hırsız durumuna düşürdünüz şöyle oldu böyle oldu diye de iki üç sene sürer ama kan alırdım.

Bence izlemeniz gereken yol bu ikisinden biri. İkinci seçeneğe geçmeden önce bayide yetkili birisini bu şekilde hareket edeceğinize dair uyarmak da isteyebilirsiniz. Belki tehdit sonuç verir.

Geçmiş olsun. Allah sabır versin.

• Bir avukatta danısmadan hareket etmemenizde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Bayinin de kafası çalışmıyor anlaşılan. Arabaları neden takas ediyorsunuz hocam bire bir aynı araç değil mi zaten?

Ruhsatları takas edin?

Bayide buluşun notere gidin siz ona devredin o size. Bayide birer ikişer bakım hediye etsin. Masraflarınız ödesin konu kapansın.

Öteki türlü çok su kaldırır bu iş. Ha araçlarda kredi vardır rehin vardır vesaire, ruhsat takası imkansızdır. Ben olsam direk karakola gider kendimi ihbar ederdim. Yanlış yapılmış işle alakalı da tutanak tuttururdum. Sanki çevirmede denk gelmiş gibi bayiye ihtar çekerdim. Beni hırsız durumuna düşürdünüz şöyle oldu böyle oldu diye de iki üç sene sürer ama kan alırdım.

Bence izlemeniz gereken yol bu ikisinden biri. İkinci seçeneğe geçmeden önce bayide yetkili birisini bu şekilde hareket edeceğinize dair uyarmak da isteyebilirsiniz. Belki tehdit sonuç verir.

Geçmiş olsun. Allah sabır versin.
    Ruhsat değişimi olursa iki taraf da araçlarının ikinci sahibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Ruhsat değişimi olursa iki taraf da araçlarının ikinci sahibi oluyor.

Alıntıları Göster
    İkinci sahibi olsa ne olacak?

Piyasa öyle bir durumdaki galeriden aldığın sıfır aracın sekizinci sahibi olabiliyorsun.

Bence takılmaması gereken bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.