Şimdi Ara

Sıfır araç aldım şase numarası yanlış çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
10.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bana yanlış araç teslim etmişler demek ne demek kargoylamı geldi araç eve ?

bende leon satın aldım bayide tam 2 saat boyunca aracı kontrol ettım çay kahve derken detaylıca herşeyini inceleyip öyle teslim almıştım
    Emin olun bende heryerini inceledim baktım. Ancak ruhsatı ve faturayı arabayı showroomdan çıkarıp araç çalışır durumda evraklarla birlikte teslim ettiler ilk işimde benzinliğe gitmek geldi aklıma. Yolumda uzundu akşam olacaktı. Yola koyuldum hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Bir tane ince olmalı
    Onu vermediler.

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    Yanlis yazim mi ? Yoksa gercekten arac mi karisti orasi bilemiyorum. Acikcasi yarin sabah erkenden isiniz yoksa aldiginiz bayii gidip isin aslini ogrenin ki daha da uzamasin. Umarim cabucak halledersiniz.

• Hocam bayi size masraf çıkarırsa bunun suç teşkil ettiğini ve de avukatinizla görüşeceğini söylersiniz. Bence etkili yöntem olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. camın önündeki şasi numarasına bakın, ruhsattakiyle uyuşmuyorsa yanlış araba vermişler zaten, motor numarası ne alaka ? Ayrıca o DKR ile başlayan numaranın motor numarasıyla ilgisi yok.

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    yamuk yapacak gibi konusurlarsa "napayim? kazara direge vurup geleyim oyle mi devam edelim komusmaya?" dersin duzelirlerr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

Böyle şeyler flimlerde olur sanıyordum. Başıma geldi. Şoktayım şuan. Nasıl böyle bir hata yapılır. Ya bide bana daha önceden satılmış. Çok km yapmış bir araçla değiştirmek isterseler.

Alıntıları Göster
    207 GT CC aracım vardı.Şasi numaradan kontrol edilince araç 2004 model gözüküyordu ama ismi falan aynı gözüküyordu camdaki numarayla da aynıydı halbuki dünya çapında 2008 de başlamıştı üretimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Ağustos 2020; 0:1:31 >

• Aracı hangi ilden almıştınız.

• Daha geçen hafta uzun süre Otomotiv sektöründe satış temsilcisi olan arkadaşım anlatmıştı. Müşterinin birine yanlış araç teslim ediliyor, durum 1 hafta sonra fark ediliyor ve araç müşteriden alınıp olması gereken sıfır araç ile değiştiriliyor. Adamın 1 hafta kullandığı arac da başka bir müşteriye ait. Bu noktada kullanılmış araç servise indirilip km sıfırlanıyor, lastikler yenisi ile değiştiriliyor ve son olarak boya koruma yapılıyor. Daha ne fırıldaklık çevriliyor anlatsam sabah kadar anlatırım demişti

• Sabah 9dan beri bayi ve seat Türkiye ile iletisim halindeyim. Benim aracımı farklı bir ilde birine vermişler. Bende başkasının arabasına biniyorum. Bayi iki araç sahibini bir araya getirip arabaları değişmeyi teklif etti kabul etmedim. İkinci el araç istemediğimi farklı sıfır km bir araç bulmalarını istedim. Ellerinde yokmuş. Bakalım neler olacak.

• Misli ile degisim isteyin, otomatik, fr, excellence ne varsa ellerinde artik. Sifir visio yok ve gelmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 12 Ağustos 2020; 10:50:17 >
  • bu visio saman alevi gibi çıktı şimdi de arkası gelmeyecek mi? birilerine giden araçları buraya mı yönlendirdi acaba doğuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 12 Ağustos 2020; 10:59:7 >
  • Rahat rahat kullanmaya devam et aracı. Bayi nasıl olsa sıkışıp bir şekilde çözüm üretmek zorunda. Takası kabul etme başkasının mabadını koyduğu arabaya sıfır parası vermem ben de kestir at. Ya sıfır verecek ya para iadesi yapacak yada baska leon verecek sana. Gerçi verirler sıfır paranı alırlar aracını onu da sıfır diye satarlar kapıda adam mı yok alacak.
  • En mantiklisi sıfır arac takası olur. Bi daha aynı paraya araç bulunur mu o da ayrı soru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 12 Ağustos 2020; 11:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Rahat rahat kullanmaya devam et aracı. Bayi nasıl olsa sıkışıp bir şekilde çözüm üretmek zorunda. Takası kabul etme başkasının mabadını koyduğu arabaya sıfır parası vermem ben de kestir at. Ya sıfır verecek ya para iadesi yapacak yada baska leon verecek sana. Gerçi verirler sıfır paranı alırlar aracını onu da sıfır diye satarlar kapıda adam mı yok alacak.
    Para iadesini teklifde ettiler kabul etmedim. Araç alırken Türkiye'de 5 bayide aynı araçtan vardı. Şuan yok ise onların sorunu. Halen arayan yok. Bende aramıyorum. Bakalım ne olacak.

• O zaman araçların üzerindeki plakalarda yanlış
  • Üstad geçmiş olsun ama bayi sorununu çözmek zorunda üst paket ne varsa vermek zorunda devamı gelmeyecek bu aracın. Senin olayı gördükten sonra insan herşeye dikkat etmeliymis onu anladım 😅 bende visio aldım ama hiç bakmadım mesai bitimi ilk iş bakmak olucak

• para iadesi dışında çok birşey beklemeyin bence. Başka bir araç vereceklerini sanmıyorum. kaldı ki mahkeme falan olayına girerseniz de yine para iadesi yapılır. Zaten aracınız sıfır memnun iseniz bu olayı nasıl çözebilirsiniz ona bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi siz araca hafif hasar veriyorsunuz size sıfır veriyorlar bunuda ben satın alıyorum daha uyguna herşey halloluyor :D

• Oldu takas imiş yok ya sana direk sıfır vermeleri gerekiyor evrakta sahtecilik yapmışlar ya sıfır araç yada adliye de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.