Şimdi Ara

Sıfır araç aldım şase numarası yanlış çıktı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
3
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hangi bayi olduğunu bizimle paylaşır mısın?
  • Takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

Sabah 9dan beri bayi ve seat Türkiye ile iletisim halindeyim. Benim aracımı farklı bir ilde birine vermişler. Bende başkasının arabasına biniyorum. Bayi iki araç sahibini bir araya getirip arabaları değişmeyi teklif etti kabul etmedim. İkinci el araç istemediğimi farklı sıfır km bir araç bulmalarını istedim. Ellerinde yokmuş. Bakalım neler olacak.
    Arabalar eğer aynı ise, arabaları değiştireceğinize ruhsatı değiştirseniz daha mantıklı olmaz mı, yani sizin ruhsatta yazan arabayı siz ona devredin o da size kendininkini devretsin.
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında mantıklı dusununce diger aracin da fazla km si ve bir kusuru yoksa taraflarin masraflari bayi tarafindan karsilanir yani bayi de incelik yaparak bi bakim hediye ederse bu is en kolay boyle cozulur galiba...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diktatör58

Bu mesaj silindi.
    Hoca ne anlatıyorsun sen ya?

Kendi başına gelse yana yakıla bana 0 araba verin diye ağlarsın, başkasının başına gelince 1 haftalık araba ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı şu şekilde hallettik. Konu çok daha uzun aslında çok fazla teklifler konuşmalar anlaşmazlıklar oldu ben kısadan anlatmaya çalışacağım. Türkiye'de herhangi bir bayide bu araçtan kalmamış. Bende seat genel merkezi aradım sordum doğruladım. Diğer araç sahibi benden para çıkmasın halledin demiş. Arabayı bayiye bırakmış. Toplam 200km yol gitmiş. Ben 450km yol yaptım. Diğer araç sahibi benimle aynı gün aracı teslim almış. Arabayı aldığı gibide bütün camlara ön cam dahil flim çektirmiş. Seramik kaplama yaptırmış. Bir adet yıllık bakımda hediye ettiler. Detaylı expertiz raporuda doldurup boya mikron kalınlıklarına kadar kaşeli imzalı onuda dosyaya eklediler. Benim olan aracıda diğer ilden çekiciye yükleyip kapıma kadar getirdiler. Aracı kontrol ettim 4 farklı yerde ince kılcal çizikler var. Pasta ile geçeceğini ancak pasta yaparsak seramiği bozacağını söylediler. Bu şekilde kabul ettim. Bu şekilde ruhsatta benim olan aracı teslim aldım. Benim olmayan arabayıda çekiciye koyup götürdüler.

Benim artılarım seramik kaplama + cam flimi + 1 bakım oldu. ( Bayi öyle zor durumdaki ne istesem verecekler) ama insan hata yapar dedim uzatmadım.

Eksilerim ise yaşadığım manevi zarar, 4 farkli yerde gördüğüm ince çizikler, stres ve sıfır aldığım arabadan soğumak oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 12 Ağustos 2020; 22:14:52 >

• Geçmiş olsun

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    En kısa yoldan çözüm böyleydi bence. Hayırli olsun tekrardan😊

• quote:

Olayı şu şekilde hallettik. Konu çok daha uzun aslında çok fazla teklifler konuşmalar anlaşmazlıklar oldu ben kısadan anlatmaya çalışacağım. Türkiye'de herhangi bir bayide bu araçtan kalmamış. Bende seat genel merkezi aradım sordum doğruladım. Diğer araç sahibi benden para çıkmasın halledin demiş. Arabayı bayiye bırakmış. Toplam 200km yol gitmiş. Ben 450km yol yaptım. Diğer araç sahibi benimle aynı gün aracı teslim almış. Arabayı aldığı gibide bütün camlara ön cam dahil flim çektirmiş. Seramik kaplama yaptırmış. Bir adet yıllık bakımda hediye ettiler. Detaylı expertiz raporuda doldurup boya mikron kalınlıklarına kadar kaşeli imzalı onuda dosyaya eklediler. Benim olan aracıda diğer ilden çekiciye yükleyip kapıma kadar getirdiler. Aracı kontrol ettim 4 farklı yerde ince kılcal çizikler var. Pasta ile geçeceğini ancak pasta yaparsak seramiği bozacağını söylediler. Bu şekilde kabul ettim. Bu şekilde ruhsatta benim olan aracı teslim aldım. Benim olmayan arabayıda çekiciye koyup götürdüler.

Benim artılarım seramik kaplama + cam flimi + 1 bakım oldu. ( Bayi öyle zor durumdaki ne istesem verecekler) ama insan hata yapar dedim uzatmadım.

Eksilerim ise yaşadığım manevi zarar, 4 farkli yerde gördüğüm ince çizikler, stres ve sıfır aldığım arabadan soğumak oldu.
    Şu ülkede acıdınmı acınacak hale gelirsin.neden acıyon acınacak adammı o adamlar 5 bakım isteyecektin ,alabileceğin ne varsa isteyecektin.

• bu durumda , aracı iade edip paranızı alamıyormusunuz ? ben öyle yapardım çünkü soğumuş olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

bu durumda , aracı iade edip paranızı alamıyormusunuz ? ben öyle yapardım çünkü soğumuş olurdum.
    Para iadeside teklif ettiler. Kabul etmedim. Çünkü piyasada şuanda ozaman baktığım sıfır arabaların hepsi bitmiş. Arabasızda kalamam acil almam lazımdı özel durumlarım var.

On cam filminden bi de ceza yersiniz kaymakli pasta olur. Hayirli olsun ama hata yapmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

On cam filminden bi de ceza yersiniz kaymakli pasta olur. Hayirli olsun ama hata yapmissiniz.
    Ön cam flimi benimde hoşuma gitmedi. Söktürürüm büyük ihtimal. 1 numara çekmişler ön cama. Nasıl hata yaptım.

Ayni hatayi sen yapsan bayi senin gibi davranir miydi ? İmkansiz. Kronik sorunlar icin bayiye gittiginde servis sorunlarini garantiden karsilamayacak. O zaman beni daha iyi anlayacaksin. Leonu sifir alip 2.5 sene kullandim ve sattim

• quote:

Para iadeside teklif ettiler. Kabul etmedim. Çünkü piyasada şuanda ozaman baktığım sıfır arabaların hepsi bitmiş. Arabasızda kalamam acil almam lazımdı özel durumlarım var.

Alıntıları Göster
    Anladım , hayırlısı olsun demek düşer bize sadece ozaman
  • Geçmiş olsun. Ben de olsam ben de soğurdum ama zamanla geçer soğukluk merak etmeyin.

Bana göre en doğrusunu yapmışsınız hocam. Şuan hem aracın ilk sahibi görünmeye devam ediyorsunuz, hem 1200 liralık bir bakım almışsınız, camlara film çekilmiş ve seramik uygulanmış. Kılcal çiziklere gelirsek; zamanla aracın başına bu ve benzeri şeyler zaten geliyor çok takılmayın. 200km çok birşey değil. Hayırlı olsun.

• Üstad hayırlısı olsun hakkında hiç can sıkma, aynı araçi kullaniom gercekten fiyat performans aracı. Ben bayiye daha çok yüklenirdim yalan degil ama sonuçta bi karar vermişsin asla pişman olma aracını keyifle kullan. Lastiğine taş degmesin ins
    Selamlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.