< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (4. sayfa)

-
-
Beklenen konu. Hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adminlerden ricam konuyu benim konuya yönlendirmeleri. Bu konuyu ilk ben açtım.
https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-fiyatlari-teklifleri-stok-bilgisi-paylasimlari-2025--160658707
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden önce en az 50 kişi daha açmıştı bu konuyu ama maalesef tıpkı senin konun gibi hiç biri tutmadı.
Hayırlı olsunu bırakın bişeyler yazın bilgi vs
Hocam tutup tutmaması değil. Ben 2025 konusunu açtım. Yeni sene konusu bu. Öncekiler 2024 konusu varken 2024 de alternatif konular açtılar. Benimki ana konu 2025 in. Adminler 2024 konusundan devam edilecek dediler bana. Yeni konuya gerek yok dediler. Şimdi stones nick'li yönetici benim konunun aynısını açmış. Görmemiş olabilir ama tezatlık varsa giderilmesi lazım .
Teşekkürler hocam, ben biraz daha geliştireyim bu ay MVlere gelinmiş, ay sonuna kadar MY MZ serileri gider gibi.
Volkswagen balonu patladı mı (Bir Vw sever olarak)
-
Byd Atto 3 mü kia ev3 mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 milyona kadar C SUV f/p şampiyonu kim şimdi? Elinize bir anda 2 milyon geçse ve 1 saat içinde karar verecek olsanız neyi seçersiniz?
Ben aşağıdakiler arasında yazı turaya kadar giderdim.
Corolla Cross (enflasyon var, konfor değil sorunsuzluk ve güven zamanı)
Qasghai 1.3 (kimse yokken o vardı, f/p ve sınıfının ikonu)
kia.
byd fabrikasına bir tuğla da kendisi taşımak isteyen varsa ancak o byd tercih edebilir
Ford Focus 2023 model hb düşünüyorum. Kasa çok hoşuma gidiyor. Motoru konusunda kararsızım. Tercih konusunda önerilerinizi alabilirim.
Benzinli motorlar riskli. 1.5 dizel en sorunsuz olanı. Hb focus güzel otomobil yeterki doğru fiyattan alınsın. 2.eli kötü
Eyvallah kardeşim. İkinci eli kötü derken?
Eskiden focus tıpkı golf gibiydi 2.elde. şimdi sıfırı bireysel kullanıcıya satılmıyor pek ve 2.eli de aynı şekilde hızlı değil onu demek istedim. Piyasa arabası değil yani
2 milyona kadar c-suv f/p şampiyonu kesinlikle şubat sonu-mart başında 1.75 mn a alınabilen grandland edition+konfor paketiydi.Şuan zamlarla 1.85 mn civarı fiyatı var yine en alınası model.Yine peugeot 3008 allure paket 1.85 civarına alınabilmiş oda 2.sırada benim gözümde.Şuan 1.95 civarı fiyatı var galiba.Grandlanda göre donanımı çok zayıf o yüzden geride kalıyor.3.sırayada 1.95 mna alınan austral tecno esprit alpine versiyonunu koyarım.Australde çok iyi araba ama renaultun sağı solu belli olmaz model adını devam ettirmeme riski var.Qasqai vs artık eskidi ve küçük bir araba rakiplerine göre.Corolla cross un yakıt tüketimi dışında hiçbir avantajı yok nerdeyse bu modellere karşı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 20 Mart 2025; 0:34:40 >
elektrikli olması sebebiyle yüksek torku hissedersiniz ama model y gibi atik bir araç değil konforlu bir araç.
konfor konusunda pişman olmazsınız, direksiyon da oldukça yumuşak; satışlara da yansıyor zaten.
yalıtım bir c-suv araçtan fazlası değil herhangi bir trim sesi yok ama araç yüksek olduğu için 120'den sonra rüzgar sesini duyarsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ev3
model model değerlendirmek daha doğru olur. id7 gayet tercih edilebilir bir model.
audi patladı ama türkiye'de yüksek fiyatları sebebiyle.
Hocam 20 gün öncesine kadar Tucson prime Plus 1940 lara veriliyordu şimdi noldu bilmiyorum.bence fiyat performanstı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X