Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
196
Favori
17.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [sizer]SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU.[/sizer]

Merak edenler ve almayı düşünenler için Yeni T-Roc 2026

Birkaç ay içerisinde tanıtılması beklenen yeni Volkswagen T-Roc, test edilirken görüntülendi.

Yeni T-Roc, eskisine kıyasla daha uzun ve daha geniş olacak.

Yukarıdaki fotoğraf, yenilnene T-Roc'un bugüne kadarki en net görüntülerinden biri.

Ancak burada önemli detaylar var. Mesela aracın ızgarasında standart Volkswagen tasarımını görüyoruz.Ancak farlara kadar uzanan bu alan, bir şaşırtmacadan ibaret. Volkswagen'in yenilenen crossover modelinde bir ışık barı bizleri bekliyor olacak. Aracın alt tamponu ise bal peteği tasarımına ev sahipliği yapacak.

İç tasarım hakkında ve motorlar konusun ise henüz bir paylaşım yok ama tam yada Midi Hybrid seçenekleri olacak sanırım.

Bu tasarımı beğendiniz mi ?

Bana biraz dış tasarım olarak Kia markasının Stonic modeline benziyor gibi geldi .

Sanırım 2026 da satışta olacakmış.Ülkemizde ne zaman ve hangi versiyonları olur bekleyip göreceğiz.

Kaynak

https://www.motor1.com/tag/germany

• 1.0 tce aldık 1.6 atmosferik gibi yakıyor araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engyn kullanıcısına yanıt
    1) Qasqhai Platinum
    2) Austral Esp.Alpine

Diğerleri (Grandland, Tucson, Sportage, vs.) donanım anlamında bu iki modele göre daha eksik kalıyor.

Biraz daha üstüne konulabilirse kesinlikle Grandland. Genişliği, yeni yüzü ve hissettirdikleri sınıfının bir seviye üstünde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C Suv de Tucson ve Grandland en mantıklı 2 seçenek tabi fiyatlarına bağlı olarak.
    1750 den pahalıya alınan her Grandland zarar ettirir. Zira PSA grubu bugün 1550 ye peugeot 408 satıyor. Yani vaka ortada gün gelir Grandland i de 1650 ye düşürür satar fiyat politikaları yok.
    Tucson da prime plus donanim ile alınmalı ve max 1.9 olmalı daha fazlası verilmez. Fiyat olarak daha yukarı çıkmak isteyenler phev Tayron, Tiguan vb araclari bekleyip 2.1 Milyona daha lüks araçlar kovalamali.
    2.el değeri zarar etmek önemli değil diyenler ise neyi seviyorsa onu alsin çok sormayı gerektiren bir durum yok demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    19.03 itibariyle MYT.

Bununla alakalı bir grup var Facebook’ta. Takip edebilirsiniz.

• mmuhendisimben M kullanıcısına yanıt
    2+1 kişi için B SUV kategorisinde Nissan Juke öneririm. Liste fiyatlarına takılmayın. Platinum pakette ciddi indirimler yapılıyordu bir dönem. Hala devam ediyordur. Hatta çok takıntılı değilseniz, sarı sitede sıfır km olanları 1.350 seviyelerindeydi.
    Tüm yazılımlar, ekranlar, QQ ile aynı.
    Sürüş pozisyonu gayet güzel.
    Donanım yeterli. Üst pakette ACC, şerit ortalama gibi Pro Pilot Asistanı geliyor ama fiyat çok fırlıyor.
    Tasarımı ‘bence’ havalı.
    İçi biraz karanlık hissettiriyor. Ama yine de kalitesi B sınıfı için gayet yeterli.
    Motor sesi güzel :) şanzıman çift kavrama. Yakıt biraz yüksek.
    Düşünülebilir.

• acc olan ve dolu paket olup en uygun c suv hangileri

• Id Buzz kullanan var mıdır.

• Sincap5959 kullanıcısına yanıt

Bugün almak isterseniz atto 3 yok, bizde atto 3 alacaktık fakat beklememek için ev6 ve ev3 aldık. ev3 prestij paket, atto ile arasında pek donanım farkı yok, çok benzer arabalar,

byd daha ucuz bütçeyi daha az zorlar, connect var, ev3'de iccu problemi var, connect yok. ötv oranı değişmeyeceğini düşünüyorsanız, veya byd nin zam yemeyeceğini düşünüyorsanız byd beklenebilir.

Biz beklemek istemedik.

• redboxer82 kullanıcısına yanıt
    O motor şanzıman kombinasyonunda 8 lt altında yakan yoktur. Tek sorunu o olsun, hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, mevcut aracım 2023 Peugeot 3008. Ancak elektrikli bir arabaya geçmeyi düşünüyorum. Aslında yeni Teslayı bekliyorum ama araba önerilerinize açığım

• bamorex kullanıcısına yanıt
    zaten suv görünümü yoktu, şimdi hiç yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barikko kullanıcısına yanıt

İzmir için bilginiz var mı ?

• damneed D kullanıcısına yanıt

merhaba bu hafta kampanya başladı hafta sonu gitmiştim.1690 -1680 civarı premium paket vardı .200 bin 0.99 lu kredi vardı

• north face34 N kullanıcısına yanıt
    2 hafta olmadı 1.5 cam tavanlı premium paketi bu paraya sattılar. Ondan 2 hafta önce bayiye gittim aynı araba için 1780 fiyat verdiler. Birkaç gün içinde bitirdiler tüm arabaları. İlginç geliyor valla

• gerçekten öyle birde scala vardı monte carlo 1670 1.5 tsı cam tavan gırtlak dolu onu da veriyorlardı bilginiz olsun

• north face34 N kullanıcısına yanıt
    Öyle kampanya mı olur kaça satacaklar o arabayı zaten

• Sizden araç önerisi istiyorum. Günlük 100 km yol yapacağım Manisa-İzmir arası. Sıkışık trafik de var normal akıcı yol da. Yokuş çıkış da var iniş de var. Yakıt tüketimi önemli. Sorunsuzluk önemli. Bana en mantıklı araç ikinci el düşük km Corolla Hybrid Flame-X Pack gibi geliyor. İkinci el düşünüyorum çünkü sıfırları çok pahalı. Başka araç önerilerinize de açığım, tartışabiliriz

• efemos E kullanıcısına yanıt
    Evet byd de bekleme işi sıkıntı.

İccu problemi için satış temsilcisi uygun olmayan şarj cihazları kullanıldığında ortaya çıkan bir problem olduğunu ve güncelleme ile önüne geçileceğini söyledi ama doğru mudur?

• Sincap5959 kullanıcısına yanıt

hyundai veya kia nın böyle bir açıklaması yok, st'ler dilediklerini diyebilirler tabi. hata için %1 - %5 oranları gördüm, diğer başlıkta bir arkadaş ispanya için %18 gibi bir rakam yazdı. %1-%5 otomotiv sektörü için çok yüksek. Şarj cihazları belli zaten uygun olmayan ne demekse.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.