Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. (2. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 26 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
115
Cevap
156
Favori
8.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasa hizli , döviz de yukarı zorluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.

• Hayırlı olsun. Yerimizi alalım.

• Arkadaşlar acemi bayan için tercihen ufak bir araba bakıyoruz. Biraz esneyebilecek şekilde 1 milyon TL civarında ne alınır? Şehir içi kullanım ağırlıklı, mümkünse cam tavanlı tercih.

Juke, Stonic, Captur, Fabia gibi araçları eledim en son C3 Aircross 21 model bakıyordum 1100 civarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• Selamlar. Nakit 1300k sıfır faiz ya da uyguna kredi bulunursa da 1500k civarı hangi aracı önerirsiniz acaba? Togg sedanı beklemeyi düşünüyorum şu an. (Corsa güçsüz, astra kayışlı ve değmez, c4x kayış, audi a3 2021 baktım hibriti sorunlu sanayiden çıkmaz dendi. Herkes bir şey diyor sağlam araba yok mu hiç :/)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 1.200 bütçem var. Benzin otomatik hangi aracı önerirsiniz? B suv önceliğim. 2020-21 Kamiq ve 2023-24 bayon arasında kaldım. Tasarım kamiq daha çok hoşuma gidiyor. Bu iki araçtan veya farklı bir araç olarak ne önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkürler. 

• mmuhendisimben M kullanıcısına yanıt
    Var ama simdi yazicam yok tipi kotu ivir zıvır diyeceksiniz. O yuzden sorunsuz, konforel ve guvenlik donanimlarinda sinif lideri olan, ve sinifinin en az yakan aracini yazmiyorum :)

• istlaw İ kullanıcısına yanıt

1,0 tsi premium için 1500 TL teklif veriyorlardı, 1650 ye mi yükseltmişler

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ama Kia ve uzak doğu araçlarını sevmiyorum

Kişisel bir tercih.

• Troc mu Golf mü arkadaşlar ne dersiniz? Fiyatlar aynı ikisi arasında gidip geliyorum. T Roc un yüksek oluşu cezbediyor iç mekanı boyut olarak golf 8 ile neredeyse aynı fakat golf 8 in tutuşu konforu yalıtımı daha iyi midir sorusu da kafamı karıştırıyor

• Jeep ve Alfa Romeo nun bakımları servis hizmeti Fiat bayilerinde mi yapılıyor? Yani her şehirde servisi var diyebilir miyiz buradan yola çıkarak?

• Selamlar, bütçem 1400 1500 civarı üstüne şuan çıkmayı düşünmüyorum, bayon elite düşünüyorum, dış tasarım kokpit tasarımı güzel buluyorum, iç malzeme kalitesi düşük tabi özellikle taigoya bindikten sonra, taigo da life da donanım olarak bayondan çok geride, style pakette fiyat olarak çok üstte. Stonic çok beğenemesem de aynı fiyat aralıklarında, bu araçlara 1450 1500 vermek te çok saçma geliyor 1 haftada 50 100 zam yapmışlar. Sizce taigo life mı, bayon elite mi daha mantıklı, yoksa ikinci el mi bakayım.

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Hayır her fiat bayisinde alfa romeo ve jeep mevcut değil. Bir kaç cahil yanlış bilgi veriyor sürekli. Ankarada 2 servis var mesela. Biri sadece alfa romeo/jeep servisi. Diğeri ise otokoç, fiat servisinin içinde bağımsız alfa romeo, jeep ve maserati servisi var. Yani ustalar, liftler, girişi tamamen farklı. Yani ankara otokoçta araçlar fiat ile değil maserati ile ortak serviste

Aynı donanımda GOLF tercih ederdim. Boş donanımlı araçlara dolusuna nazaran sadece teknolojik eksiklik olarak bakmamak lazım. Trim kalitesi, koltuk yapıları jant cam tavan vs gibi fiziksel değişimler benim için daha önemli. Çünkü içindeyken hissettirdiği daha farklı. Boş olanları bazen gerçekten boş yapıyorlar. Bu sebeple aynı donanım ve kalitede iseler C segmenti B ye her zaman tercih ederim. İkisini de test ederseniz iç hacmi daha büyük ve sürüşü daha keyifli olanın GOLF olduğunu anlarsınız. SUV hegamonyasının artık yavaş yavaş değişeceğini düşünüyorum. Sanki insanlar SUVlardan yavaş yavaş sıkılmaya başladı gibi.

• Stones kullanıcısına yanıt

%20-30 değil bence 78-80 arttı hatta 100-110 da olabilir.

artmak gibi atmak da serbest çünkü.

• Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    O fiyat aralığında C4 veya c4x olabilir 1.2 puretech sorunlarını görmezden gelirsek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Golf tabiki

• Şuan bana fiyat performans olarak toyota corolla hatcback hibrit gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.