Şimdi Ara

Sıfır araç nerden alınır? Yetkili bayii den mi galeriden mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,çok merak ettiğim bir konu var.Mesela sıfır bir araç almak istiyoruz diyelim.İstediğimiz özelliklerde aracı normal galerilerden de,yetkili bayii ler den de bulabiliyoruz.Bu durumda hangisinden almak daha iyi olur?Garanti şartları,süreleri vs farklılılar gösteriyor mu acaba?

• Nasıl yani, galeriler sıfır araçmı satıyo? Fatura kesebiliyomu? Yoksa onlar alıp, plakalayıp sonradan size devir mi yapıyo?
  • evet satabiliyolar.bu özellikle lüx araçlarda geçerli.bayiye sipariş veriyosunuz hemen gelmiyo yada araçlarda sıra var araç beklemek istemeyen müşteride galeriden alıyo aracı garanti bazen dahada ucuz olabiliyo araç ana bayideskine göre.garanti şartlarıda bildiğim kadarıyla normal yetkili servislerde yapılıyo.sen aldıktan sonra aracı başlıyo süresi.
    quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz101

Nasıl yani, galeriler sıfır araçmı satıyo? Fatura kesebiliyomu? Yoksa onlar alıp, plakalayıp sonradan size devir mi yapıyo?
  • evet arkadaşlar bu konuyu bende merak ediyorum.aracımı değiştireceğim bir ay içinde şuanda satmaya çalışıyorum.e-220 cdi almayı düşünüyorum.bir çok galeri sıfır km e-220 cdi satıyor.lütfen bilen arkadaşlar yazsın galeriden almak mantıklı olur mu?
  • galeriden su içmem ben yaaaa
    ne galerisi alacaksan her yönü ile ilgili ve bilgili servisi ve geri hizmetleriyle bütünlük içinde olan bayilerden alacan..
    galeride satılan araçlar ayrıca çok yüksek model ve alım alternatifi bayiden olmayan araçlardır.
    bu konuda bile imkan varsa bayiye git....
  • Eğer bi ülkede bi aracın yetkilendirilmiş bi distribütörü varsa ve bu distrübütöründe bayii ağı varsa sıfır araç onlardan alınır. Bildiğim kadarıyla BMW Mercedes gibi lüks markaların alternatif ithalat kanalları da var ve bunlar bayi liste fiyatının altında satılıyor. Ama garanti durumu nedir onu bilemem.
  • kardeş bana fatura lazım.bazı galeriler araştırmama göre bayiye oranla biraz daha ucuz.fakat donanımda fark eder mi bilmiyorum.e-220 cdi için konuşuyorum.geleri faturayı kesebiliyormu?çünkü ben o faturayı kdv indirimi için kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşver galeriden almayı distributörü kimse ondan al mercedes bmw gibi araçlar tehlikeli veya bana hep öyle geliyor zamanında tanju çolak bu mercedes olayından çok kafası ağrımıştı onun için distribütörden al derim ben
  • Kesinlikle ithalatçı yetkili firmadan alın. Daha sonra başınız ağrımasın...
  • Teşekkürler arkadaşlar aydınlattınız..
  • Ben alsam galeriden değil yetkili bayiiden alırım...
  • elbette yetkili bayi den

ahanda 400 mesaj oldu
  • Borusan'ın ılanlarında okumustum..Sadece bızım tarafımızdan ıthal edılen aracların garantısınden sorumluyuz yazıyordu..Sanırım galerıden alınan araclarda garantı sorunları olabılıyor..sonucta getıren kısı yanı galerıcı sana garantı verıyor sanırım..yanı benım anladıgım bu..
  • Galeriden alınan lüks arabalarda herşey olabilir. Avrupadan çalınıp getirilmiş, numaraları değiştirilmiş ve kitabına uydurulmuş bir araç olabilir. Normal yollardan kökenini bulamayabilirsiniz. Bu yolla milyon dolar para kaldırıyorlar. Her galerici böyle işler yapar demiyorum ama şu atasözünü unutmamak lazım: Korkulu rüya görmektense hiç uyumam daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.