Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
181
Favori
143.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam isim karışıklığı olmuş olabilir. 5 senede aynı aracın orta paketinden dolu paketine gecilebiliyorsa evet cüzi bir kâr vardır fakat başarı yoktur. passattan tiguan a felan geçilebilseydi bi kazanç/başarı var diyebilirdik.

şimdi size daha değişik bir örnek vereyim o zaman. bugün yatırım olarak Osman altın almak istiyor. altını bankadan da alsa kuyumcudan fiziki de alsa dünyanın başka yerinden de alsa altının fiyatı bellidir. en baba 15 20 lira makas oynar. ama Osman ev araba arsa gibi bir varlık almak istiyorsa bi kelepir avına çıksa bu alacağı şeyi değerinin altında çok rahatlıkla bi yerden bulup alabilir. Yani şunu demek istiyorum. 500 bin liralık altını dünyanın öbür ucuna da gitse 400bin liraya alamaz. ama evi arabayı arsayı o fiyata alabilir.

Arkadaşlar unutmayin yatırımın en önemli kuralı şudur. ALTTAN ALAN KAZANIR!

warren Buffet amca örneğinize değinecek olursak burda kastettiğim al-sat olayı anlık günlük bişey değil. körü körüne birşeye bağlı kalmamak. DOĞRU ZAMANI BULMAK/HİSSETMEK. mesela btc 68bine gitti şuan 39 binde. 60 bindeyken satan adam elinde btc yi hâlâ tutan adama göre zararda mı diyecez o zaman? kimse ne olacağını bilemez tabiki ama aksiyon alan adam yerinde sayan adama göre her zaman daha öndedir. Burdan daldan dala atlayın bam güm alın satın gibi bişey çıkmasın. Kabul ediyorum doğru zamanı bulmak imkansızdır (en dip ve en tepeyi yakalamak) ama doğru zamana en yakın zamanı bulmak imkansız değildir.

Arkadaşlar unutmayın yatırımın 2. en önemli kuralı şudur. RİSK ALAN KAZANIR.

Ben bu tartışmada kimsenin tarafında değilim. altın yada araba farketmez kafayı kullanabilene ikisi de kazandırır. mevzu kişinin kendisinde bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @Göleli_At_Hırsızı halkı hocam.

Faiz falan artmaz.

Yüksek enflasyon ortamında ne alırsanız alın zarar etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53 günde 23 tane polo dag life sattım evrak istermisiniz hocam 😀

• Zam gelicekmiş bir ilanda rastladım

Son Fırsat Çarşambaya Zam Gelecek ! İlan No: 1004586303

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-son-firsat-carsambaya-zam-gelecek-1004586303/detay

• 17 mart veya 17 nisanda faiz indirimi bekliyorum.

ARABA ALAN ALTIN DOLAR VE EURO’DAN FAZLA KAZANIR

Enflasyon ABD ve AB’de zirve yapacak, Dolar ve Euro da araba karşısında eriyecektir.

Nikel krizi, petrol doğalgaz krizi zamları bu ay sonunda hissedilecek.

Yerli arabaları “satamadık” diye ağlamayın, ithal özellikle Alman malı olanlara yönelin.

• Gerçekten otomobil almak isteyenlere tavsiyem 17 mart ve 17 nisan öncesi alsınlar

Kırılma noktası bu tarihler, sonrasında ciddi artışlar bekliyorum

Otomobil almak istemeyenler de gitsin başka konulara yazsın

• Ortalık çarşamba pazarına dönmüş adam hala faiz indirimi bekliyorum diyor ya. Dua et te bir gece ansızın şok faiz arttırımı gelmesin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melankolik23 kullanıcısına yanıt

Şu anda durum nedir? Arayan soran var mı, kaç teklif ediyorlar?

Golf efsane bir araba ama 8. nesil vatandaşın binemeyeceği kadar pahalı maalesef.

dip fiyat yazılıp satılmaması üzücü, life olanları 520 civarı gidiyor.

• www.cumhuriyet.com.tr
    Ekonomistler TCMB faiz kararı beklentisini açıkladı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/ekonomistler-tcmb-faiz-karari-beklentisini-acikladi-1915197

Faizin sabit bırakılması bekleniyor. Ters köşe ile 0.5 indirim de olabilir.

17 Nisan'da faiz indirimi bekliyorum.

Bu ortamda faiz arttırımı bekleyenlerin ağzına kürekle vurmak lazım.

Hele bi artırırlarsa çok kelle alınır, faizi savunanlarla aynı yolda yürümeyeceği söylenmişti.

Araba fiyatlarında CİDDİ PATLAMA bekliyorum NİSAN 17 sonrası.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

550 veren çok oldu, 570e biriyle anlaştım gibi

Hayırlı olsun diyelim :)

Teşekkür ederim

Satış gerçekleşti mi ?

Demek ki neymiş, Golf’ün ölüsü de dirisi de her türlüsü de para eder, alınır satılır ve altın-dolar-euro bazında kar ettiriyormuş :)

950 TL’den altın alanlar ZARAR ETTİ.

14.9 TL’den dolar alanlar ZARAR ETTİ.

Ama Golf alan HER ZAMAN STABİL KAR ELDE ETTİ.

ARABA ALTINDAN FAZLA KAZANDIRIR.

Yeter ki doğru zamanda doğru fiyatla doğru arabayı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Mart 2022; 20:37:8 >
  • Captan Sky Anakin Fed den SONRA zam gelir mi, peki insanlar indirimle ne vakit buluşur, Ekim Kasım gibi sene sonu fiyatlar düşer mi

• Araç, model, yakıt, konfor, güvenlik gibi şeylerin karşılaştırıldığı bir konuya geldik sanıyordum.

Son 6 sayfaya baktım bu konuya girmemem gerektiğini anladım. Bu nedir arkadaş altın dolar vs. vs.

Piyasa yorumları yapacaksanız gidin ilgili konuya illa ki vardır.

• naturl kullanıcısına yanıt

Fiyat paylaşacaksanız DİĞER KONUYA

Fiyat paylaşmayacaksanız TAM DOĞRU YERDESİNİZ

Bu konuda her şey SERBEST.

Keşke diğer konuda SADECE FİYAT paylaşılsa tam istediğimiz gibi doğru ve güzel olur.

• redferrari R kullanıcısına yanıt

Arabayı EN GÜVENİLİR, EN RİSKSİZ VE EN SAĞLAM YATIRIM ARACI yapan neden DOLAR ARTARKEN FİYAT ARTAR ama DOLAR DÜŞERKEN FİYATI DÜŞMEZ kuralıdır.

Yani dolar düşse de ARABA ALAN KAZANIR.

Dolar yükselse de ARABA DOLARLA AYNI GETİRİ SAĞLAR.

Altın 950 TL iken ALTIN ALANLAR ZARARDA. Altın 900’e DÜŞTÜ.

ARABA ALTINDAN FAZLA KAZANDIRIR.

Araba fiyatları ASLA UCUZLAMAZ.

Alın bir Golf beklesin garajda, arada biner hava atarsınız, hem de altın ve DOLARDAN FAZLA GELİR ELDE EDERSİNİZ.

@mbkaynar Noldu ? Altın mı fazla kazandırıyormuş Araba mı ? Altın aldın zararla oturdun.

Hayır utanmanda yok şunları yazarken göz göre göre yalan söylüyorsun.. 20 senelik,10 senelik, 5 senelik, 3 senelik hesapladık.. hepsinde nakavt oldun hala altını geçti diyebiliyorsun.. tekrar hesapla çık buraya yaz, yalan hesap kitaplar yapıp, milleti kandırmaya çalışacaksan beni etiketleme lütfen.. araba altını hiçbir şartta geçemez.. arabanın en büyük primi yaptığı son 5 senede her yılı hesapladık, matematiği ilköğretim seviyesinde olan biri açsın sarı siteyi ve altın fiyatlarını hesaplasın..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 950 TL’den altın alan ne oldu ?

Geçen hafta 630 bin TL’den Golf alan ne oldu ?

Altın alan ZARAR ETTİ, Golf alan KAR ETTİ.

Hani nerde o kar eden altın ?

950’den 900’e düştü.

Senin yaptığın hesaplar yalan oldu. Barış imzalansın 800 civarlarına düşecek, o zaman tekrar görüşeceğiz.

• 16 Mart Çarşamba 21:44
    FED BAŞKANI POWELL: FAİZLERİ ARTIRMA, BİLANÇO DARALTMA ZAMANI GELDİ

16 Mart Çarşamba 21:43
    POWELL: FED GEREKİRSE FAİZ ARTIŞLARINDA DAHA HIZLI HAREKET EDECEKTİR

16 Mart Çarşamba 21:36
    POWELL: ÖNÜMÜZDEKİ TOPLANTILARDAN BİRİNDE BİLANÇO DARALTMAYA BAŞLAYACAĞIZ

16 Mart Çarşamba 21:42
    FED BAŞKANI POWELL: PARA POLİTİKASINDA DAHA HIZLI HAREKET ETMEMİZ GEREKİRSE, YAPARIZ

16 Mart Çarşamba 21:51
    POWELL: HER TOPLANTIDA BİR FAİZ ARTIŞI OLABİLİR, BİLANÇO DARALTILMASI FAİZ ARTIŞLARINA BAĞLI DEĞİL

16 Mart Çarşamba 22:00
    POWELL: HER TOPLANTIDA FAİZ ADIMI GÜNDEMDE, HAREKETİN BOYUTU EKONOMİYE BAĞLI

16 Mart Çarşamba 22:05
    POWELL: PARA POLİTİKASI DEĞİŞİKLİKLERİYLE FİNANSAL KOŞULLAR DAHA FAZLA SIKILAŞACAK

16 Mart Çarşamba 21:55
    FED BAŞKANI POWELL: İHTİYACIMIZ OLAN PARA POLİTİKASI ARAÇLARINA SAHİBİZ VE ONLARI KULLANACAĞIZ

16 Mart Çarşamba 22:37
    FED BAŞKANI POWELL: FİNANSAL KOŞULLAR FAİZ ARTIŞLARINA UYGUN

16 Mart Çarşamba 22:23
    FED BAŞKANI POWELL: ABD EKONOMİSİ DAHA SIKI PARA POLİTİKASI İLE BAŞA ÇIKABİLİR DURUMDA

16 Mart Çarşamba 22:28
    FED BAŞKANI POWELL: BİLANÇO DARALTMA PLANI SON DÖNGÜYE KIYASLA DAHA HIZLI OLACAK

Evet. Fed raconu kesti tüm dünyaya geçmiş olsun. Gerçi geç bile kalmişlardı piyasanin çok gerisinde kaldılar. Varlık fiyatları çökmesin diye çok ağırdan aldılar lakin artık kaçacak yerleri kalmadı...

Gazamız mubarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 17 Mart 2022; 9:49:41 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.