Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: masterap Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.849
Cevap
156
Favori
129.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi toparlamislar makyajla, daha guzel duruyor.
    SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)
    SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön tarafı son yıllarda gördüğüm en çirkin tasarım.

Satışlar açıklanmış bu arada. 1 senenin özeti şu forumu kimse sallamamış. Ne denildiyse tersi olmuş. Ne tavsiyede bulunulduysa tam tersi çıkmış. Diğer bölümde 1.5 a Tiguan alacağız deniliyordu o arkadaş nerede acaba :)

• winrar48 W kullanıcısına yanıt
    Teslanın koca ülkede 3 tane servisi var. Ona göre düşünün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

katılıyorum +1

Akraba evliliği gibi tasarımı vardı zaten daha berbat olmuş, o kaba amblem ile de tüy dikmişler.

• yildiz kullanıcısına yanıt

Akraba evliliği olan C4X :))

• Rıdvoski kullanıcısına yanıt

hepsi aynı şeyin laciverti berbat tasarımları var. hele c4x evlerden ırak. evlat olsa sevilmez o derece. SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

tabi zevkler renkler tartışılmaz beğenenlere saygı duymak lazım ama görünen bir gerçek var hiç estetik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 6 Ocak 2025; 23:37:55 >
  • bu ay tamı tamına 67 tane satılmış omodo.

Benim mahallede 1.2 alan adam sayısı daha fazladır.

VW 12 bin satmış chery 3 bin

alana yazık oldu.

• winrar48 W kullanıcısına yanıt
    Arada 200 bin fark var hocam aynı fiyat olsa kıyaslanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpit kullanıcısına yanıt
    İspatsız deformasyon mu? Yahu adamlar kendileri vazgeçti diyorum yalan mı? O zaman söyleyin bu arkadaşa da dava açsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 7 Ocak 2025; 10:53:15 >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Başkası beni ilgilendirmiyor dostum, sizi forumda bayadır takip eder, yazdıklarınızı dikkate alırım, sadece ufak bir uyarım olsun istedim, tabi sizin kararınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scorpit kullanıcısına yanıt
    Ben ispatsız mesnetsiz bir şey yazmamaya özen gösteririm. Teşekkür ederim ilginiz için.

clubalfa global
    Stellantis "cancels" the 1.2 PureTech engine, but it's just a strategy
    https://www.clubalfa.it/en/stellantis-cancels-the-1-2-puretech-engine-but-its-just-a-strategy-8733

• 13 bin dolarlık arabaya binenlerin ortalama fiyatı 30 bin euro olan arabaları eleştirdiği yerdir bu forum.

Not: Kendi ülkelerindeki fiyatlara göre...

Geçen diğer başlıkta ben de paylaşmıştım sonrasında sildiler :) direkt Stellantis'in üst düzey mühendisi ile ropörtaj yapmış Fransız basını hataları inkar etmiyor. Artık kayışlı motor üretimi bitecekmiş. Haberde bayilerinde satışların düştüğü bu yönde şikayet geldiği söyleniyordu.

Ayrıca Aşağıdaki tabloda 2023'e göre PSA'nın en çok satan üçlüsünün hepsinde düşüş var satışlarda. Bunda 1.2 puretech, kronik boya atmanın da etkisi var bana kalırsa.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

acc bile yok alınmaz denilen mini countryman e, ilk 5'te.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Geçen diğer başlıkta ben de paylaşmıştım sonrasında sildiler :) direkt Stellantis'in üst düzey mühendisi ile ropörtaj yapmış Fransız basını hataları inkar etmiyor. Artık kayışlı motor üretimi bitecekmiş. Haberde bayilerinde satışların düştüğü bu yönde şikayet geldiği söyleniyordu.

Ayrıca Aşağıdaki tabloda 2023'e göre PSA'nın en çok satan üçlüsünün hepsinde düşüş var satışlarda. Bunda 1.2 puretech, kronik boya atmanın da etkisi var bana kalırsa.

Allah Allah niye bitiyormuş ki kayışlı motor? Oysa avrupada 4 kez üst üste yılın motoru ödülü almıştı :)

"Ödüllü motor"

Bu motor aslında 2015’ten 2018’e kadar tam dört kez kendi kategorisinde (1.0-1.4 litre arası) ‘Yılın Motoru’ ödülüne layık görüldü. Ancak bu ödüller sorunsuzluk değil performans ve verimliliğe göre verildiği ve o vakit sözünü ettiğimiz problemler henüz ayyuka çıkmadığı için, konumuzla bir ilgisi yok. Bildiğiniz gibi BMW’nin de bu kurum tarafından ödül alan onlarca motoru var ancak hemen hiçbiri sorunsuz değil.

"And Çetin'den alıntıdır."

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Hangisi yani hocam

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.