Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: niyetli33 , dr.halil Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.849
Cevap
156
Favori
129.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam zamanı bence

• KayhanKaan kullanıcısına yanıt

arkadaş 2 sene önce sormuş soruyu , yönetim bu konuya yönlendiriyor ama bu konudaki son mesaj 2 sene önce atılmış :)

• Captain koş konun aktif edildi

Bu konuyu tam erdallık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Farkındayım hocam konu hayata dönsün diye suni teneffüs yaptım SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

• omoda çok güzel daha önce demişmiydim SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    2 yıl öncede son mesajı ben atmışım 😅

• Yeni konu açılmış buraya geldik selamlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hayırlı olsun herkese. Şikayet edilen mesajın silindiği diğer başlıktan sonra dilerim aktif ve güzel bir başlık olur.

Bugün 2024 satışları açıklanacak. Bundan 1 yıl önce insanlar 2023 mumla aranacak bir daha böyle satış olmaz dendiğinde en az 2024 gibi olur diyordum. Zira nüfusa göre en az araba satılan ülkelerden biriyiz, araç yaş ortalamamız çok yüksek, Türkiye'de 10 milyonun üzerinde bir talep olması lazım diyordum...

Sonra Ocak rakamları açıklandı, ötv muafcılar aldı dediler.

Şubat rakamları açıklandı, ötv muafcılar almaya devam etti dediler.

Mart rakamları açıklandı, yerel seçim sonrası dolar artacak diye aldılar dediler.

Nisan rakamları açıklandı, seçim bitti artık dövizi salacaklar ondan aldılar dediler.

Mayıs rakamları açıklandı, Markalar indirim yaptıda aldılar dediler.

Haziran-Temmuz-Ağustos derken her ay bir bahane söylediler.

Şimdi büyük ihtimalel 160 bin + adetle tarihin en çok satış yapılan ayı yada 2. ayı açıklanacak bu seferde, faizler düşecek diye aldılar yazanlar olacak.

Gelelim 2025 tahminlerime,

Ben bu yıl en az 150 bin Elektrikli araba satışı bekliyorum, bu yıl tahmini 90 bin ile kapattık. Yeni Teslalar, yeni Togg daha fazla %10 ötv araba derken.

İçten yanmalı arabaların yerini hibrit ve prizli hibritlere bırakmaya başlayacağını düşünüyorum.

BYD'nin fiyatları her ne kadar yüksek olsada bir şekilde yıllık 50 bin civarı satış yapacağını düşünüyorum.

ÖTV Muafların sadece yerli otomobilleri kapsaması sebebiyle yıllık bazda en az 40 bin CHR satışı bekliyorum.

%30 ötv'li prizli hibritlerin diğer markalarında dikkatini çekeceğini düşünüyorum.

Bunun harici olarakta, PSA, VAG gibi grupların ciddi iskontolu arabalarını(Avrupa'da ki daralma sebebiyle getireceğini) ve çok ciddi satış yapackları bir yıl olacağını düşünüyorum

Bu yazım kalsın. 2025 beklentim 2024'de ne satıldıysa en az o kadar olacaktır.

• Hyundai Ioniq 6 mı Tesla Model Y mi detaylı ve kullanıcı yorumlarını alalım.

• Hah yazin işte buraya bol bol övün arabalarinizi yerin sevmediklerinizi ter temiz.

sifir araç fiyat konusunda gina gelmisti son 20 mesajda 1 tane fiyat teklifi yoktu. Yikama tabancasi sanziman muhabbeti ceviriyordunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ocak 2025; 18:50:55 >
  • winrar48 W kullanıcısına yanıt

Tabii ki Tesla hocam.

Uzaktan erişim özelliği ve yazılım farkı yeter.

• ODMD 2024 Aralık satış rakamları açıklandı.

- Toplam satışta Fiat, otomobilde Renault, hafif ticaride Ford, ithallerde Volkswagen, elektriklide Togg yılı zirvede tamamladı.

- 2024 Aralık ayında Renault ve Volkswagen binekte 10.000 barajını aştılar, teşvikle pazara tekrar giren BYD 6194 adet sattı.

• SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

• Herşeyi bilen ama hiçbirşeyi bilmeyen arkadaşlar tamam 2025 yılında araçları kim alacak yazılarını yazarlar yavaştan. Fransız çöp zaten alınmaz ( Pejo, Citroen,Opel 150 bin adetten fazla satmış ), şu çöp, bu bilmem ne vs vs. Mantıklı şeyler yazacaksanız buralarda enerji harcamanın gereği yok, mantıksız şeyler yazıp günün stresini atacaksanız devam.

Not: Otomobil ve HT yaklaşık 1.25 milyon adet bu yıl satılmış

• Herkes buraya geldiyse diğer konuya kim yazacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forum ve o alınmaz bu satmaz çılgın atmış gene. Sıfır bilgi, sıfır tutturma,

Elektrikli alınmaz pazar payı rekoru yüzde 16
    1.2 alınmaz sanırım en çok satan motor 2024 yılında,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Ocak 2025; 22:37:59 >
  • winrar48 W kullanıcısına yanıt

Kıyaslanacak araçlar değil, ioniq sadece fiyatı için seçenek olabilir,

• Diğer başlıkta gene benim mesajları siliyorlar. Milletin yazdıkları duruyor burası inanılmaz bir forum.

PSA 200 bin satış, en az 180 bini 1.2 puretech.

VAG 180 bin satış en az 160 bini DSG

Elektrikli 100 bin satış.

Bu forumdan akıl almayın.

Gece gündüz övülen Chery çökmüş, bu saatten sonra gelen bir ek vergi daha ile satışları 1000 civarına düşecektir, fabrika açsalarda fiyatları /2 olacak, yatırım amaçlı alanlara yazık oluyor.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.