3 ay önce 1950 demişti ST. Alsam kafadan 300k zararda olacaktım. Vay Jaecco'nun çocuğu vay!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16378. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
tiggo 8 exeptional 1950₺
tiggo 7 exeptional 1700₺
Omoda 5 exeptional 1600₺
-
600e için fiyat alan oldu mu acaba? Liste fiyatı mı geçerli, ek bir kredi kampanyası vs sunuyorlar mı?
-
İstanbul’da bir bayiden Opel Grantland bakmıştım fiyat için 1600 TL demişlerdi ve bundan daha fazla indirimi olmayacağı söylenmişti bugün tekrar o bayi tarafından arandım bir 1580’den yardımcı olabileceklerini söylediler. Bilgilendirmek istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Volkswagen ID.4 alınır mı arkadaşlar. Kendi evimin garajında şarj etme imkanı da var. Yoksa bu fiyata başka bir araç mı alayım. 1.900.000 nakitim var. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
id4 1m olsa bile alınmaz.
-
teşekkür ederiz
-
Merhaba, mg4 xpower için inceleme yapan ve/veya fiyat alan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
binip test edip içinize sinen bütçenize kafanıza yatan arabayı almak en önemlisi, diğer türlü herkes kendine göre farklı farklı beklenti içinde olduğu için kafaların çorba olması normal :)
-
Alma o para varsa tesla al geç.
-
5008 hybrid gümüş renk nappa paket 2550 TL ABC ANKARA
-
hocam kendiniz gidin inceleyin, herkesin ihtiyacı ve zevki farklı. forumu sadece öneri olarak algılayın, forumdakiler almayın veya alın dedi diye bir şeye yönelmeyin veya uzaklaşmayın:) sadece kulağınıza küpe edin.
-
Öncelikle Kasım satışları 100 bini aştı, 120 bin yolculuğu başladı...
Wag grubu sonunda elektrikli dünyasına giriş yaptı.
ID4 1.6m civarı. (alınır alınmaz ayrı konular öyle yada böyle Tiguan Elegance ölçülerinde ve donanımında, ancak Tiguan'den 1m daha ucuz).
Cupra Born. Kampanya fiyatlarına tam hakim değilim ama 1.7 civarı olacaktır. Golf'ten uzun, geniş, yüksek, C sınıfı HB, artıları 500+km menzil 204hp.
ID4 uzun menzil yakında gelecek. Tahmini 1.85m olacaktır fiyatı.
Ben VW'den 1913'e 77kw bataryalı 210 hp ID6 ve ID7 bekliyorum. Satamadıklarını %10 ötv ile yollasınlar Türkiye'ye Çok ciddi satacaktır.
Yakında VW %30 ötv'li Plug in hibritleride getirmeye başlar.
Seat, yeni stoklar açıkladı, gemiden satıyor araçları.
Peugeot 308gt'de kampanya başlattı 1.6m civarı. 408 gt 1.85, 408 allure 1.62
Hyundai IONIQ6'larda 300 bin sıfır faiz veriyor. 1660 fiyatı var.
Renault Cliolarda rekor kıracak bu ay.. En az 4000 satış bekliyorum Clio'da. ÇKS belgeliler 1.15'lere full paketini alıyor.
-
Belli oldu mu hocam bilgi var mı?
yok hocam net birşey yok muhtemelen gelmeyecek :)
-
Teşekkürler, kredi kampanyası yok.
-
ben nuri bey’den o motor sanziman kombinasyonu icin herhangi bir kasada gelirse bilgi vermesini istemistim. gelirse size de yazarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1150'ye clio alpine paket mantıklı mıdır?
düşününce bu fiyata tasarımı çok güzel bir araç alıyorsunuz ancak 1.0 motorun cvt şanzımanla birlikte 0-100 değeri 12 saniyenin üzerinde. sürüşte ve sollamalarda çok can sıkıcı olabileceğini düşünüyorum ve aldığıma pişman edecekmiş gibi hissediyorum işin içinden çıkamıyorum açıkçası. 1300 civarına da corsa var ultimate çakılı iç tasarımı gözümü tırmalıyor ama en azından performans değeri güzel. 1.2 full i20 veriyorlar onun da iç tasarımı ve kalitesi 10 sene öncesinde gibi. içime sinen tek bir araba vardı bu segmentte onun da hem fiyatı yüksek hem getirmeyi bırakmışlar elektrikli olarak var bi tek; 208 gt paket.
maksimum 1.3 bandında önerilere de açığım araştırdıkça kafam allak bullak oldu.
-
Dizel araç değer niye kaybetsin? Yollarda milyonlarca dizel araç var daha on yıllarca da kullanılacak o veya bu şekilde. Tercih sebebi olmayabilir ileride ama ekstra değer kaybedeceğini pek sanmam eğer araca çok uzun süre binmeyecekseniz.
Mantıklı sayılır hocam. Fiyatına göre donanımları ve tasarımı güzel bir araç.
PSA B sınıfında Corsa'yı ön planda tutmak için 208 neredeyse hiç getirmiyor. Corsa ultimate güzel araç bol donanımlı ve motor performansı çok iyi.
Cam tavan ve bol donanım olsun derseniz Ibıza FR 1.3 milyon 250 bin/12 ay sıfır faizi var. Ancak kasa baya eskidi artık...
Polo Life 1.3 milyon.
Bence bu araçlar içinde en mantıklısı Corsa ultimate ve Ibiza FR, ancak Ibıza iç hacim olarak üst sınıf gibi hissettiriyor Corsa'ya göre.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X