Sabah trafikte gördüm. Araç çok şık duruyor. Almanya da daha yüksek menzillileri var (77 kwh) Keşke onları getirselermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16377. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Onlar gelecek zaten bunlar şehir içi işe git gel arabası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.0 1.4 yok artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
77 kw tabiki iyi olurdu ama bence çok akıllıca hamle yaptılar.Psa bu adamlardan ders almalı.Hala elden para alma peşindeler.
77kw 204 hp üst donanımı getirseler 1900 civarı fiyat çekeceklerdi,rakipleri tesla-togg-sealu ev olacaktı,onun yerine boş donanıma birkaç ekleme yapıp düşük versiyonu tercih ederek psa(83008-5008 dışı),kia-hyundai ve atto yu alanların grubunu hedef seçmişler.
Müstakil evi olup şehiriçi kullanacaklar için c suv seçenek sundular 1580 tl ye(yukarıda alınan fiyatmış)
-
Doğuş oto Maslaktan Cuma günü 1.630 aldım altını bulamadım arkadaşa yazdım dönüş yapmadı 1.580 hangi bayi 5-6 bayiye sorduk öyle bir rakam bulamadık kendisi cevap verirse iyi olur
-
Merhaba golf manuel fiyat teklifi alan var mı acaba?
Ayrıca uygun fiyata manuel golf almak icin grup kurulduğu yazılmış geçmiş mesajlarda. Böyle bir durum varsa beni de ekleyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aKSeL051 -- 25 Kasım 2024; 12:0:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar glc180 coupe begendim. Almayi dusunuyorum mercedeste online fiyatlar uzerinden birseyler yapiyorlar mi ? Bilgi alan oldu mu
Bayon 1.0 Style paket için;
Ankara Altınsoyu aradım, fiyat vermedi siz ne aldınız gelin konuşalım dedi. Bende 1180 alan arkadaşlar var dedim. Ofiyatara zarar yazar filan yaptı. Anladğım 1200 e okeyler.
Arkadaşım istanbul uçarı aradı 1200 dedi direktmen, yüz yüze gelin bişiler yaparız dediler.
Arkadaşlar bayonda 1180 ve altını zorlayın verirler gibi duruyor.
-
Hangi şehir hocam?
Güle güle kullanın.
300.000 sıfır faiz bireysel kredi mi yoksa ticari mi?
Ben sorduğumda bireysel kredi için 2m üzeri olduğundan kullandırmadılar.
Hocam aynı fiyat
hocam öncesinde vw türkiyeden müşteri hizmetleriyle konuştum 1.0tsi 95bg manuel olan modelin türkiyede stoklarda mevcut olmadığını söylediler. Kayseri aykan ile de görüştüm onlar da aynı şekilde söylediler. Kampanya 80bg atmosferik motorda varmış.
-
-
Atto3 alacağıma id4 alırım her türlü. Uzun yolda bir şarj daha ederim fazladan
Bulursan edersin :))
Fiyat biraz yüksek gelince istenilen başarıyı sağlayamadı jaecoo lar. Oysa nice chery sahipleri merak ediyorlardı. Ama haklılar çakma bir araç olmuş bence de. Tiggo 8 pro max çok daha güzel duruyor ve daha kaliteli hissi veriyor.
Jaecoo'lar Çinli araçlara uygulanan ek verginin kurbanı oldu maalesef. Şu an en ucuz modeli 1.850.000 tl, bu fiyata BYD hibrit ve daha geniş bir araç satıyor. Chery yatırım açıklayıp teşvik aldığında Jaecoo satışları da hızla yükselecektir. Çünkü araçlar gerçekten güzel. Tiggo aslında firmanın ekonomik markası, Jaecoo daha premium markası. Bu markayla ve iyi fiyatlarla özellikle Fransız ve İtalyan araçlara iyi bir muadil olabilir.
-
İkisini de inceledim tiggo num kendine has bir havası var jaecoo çakma defender havası verdi bana içine oturunca. Hiç beğenenedim. Evet jaecoo daha premium dediler ama tiggo 8 pro max den jaecoo ya geçtim ve o his bana hiç gelemedi hocam.
1580 rakamı doğru.
Öyle bir rakamı telefonla vs vermiyorlar tabi
Eşe dosta.
Ankara göral 1590 galiba. Denmişti bir grupta gördüm
Hocam hangi il de hangi bayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X