iyi akşamlar 1.600.000 opel grandland gs 1.2 siparişi verdim cuma günü, nakit. Ama bir kısmı gümrükleme, bir kısmı teslim sırasında ödenecek. 2018 yılında 1.2 puretech 2015 model 308 almıştım, araç 10 yıl sonunda karter korumaya baya yağ bıraktı. Dsg de tercih etmedim, 1.5 yılda eline alıpta komple değiştiren var. Sakin kullanım, kalkışta motorun yağlanmasını beklemek, yılda bir bakım yaptırmak benim sürüş tarzım zaten. Umarım sorunsuz kullanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whipy -- 24 Kasım 2024; 22:7:10 > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16375. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
MG4 hemen teslim ediyor mu bayiler, liste fiyatından mı verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Urban paket 1.003.115₺
Easy plus 962.000₺
200.000₺ 12 ay sıfır faiz.
1.4 95hp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, ben de aynı araçtan almayı düşünüyorum ama bir yandan da stokları eritemezseler Aralık ayında daha fazla bir indirim olur mu diye de aklımdan geçmiyor değil
-
Citroen ami için bayiler en son ne fiyat veriyor bilgisi olan varmıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende grandland ile c5 aircross arasında kaldım.Arada 275.000 TL fark var.Grandland amortisörlerine çok sert diyorlar o yüzden elim bir türlü varmıyor.c5 aircross ise sınıfındaki en konforlu araba ama oda dizel motor olduğundan ilerde çok değer kaybeder mi o düşündürüyor.
teşekkürler sitelerinde urban 955 diyor bayi fazla istiyor galiba
-
Tiguan life a cam tavan mi gelmis?
Teşekkürler, bildiğim kadarıyla kasım+aralık fiyat bu şekilde olacak
-
Hocam siz kapora gönderdikten sonra bana da söylebilir misiniz rica etsem
Peugeot 308 gt için fiyat alan oldu mu? Teşekkürler.
Güzel araç bence fiyatı da uygun.
-
Bende o kararsızlıktaydım ama aradaki özellik farkına baktım sonra ne kadar fayda sağlar kaç kere kullanırım düşündüm sonra 2. El yerine gittim sıfır aldım kredi kampanyası da sıfır almamda etkili oldu
hayırlı olsun, kredi kullandırıyorlar mı acaba ?
-
Taigo ve Arona bayilerde bulunabiliyor mu? Arona için kredi kampanyası olduğu yazıldı ama sitesinde bulamadım kampanyayı. Şu anda sitesi cortlamış Seat ın girilmiyor da.
-
Hocam kredi vs kampanya yaptılar mı nakit fiyat mi
-
Hocam Arca mi?
-
Çok teşekkür ederim, haber bekliyorum sizden
İ20 Style için ne kadar fiyat aldınız hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X