Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vosdostburak , vosdostburak , torossidis , Demlik_ Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 53 Misafir (8 Mobil) - 48 Masaüstü9 Mobil
5 sn
342.091
Cevap
5.848
Favori
59.029.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Aslında donanımsal olarak çok Bi fark yok dediler, elektrikli koltuk, cam tavan , birde renk olarak düz beyaz olucak ti..eğer ciddi düşünürseniz gidip görün bagaj, hacım ic hacım sıkıntınız yoksa ideal Bi araç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt

bayi hatta jant ın da değiştiğini 17 inç ama farklı bir jant olduğunu söyledi,

bende aralıkta tiguan içinkampanya olur gibime geliyor

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

bence boşline Tiguan'lara aralıkta kampanya gelmez, hepsini ocak ayında 2.247 tl'den ötv indirimli alanlara verirler.

şubat ayındada 2.247 tl + elden para karşılığı yine ötv indirimli alanlara verirler.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

Satış temsilcisi tiguan a bekliyoruz dedi,

bizi satışa getirdi demek :)

• i20 1.0T DCT jump+nav için fiyat alan oldu mu? 1100 görünüyor liste fiyatı.

• nemoks N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ustadim. Ne zaman teslim edilecek?

• Fabia Premium için fiyat alan oldu mu yakında?

• FPessoa F kullanıcısına yanıt
    Style sormadım hocam

• vw anca uyandı. 1580 e ıd4 yerli cinli tüm elektriklilere rakip. Milletimizin sadece arabanın heybetiyle ilgilendiğini gördü vw.

chery ve tores örnekleri var. Eğer bu fiyatla devam ederse aralık satış rakamları ile togg u bile geçebilir.

İstanbul da 3 tane bayi var,tabiki kalabalık gözükecek,20 bayi olsa nasıl olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pervane848 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ibiza fr ve arona fr plus arasında 100k olunca b suv daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de açıkcası fahiş fiyat olduğunu düşünmüyorum. Evet kar marjı ALJ bazında yüksek. Ama bu fiyata Türkiye de araç yok ki? Bana phev söyleyin donanımları full olan ve 80/100km batarya ile gidebilen gitsin insanlar onu alsınlar. Birde bu araç 2.350m tl idi ocakta enflasyonu koysan 2.750m tl satarlardı zaten şuan hiçbir teşvik vs olmasa hee işte o zaman sırf piyasaya girebilmek adına 2.300tl lerden verirlersi bu aracı.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    1.4 mü 1.0 mı hocam

• Alan olmazsa fiyat düşer.Geçen sene atto3 nasıl düştü almazsan düşer ama bizim toplum saldırdığı için 2-3 ay böyle devam eder.Bu arada byd aylardır kapora aldı işletti zaten ilk parti hibritler zaten zamlı gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin palermo -- 25 Kasım 2024; 10:10:5 >
  • Ankara Göral
    408 gt 1.890 (250 kredi kampanya uygunmuş)

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

Bayilerde araç yok dendiğine bakmayın satış temsilcilerinin. Gümrükte yeni gelen araçlar var düşük kurla, aralık ayına kalmadan iyi satış için uğraşıyorlar. Aralık ayında güzel fiyatlar alınacaktır.

• Hayırlı Haftalar herkese. Qashqai Skypack 1.3 DIG-T için 1950 tl fiyat aldım. Fakat sikayetvarda okuduğum bazı şikayetler Qashqai yerine Tucson, 3008 ve Tiguan modellerine yönelmemi sağladı.Yakın Tarihte Tiguan, 3008, Tucson teklifi alan oldumu ?

• nemoks N kullanıcısına yanıt

teslimat ne zaman dediler bir de fiyat garantisi veriyorlar mı

• Peugeot 308 gt için fiyat alan var mı yakın zamanda?

• civcivx C kullanıcısına yanıt

İddia ediyorum. Herhangi bir model ornegın 408 gt 1860 yazmıs birisi. Eger 2000 liradan asagı satmasalardı. Diyeceklerdiki arabanın hakkı 1850 cıvarı. Boyle degısık tipler var. Onlar için her sey ederinin ustunde. Adama sorsam ederinden satılan ne var ? Ona da cevabı yok. Dediğim gibi beğenenler alsın beğenmeyenler kalabalık yapmasın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.