Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (6 Mobil) - 32 Masaüstü6 Mobil
5 sn
343.527
Cevap
5.876
Favori
59.399.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

hocam hayırlı olsun. sakın yanlış anlama ama çok çirkin.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Uygun veren herhangi bir markanın Antalya bayisi tarihte görülmemiştir sanırım hocam. 🙂 ne hikmetse hepsi yüksek veiryor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savuruk S kullanıcısına yanıt
    katılıyorum antalya tok satıcı sanırım tuzu kuru

• Arkadaşlar Citroen C4 veya c4x için şuan kampanya ve sıfır bayi teklifleri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

1.2 Astra Edition 1.385.000 beyaz renk; 1.400.000 metalik renk Çorlu Çetaş. Nakit alacağım için kredi kampanyası sormadım. Scala 2023 elite var değiştirsem mi diye kararsız kaldım.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

İşin sırrı tasarımda ionic 5-6 uygun fiyatına rağmen tasarımları sebebiyle sınırlı sayıda satıldı. Buna teslayıda dahil edebiliriz. Tasarımları klasik heybetli bir suv gibi olsa idi kapanın elinde kalırlardı. Örnek torres ve chery tiggoların tasarımı ionic5 yada tesla gibi olsa eser miktarda satardı.

• elcas kullanıcısına yanıt
    zevkler ve renkler tartışılmaz ama sizin gibi düşünen çok az kişi var ya da yok etrafımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmkanlar dahilinde sıfır araç almak her zaman daha mantıklı hocam çok doğru bir karar vermişsiniz. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

• my lr yerine daha ufak bir araç arayışındayım. şehir içi kullanımda teslanın büyüklüğü ve gücü ihtiyaç olmaktan çıkıp gereksiz gelmeye başladı. ioniq 5-6 düşünüyordum, ID4 de radarıma girdi ancak alternatiflerde uzaktan bağlantı olmaması düşündürüyor. bence markalar uzaktan bağlantı işini çözdükçe seçenek ve rekabet iyice artacak. o yüzden yeni yılı bekleyebilirim.

benzer arayışa girmiş olanlardan tavsiyelerini duymak isterim.

• everblack E kullanıcısına yanıt

Tesla rahatlığına alıştıktan sonra yerine başka bir araca alışmak zor.

Ben juniper bekliyorum.

Yanında

mini

ioniq5

ev6

id4ü inceleyeceğim ama pek beklentim yok.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• 1580 i baz alarak söylüyorum, C suv boyutlarında bu donanım da elektrikli hangi araç daha fazla menzilli ve ucuz? Aklıma gelen Atto3 başka yok, b suv var Ev3 uzun menzil giriş paket o da donanım olarak bundan hayli zayıf, Kona var donanımı da pili de zayıf ama daha ucuz ve b suv. e2008 var b suv menzili bi tık fazla. Yani ioniq 5 ev6 tesla ve togg evet rakibi ama hepsi bundan en az 300 bin daha pahalı (Togg kampanya ile en mantıklısı kafasına yatana ama onun da eksileri var). Yani 1870 e kapısını açmam ama 1580 e düşünürüm hele 2. araç alacak biri ise.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ford bronco 3500 tl bayilere gelmiş ford bu kafayla giderse ülkeden çekilir

• erkankabil E kullanıcısına yanıt

otomatik şartınız yok. golf e de bakın.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Bu arazi aracı ama Santa Fe 4 milyon. Kesinlikle onu tercih ederdim. Baya pahalı girmiş Bronco

• fxmaster F kullanıcısına yanıt

Grandland 3008 ve C5 Aircross üçlüsünün en iyi yol tutan aracuı yapılan testlere göre.

• faint23 F kullanıcısına yanıt

abi bu araç çok mantıklı ya clio parasına astra gerçekten mantıklı (astra sahibi değilim)

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    tesla konusuna katılıyorum, en azından değiştirince bir miktar para artırma motivasyonuyla yapmayı düşündüm zaten.

mini güzel ama pahalı, kiaları beğenmedim.

ioniq ve şimdi ID4 geldi fırsat bulursam inceleyeceğim.

juniper güzel olacak ama önümüzdeki yıl sonu anca. vergi ne olacak fiyat ne çıkacak muamma.

• Wolqun kullanıcısına yanıt
    İşte Vw’nin satış stratejisi özeti 👍
    Bu arada megane e ve astra e var o fiyat bandında. Fakat ısı pompaları yok diye biliyorum

• Wolqun kullanıcısına yanıt

Hocam menzil gerçekten çok yetersiz. 77 kw olanı getirseler ilkgünden kaporayı göndermiştim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.