Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16394. sayfa)

5 sn
343.724
Cevap
5.879
Favori
59.438.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Onu da bu fiyattan vermez, verse 2 aydır peugeot dan e3008 veya 5008 gt alacağız ama yok. Byd seal u bile 1790.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Megane da yok zaten yenisi gelmiyor, Astra da var ısı pompası ama onlar c hatchback ve bayiye gidince 1650 diyorlar.

• Wolqun kullanıcısına yanıt

Fiyat 1580 ise düşünülebilir şehir içi araç olarak üzmez. Sürekli çok uzak mesafe gitmiyorsanız yine üzmez.

B suv kia ev3 1490i buradan yola çıkarsak id4 uygun denilebilir.

togg tesla fiyatları yüksek

geriye de çok fazla alternatif kalmıyor zaten.

1550 ye yakalanırsa bence güzel fırsat id4.

1600 üstü şahsi düşüncem almazdım, 1640a neredeyse iki katı menzile sahip uzun menzil ev3 var

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Sağolun herkesin aldığı araca hayırlı günlerde binmek nasip olsun

Almanyada 77 kw ile arasında 6000 euro fark var. Bu da demekki 77 kw Türkiye'ye gelse 1900 gibi bir fiyatı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Öyle olur o zaman da o fiyata rakibi çok olur.

• zaltun kullanıcısına yanıt

Mis gibi arac mis gibi renk, Allah kaza bela vermesin... Hayatinda oyuncak araba disinda arabasi olmamis bosta gezerlerin yorumlarina takilmayin...

1.0 motor Octavia kullandim, ona bile yeterli geliyorsa 180kg daha hafif Arona'da gayet iyidir...

Burada tipsiz vs. diyenlere aldırış etme hocam. Bu fiyat aralığında donanımı ve kalitesiyle güzel bir tercih. Herkesin beğeneceği bir araba zaten 3-4 milyonlardan başlıyor. Güzel günlerde kullanın.

• mob33 kullanıcısına yanıt

grandland geçen sene kasımda 1390 dı almadım beklerken aralık sonunda 1450 ye zor buldum. bayilerin satış stratejisi ay sonu yıl sonu ellerinde kalan araç sayısına göre değişiyor, araç kasa bile değiştirecek olsa elinde az araç kaldıysa hedefleri de tutturduysa hele, illa bi alan çıkar diyerek çok indirim yapmıyorlar. şu an 1600'den alanlar alıyor, aralıkta bayi 1650 yaptım işine gelirse der mi? bana geçen yıl dendi :D 1600 bence şu an çok çok iyi fiyat ben araçtan da şahsen çok memnunum.

• _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Sıfır sıfırdır hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    E-astra ve e-308, ikisi de c sınıfı, tüketim acısından verimli, bayide 1600, ikinci elde 1400-1500 tl, menzilleri de 410 km, ev araclarda özellikle şehir dışında 50-60 km.oldukça önemli olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk35 -- 26 Kasım 2024; 15:56:46 >
  • kk35 K kullanıcısına yanıt
    C hatchback düşünenler bakabilir tabi ki menzil önemli ben de bakıyorum, ama bagajlari 350 360 lt boyutları vs yetiyorsa olabilir. Ama id4 tiguan kadar araç boyut olarak. Keşke wtlp si 420 fln olsaydı.

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Seat özelinde kredi kullanmak ya da kullanmamak fiyatı etkilemiyor. Bunu uygulayan ender markalardan

• Tiguan R-Line için yakında fiyat alan var mıdır dip rakam nedir ?

• Skoda SuperB için hiç fiyat alan oldu mu?

• inova16 İ kullanıcısına yanıt

2700+ gibiydi hocam bulursanız. Opsiyonlular 3200 civarı. İç anadolu bayilerine sorabilirsiniz.

• Granland 1630 gs antalya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Sıfır faiz kredi kullandırtıyorlar mı hocam yoksa nakit fiyatı mı bu?

• Q8 45 TFSI 8,590 TL

Güzel çocukları severken de çirkin derler ya nazar değmesin diye. Öyle olduğunu , insanların bu kadar kötü olmayacağını düşünüyorum.

Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın. Bu arkadaş ben araç alınca da “kendini avutuyosun” tarzında birşey söylemişti.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.