Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 01001101 , 064 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 31 Misafir (4 Mobil) - 28 Masaüstü5 Mobil
5 sn
342.334
Cevap
5.847
Favori
59.071.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1184 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • Byd ucuz diyenlerede hesabı tekrar atalim .
    Lansman sonrasi haziran fiyati 2.200 TL
    2200÷1,2÷1,8÷1,1=926 TL kar dahil vergi hariç fiyat
    1 yuan 4.5 TL 926/4.5=206 bin yuan haziranda
    Şu an 1 yuan 4.8 TL Aralık
    206x4.8=988 TL
    988x1.1x1.3x1.2=1.695.000

Yani 150.000 köpük var değecek bir araba olsa evet katlanıp alınır ama ne servis var nede performans var niye vereyim 150bin fazladan. Fabrika acilana kadar 200bin araba satsa zaten adamların avrupaya arac satmasini sağlayacak fabrikayı biz açmış oluyoruz. Birde elde kalan eski nesil araçlarını alıp adamlara destek olmuş oluyoruz. Ederi 1700 olan araca 1850 vermenin anlamı nedir.
    Aynı teşviği nissana versen E-power en full versiyonda 1850 oluyor. Ver bakalim Byd alan kalırmi ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    1.99 kullandırıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uniqer U kullanıcısına yanıt

Kasım ayında 3050’den kasa değişiyor diye almadık ama hafif bir pişmanlık oldu. 3560 ona verene kadar 3700 den A5 ler vardı iki hafta önce. Yüksek geldi fiyat. Eldeki aracı satmışlar sanırım çünkü aralıkta kesin gelmez demişlerdi.

• Ankara dogus cupra terramar supreme 2600 vergi levhası olana 250 bin 12 ay 0 faiz kredi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sakın nivea falan sürmeyin bunlar gerçek deri değil PVC yada Poliüretan

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam etrafımda bir sürü kişi bu şekilde alıyor hatta aldırdıkları anasını babasını bir defa bile arabaya bindirmiş insanlar değiller

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

Üzerine bu kadar konuşulan (her konuşma dolaylı olarak reklam) bir markanın koca İstanbul'da sadece 4 tane bayisi var.

Bir zahmet teslimatı bekleyen 8-10 araç olsun.

Bence BYD satışları çok yüksek olmayacak.

Çünkü fiyatlar yüksek ve herkes hesaplama yapabiliyor. Düşük vergi ile gelen arabaların fiyatları bu kadar yüksek olmamalıydı.

• Merhaba,

Toyoya C-HR Passion X-Style fiyat alan oldu mu?

• Arkadaslar gecen hafta nev citroen tarabyadan sıfır c4 shine aldık. Araç 1aylık denildi guvendik odemeyi yaptik birkac gun sonra aracı teslim aldik aksam 6da uzunyola çıktık molada aracın sofor kapisindaki kumasta delik fark ettik ,tavan dosemesi cok hassasmis ufak birkac izler gördük ertesi gün ,bayiye bildirdik citroene sikayet et diyip salladılar fatura yı bilerek geç gönderdiler faturada gümrük tarihine baktigimizda arac subat gumruk girisli cıktı yani 10aylik stok dicegim her türlü üçkagıt var ,bu bayiden uzak durun ozellikle psa bayilerine dilkat edin yillarca uzaktan baska sehirden vag gurubu arac aldik hersey durust seffafdi hic sorun yasamadik burda daha once psa ile ilgili şikayetini yazan arkadaslar haksız degilmis

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Astra gs = 308 allure, o da 1420 civarı verildi yakın zamanda.

GS orta donanım şu an, ve 1550 çok yüksek. E308 GT 1450 ye bulunuyorken elim gitmezdi mesela.

• bjkali kullanıcısına yanıt
    Hangi bayide var hocam

• Seat 250 bine sıfır faiz kampanyası devam ediyor mu bilen var mı?Cuma son denilmişti,arona fiyatlarında değişiklik var mı?

• Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en ucuz yerden asla araç almam, herkesin piyasa ortalamasına sattığı yerde vardır bunların vardır bir hesabı der es geçerim. Herkesin sattığından 30-40k aşağıda satıyor nev tarabya.
    2. El clio aldım ya nasıl bu fiyata denk getirdim derken ekspertizde çıkmayan sorunları sonra sonra farkedilmeye başlandı. Bu çoğu zaman böyledir.

• raptorf R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam E3008GT aldım 1.914'e

• art48 A kullanıcısına yanıt
    Ay başında bir kaç bayide vardı ama fiyatı yüksek söylüyorlardı. Ben aldıktan sonra bir kaç bayiye sorduk arkadaşım için ama yok dediler.

• iyi pazarlar elektrikli c4-c4x'in 115kwlik paketi icin fiyat alan oldu mu son zamanlarda

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız hayırlı olsun

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Kredi niye çıkmıyor togg cimere şikayet açın gerekirse devlet destek veriyor adamına göre mi kredi veriyorlar onun yerine Tesla alıcan yada kredi veren başka marka 2024 modeller krediler bitecek ocakta zam olmazsa togg ikinci elde düşüş bekliyorum

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Üstden millete halka pahalıya satabildiklerini satacaklar ellerinde kalanları filoya ucuza peşkeş çekecekler 2 sene sonra filo çıkmaları yok paraya satılacak yine normal vatandaş zarar edecek

• 0110engin kullanıcısına yanıt

Mild hybrid'ler de kendi içinde ayrılıyor. Fiatın 1.5 mhev'i (160hp benzin + 20hp elektrik motoru) aracı 30km/h hıza kadar sadece elektrikte götürebiliyor. Bu sayede şehir içinde tasarruf yaptırıyor. Sistem toyota hibritler gibi seri doldur boşalt şeklinde çalışıyor. Başka konu olsa kendi çektiğim videoyu eklerdim, 2dk'dan fazla aralıksız elektrikle yol aldım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.