Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mry95 , Temurcan2 , Beyttatar Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 34 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
340.400
Cevap
5.823
Favori
58.616.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

1650 ye aldı bi arkadaş kasım sonlarına dogru piyasasa acayip şişme var yıl ortadına yada sonuna dogru düşer bence engelli işide bitti oda etkiler piyasayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byAndroid kullanıcısına yanıt
    Otomatik olarak hangisi var acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç fiyatları ev fiyatları ile yarışıyor. Fiyatlar çok saçma yerlere geldi. C suv lar maksimum 1.5 Milyon, B suvlar ise 1.25 milyon civarında olmalı. Sedanlar b suv fiyatlarında, hatchback ise 1 milyon altı olmalı. Fiyatlar çok acayip yerlere gitti. Geçen yıldan bu zamana kurdaki artış %12, Asgari ücretreki artış %30 oldu. Ancak araçlarda ki fiyat artışları %30 un üzerinde. Asgari ücret maliyeti ne kadar etkiler o da soru işareti. Sıfır araç fiyatları özellikle temmuzdan sonra uçtu gitti. Ama yine satış rekorları tazelendi. Akıl sır erdirmek zor. Umarım 2025 yılında araç fiyatlarında bir gevşeme olur.

• aktaş61 kullanıcısına yanıt

Otomatikte sanırım 1.3m gözden çıkarmak lazım. Kredi kampanyalari ile bayilerden fiyat araştırması yapmak gerek. Onun dışında o fiyat bandına çıkıldığında bayon, i20, clio, dacia stepway (extreme paket güzel sunroff bile var) gibi araçlarda mevcut. Motor olarak en güçlüsü ama 1.6 multijet dct şanzımanli Sedan veya cross egea dır

• icemy kullanıcısına yanıt

Kör nokta şerit konumlandırma 360 standart olmalıydı. Isıtmalı ön cam elektrikli araç için nimet. İşin ilginç yanı radar var adaptif var ama şerit ortalama yok.

• B.YEKE kullanıcısına yanıt

kesinlikle piyasanın ben de şişik olduğunu fiyatların düşeceğini düşünüyorum. peşin alım yapmak isteyen bence beklemeli bir süre

• ayhand28 kullanıcısına yanıt

Yine bu grupta alınacaksa 3008 gt 1920 mantıklı olur.Focal ve nappayı kesip getireceklermiş.

Şerit ortalama yazılımla açılır ama ne gerek var.Yarı otonom yok araçta.

• Belli marka ve modellere ihtimas geçiliyor. Reklam karşılığı ise Instagramdaki gibi altına #reklam denmesi yasa gereği. Yoksa normal tüketici gibi burada marka övüp gizli reklam alınması kabul edilemez

• ktyalp K kullanıcısına yanıt

Ankara citroen bayisiydi. Son 1 tane siyah shine bold vardı diyor ama bence yemleme. O son araç hiç bitmiyor.

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Evet bende indirim alınabilir hatta alınmalı diye düşünüyorum. İndirim konusunda daha istekli davransalar almamak için bir neden yok. Bence special hakkı 2.300 tl civarı

• masterap M kullanıcısına yanıt

PSA neyi dogru yapiyor ki

esasen ultimate paketi elektriklide yok çünkü bunlar default araçta var. YouTube da opel Arden oto yeni grandland gs elektrikliyi tirdan indirdikleri gibi on tanitim çektiler, fokal ses sistemi, elektrikli hafızalı koltuk, arka koltuk ısıtma, ısıtmalı ön cam, vs her şey vardı araçta

• aydancan A kullanıcısına yanıt

Hiçbiri

• YBA kullanıcısına yanıt

O zaman gayet iyi fiyat olur biraz da indirim ve kredi olursa

• Wolqun kullanıcısına yanıt

x1 phev'i ne kadara bulmayı planlıyorsunuz?

• İyi geceler. Bugün 2017 model Qashqai aracımı sattım ve yeni Araç alımı için yine sancılı bir döneme girdim. Bile bile lades derler ya hani...bendeki de o hesap. çok fazla model baktım ve beynim adeta yandı. 1.750 civarı suv araç bakıyorum ama bazoı modeller için bu sınırı aşma konusunda gaza geliyorum... o modelde şu yok, bu modelde şu yok derken tamamen kafa olarak bitik durumdayım :) yatacağım sabah iş var yatamıyorum.

Tiggo 7 Pro Max (1.870) Qashqai Mild Hybrid (1.870), Austral Mild Hybrid Techno Esprit Alpine (1.960), MG HS, BYD Seal , Kia EV3 ve Sportage , Hyundai Tucson, Honda HR-V, Seat Ateca, pEUGEOT 3008-408 , Skoda Kamik vs. baktım. Belki bakıp ta şu anda yanan beynimin düşünemediği modeller de vardır.

Ön konsolu şık böyle ekranlı cancanlı , en az Qashqai kadar geniş , elektronik el freni , joystick tarzı veya direksiyondan vitesli modeller çok cazip görünüyor gözüme. 360 derece kameralı , koltuk ısıtmalı , kablosuz şarjlı falan bir çok model gördüm.

bölümün gediklilerine ve uzmanlarına soru basit : siz olsanız ne alırdınız ve neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 15 Ocak 2025; 1:49:51 >

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Austral alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer şarj probleminiz yoksa ve tipine çok takılmayacaksanız (bence tipsiz) bu fiyat aralığının şampiyonu benim gözümde Tesladır. İncelemediyseniz buna da bir bakın derim. İçi sade ve ferah, yazılımsal olarak rakiplerinin çok önünde. Performanslı. Sürekli de gelişmeye devam eden kendini güncelleyen bir araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrgklp06 M kullanıcısına yanıt
    Hayır gerekmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fluin17 F kullanıcısına yanıt

Merhaba. Honda Jazz Elegance değil Crosstar versiyonu kesinlikle öneririm. Bayilerde 1.460'a kadar bırakıyorlar. Araç tek ve dopdolu bi paketle geliyor. Bayiye gidin bir test sürüşü yapın derim. Ne kadar az yaktığını, magic seat olayını, sınıfına göre ne kadar geniş ve ferah iç hacmi olduğunu kendiniz görün. Tipi konusunda beğenmeyenler olmuş ama bana göre tamamen göreceli bir durum. Aracın içi dışı tamamen kendine has, ben farklıyım diyor. Diğerleri gibi birbirinin kopyası değil. İkinci el konusunda hiç sıkıntı çıkarmaz bu sadece aracı beğenmeyenlerin ön yargısı. Araç sadece rutin bakım için servis görür. Onun dışında diğerleri gibi yok triger kayışı parçalanacak mı yok dsg arıza verecek mi yok ordan burdan trim sesi gelecek mi korkuları yaşamadan mutlu mesut kullanırsınız.

Chery’i baştan ele.

Qasqhai. Yada Tucaon alınabilir

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.