< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16947. sayfa)
-
-
T10X V2 Uzun Menzil de aynı, hafif kış(4-10 derece) kısa mesafe(3km ve altı) 35kW, şehirler arası 25kW. 2 tonun üstünde, sürtünme kat sayısı 0.3 civarı kocaman araçlar bunlar. Uzun menzil isteniyorsa aerodinamiği iyi araçlar alınmalı.
-
Bu fiyatlara çıktıysanız tiggo 8 pro bakın derim. Başlangıç paketi de olsa dolu bir araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otomobilin kasası bir kere elektrikli motor için yapısal olarak uygun değil. Gerçekten elektrikli motor için uretilen kasalara bir de 3008e bakın, sadece pazar payı için yapılmış bir model bu anlamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk tercihim Qashqai olurdu. Alternatif olarak Austral tercih edilebilir. Test sürüşü yapıp karar vermek en sağlıklısı.
ben de aynı durumdayım. benim de 1,5-1,6 bandında ikinci el ateca bakarken kasım kampanyasını kaçırmamla boşlukta kaldım. şu anda ikinci elde de yükseliş var. ateca cidden uygundu ikinci elde. şimdi bakıyorum ikinci elde mantıklı ateca da kalmadı. ikinci el bile kapış kapış gidiyor.
ben de alman ve benzin takıntısı olduğundan mecburen vag grubuna gidiyorum.
bütçeyi de aşırı artırmak istemiyorum. size gelen cevaplara bakacağım ben de.
ateca için sıfır faiz kampanası yapılmış ama yeterli değil. experience + premium tam istediğim kombinasyon ama 1.8in üzerinde çok fazla pahalı geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 15 Ocak 2025; 10:12:46 > -
Qashqai seçeneklerimin arasında ciddi bir yere sahip ama Austral biraz daha ağır basıyor. Ek olarak HR-V de çok güzel bir görüntü sunmakla beraber donanımını tam hatırlayamadığım için ve biraz daha önemlisi ; bagajı çok küçük olduğu için soru işareti bırakıyor @Delarey1925 1.870 QQ mild hybrid ve 1.960 Austral Alpine arasında gidip geliyordum. Austral bir adım önde benim kendi değerlendirmeme göre. Tabi bunu dememe rağmen gidip başka bir şey alabilme ihtimalim mevcut :)
Şu an bu listenin en üstünde bir şekilde Austral yer alıyor. Chery-BYD-MG kısmında çok soru işareti var kafamda. Belki kendi ön yargımdır kendimden bile emin değilim :) @shooter13 Sizin için sanırım Seat-Skoda-VW kısmı ağır basıyor. Dün gösterilen Grandland'a ben çok ısınamadım.
-
Çinli düşünmüyorsanız, ben olsam listenin başına Tucson'u koyardım. 2. sıraya da Austral'i alırdım. Bagaj önemliyse HRV yi elerdim. Nissan'ın o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
-
atto 3 pahalı ve menzili az. yoksa çok memnun kaldığım bir araç.
ev3 menzil iyi ama o paket boş. dolusu o fiyat olsa tam süper olurdu. segmentlere takılmıyorum.
-
Kia fiyatları güncelleyemedi
-
seat beni de aradı şimdi. ankarada 250 bine %1 faizli kredi veriyor.
2025te ateca devam edecekmiş ancak araç stokları ve gelecek araç tipi değişebilir. fiyatlar da yukarı gidecek diyor. fr paket düz 2 milyon'a veriyor.
cupralarda herhangi bir kredi kampanyası yok. formentor 2.090.000 dedi.
teşekkür edip vedalaştık :D
-
Tucson'u listenin başına almanızın en önemli sebepleri nedir sizce ? Şimdi gidip uzun bir Tucson Austral karşılaştırması yapacağım :)
-
2090 a Formentor satarlarken kim alacakmış 2Mil. Ateca merak ettim açıkçası.
-
konu dışı paylaşımlar silinecektir. Lütfen çoğunluğa saygı gösterip fiyat dışı yorumlar yapmayınız.
-
BMW 1.20i Msport 2.585.000 tl
Kosifler
-
Eğer bu özellikler de varsa fırsat olur, Süleyman bey konuyu aydınlatsın.
Sportage Cool : 1.835.000 TL
Sportage Elegance : 2.000.000 TL
Austral Alpine : 1.960.000 TL
Tucson 4x2 Comfort benzin : 1.700.000 TL
Tucson 4x4 Elite Plus benzin : 2.300.000 TL
Fiyatlar 30 dk önce alındı.
-
Elite plus dizeli kasım sonu 2390'a almıştım iyi fiyat gibi sizdeki fiyatlar
-
austral büyük ekran ve bağlanabilir değilse almayın. bende vardı bu arada 20 inç tr şartlarında çok sert bir jant lastik uyumu araç içerisinde sürekli bir sallanma savrulma mevcut. yalıtımını beğenmedim. ben satıp 408 aldım araçtan çok memnunum ama tabi 0 km aldım bilemem sonra neresi bozulur. genel olarak 1-2 sene binip satarım zaten. yeni hedefim geldiğinde juniper almak. çinden gelen araçların fabrika durumu netleşmeden şu an alınmaz. qq hiç bana hitap etmedi. yıl olmuş 2025 halen 2021den kalma ekran tarzında ısrar ediyor.
-
Hocam tucson comfort hangı bayı ,eger ozel degılse paylasırmısınız..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X