3008 allure hybrid için 2050 fiyat verdiler bugün bayiden 1.8 -1.9 fiyat alabilen oldu mu hiç yakın zamanda. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16949. sayfa)
-
-
3008 GT 2050 veren olursa alırım üstü işlemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp -- 16 Ocak 2025; 9:27:53 > -
Makyajlı Mokka için fiyat alan var mı?
Multimedyayı ve direksiyonu güncellemişler.
-
Hocam ben de benzer sıkışıklıkta kalıp ikinci ele yönelim 1570’den golf 1.0 etsi style 2023 aldım (sunrooflu). Kia xceed’lere baktım, hem taze zam gelmişti, hem de bayilerde bulunmuyordu. Fabia premium için 1298 bine yılbaşı öncesi anlaşıp kapora vermiştim, gümrükten gelene kadar fiyat güncellemesi oldu 1368 bine (kırmızı +10bindi), kaporamı geri talep ettim henüz onu bekliyorum. B segment bir fabia için pahalı geldi. Kia stonic ise yeni zamlayıp kredi kampanyası yaptılar. En üst paket bildiğim kadarıyla kredi ile 1510, nakitte 1450’ler civarına düşüyormuş, aslında bir önceki fiyatı gibi bir şeye dönüyor.
Scala elite bana çok fazla boş geldi, fabia premium çok daha doluydu, o yüzden onu elemiştim. Anladığım kadarıyla suv gibi bir şartınız yok, b ve b/suv’lara bakıyorsunuz bütçenize göre. Ben de biraz öyle başlayıp c segment hb alıp geçmek durumunda kaldım. Alternatif olarak da taigo life’lara baktım ama 1440 bin civarı bir fiyatları var, travel assist (güvenlik paketleri gsr2) güzel geldi ama aracın içi vw kalitesinden düşük görünüyordu, ayrıca manuel el freni ve vites topuzlu kısmı da o paraya biraz kötü göründü gözüme. Forumda meşhur olan Bayon ise temel birçok özelliğe sahip dışarıdan güzel duruyor ama içi aşırı kalitesiz geldi gözüme. Araçların 2024 ikinci ellerine de göz atabilirsiniz, biraz daha cazip rakamlar çıkabilir mi? Ben müthiş bir kampanya, f/p bir kredilendirme bulamadığım için ikinci ele yöneldim, biraz üzerine ekleyip golf ile noktalandırdım. Doğrudan bir öneride bulunamadım farkındayım, sadece benim de aklımdan geçenleri özetlemek istedim. Eğer golf 8 düşünürseniz, life paket sunroofsuz olarak 1350-1400 arasına bulabilirsiniz. Sıfır araç almak istiyorsanız opsiyonlara bakmak lazım tabii.
1.0 motor özelinde de şunu söyleyebilirim, bazıları vw 1.5 üretmeyecek artık tamamen 1.0’lar yok oldu, sakın almayın gitmiyor diyorlar da. Araçla ne yapıyorsunuz arkadaşlar? 1.0 turbo motorlar kimi ne kadar üzmüş? Hem hesaplı, hem de gerçekten gidiyor, herkes 0-100’deki süreye odaklanmış. 1.5 alan 1.0 çöptüre dönmüş. Eğer cidden performans odaklıysan elbette torsiyon, 3 silindir, 110-115 hp, 1 litre motor kesmeyebilir ama sırf 150 hp diye de güvenliği, motor-şanzıman uyumu, araç içi kalitesi düşük araçlara da para bayılmaya gerek yok. Önemli olan ihtiyaç noktası, fazla para dağıtmaya da gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 15 Ocak 2025; 14:39:26 >
-
Araç arayışımı BYD Dolphin alarak bitiriyorum. Herkes inşallah gönlündeki arabayı alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Bir tık daha uygun olsaydı ben de ona geçecektim. Ama olsun Türkiye'de ne alırsan al değeri düşmüyor zaten.
-
arkdaşlar sportage cool plus ın kadranıyla elegance konfor kadranı arasında ne fark acaba ?
-
BYD dışında, MG ve Chery kullanma fırsatım oldu.
Mg hs için, iç kalitesi çogu c SUV için ortalama üstü. Ama ben vites geçişlerini beğenmedim.
Chery içinse aktif olarak kullanıyorum, iç kalitesi kötü denecek bir noktası açıkcası yok ortalama bir c SUV.
Opel grandland ve qq da kullandım, çinli denen arabalardan iç kalite olarak bir artısını göremedim. Grandland sürdüğüm süspansiyonu en sert arabaydı. Chery'de arka süspansiyonlar bağımsız.
Bir çok bayide şu anda T7 baz paket için 1605-1620li rakamlar var. Parasına göre tatminkar. Herkesin risk algısı farklı.
Tabii ki renk ve tercih meselesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Id 7 almayı düşündüm bende hocam fakat ingilterede yapılan bir testte Model 3, Byd Seal ve Id7 karsılastırıyorlar. Id 7 soğuk havada %48 menzil kaybı yaşıyor sırasıyla tesla %28 ve byd %22 menzil kaybi yasıyor. O nedenle tesla bekliyorum juniper bide gelirse Seal %10 diliminden 800v mimarili 2025 model tercih edebilirim.
-
Hayırlı olsun, geçen yanımda şarja girdi, fotolardan daha güzel geldi hatta Atto sandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cam tavanin ne artisi var?
Bende var yazin sicak kisin soguk.yok tikansa tavandan su aliyor.
Sekil olarak guzel duruo sadece o kadar
%10 ÖTV diliminde gelirse Tesla çok isabetli bir tercih olur
Evet bunu ben de merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 408 GT - 1.880.000 TL (250.000 TL %0 faiz olursa araç fiyatı tuhaf şekilde 1.955.000 oluyor) Ben 390.000 TL kredili olarak bu fiyatı aldım.
2024 3008 GT - 2.360.000 TL
-
Seal %10 dilimden gelecek düşük güçlü motor 400v mimarili. Kısacası alınmaz. Model 3 zaten gelmeyecek. Ioniq 6 baktınız mı?
Edit: Juniper %10 dilimde rakipsiz olur bence, mutlaka beklenmeli. Seal için fiyatı diğer BYD arabaları gibi abartmadan getirirlerse göz ucuyla bir bakılır. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 15 Ocak 2025; 17:11:55 > -
Hocam bydnin china sitesine baktım donanım listesinde long range modelinde 400v mimarisi yok 800v mimarisi mevcut single motor seceneğinde bataryası 61 kwlik olan seceneği türkiyeye getirmezler diye umuyorum. 800v 80.64 kwlik batarya ile gelecektir. çin fiyatı 920 bin tl gerçi türkiyeye geldiğinde 1450 ye cıkartırlar :D Siteyi paylaşamıyorum fakat donanım bilgisini size özel mesaj ile gönderebilirim.
-
Gönderirseniz sevinirim. 800v sadece AWD 3.8 modelinde var diye biliyorum. 160kw motor gücünü 800v altyapılı long range modelinde Çin fiyatına yakın getirirlerse piyasada rakip kalmaz. Zaten sedan rakip çok az.
-
Skoda kamiq 1.0 premium 1565
Skoda octavia 1.5 premium matrix+18 jant 1961
Doğuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen C5A Shine koltuk ısıtımalı, cam tavanlı
1850 1.99’dan 300 bin kredi ile
Güzel donanım, zaten shine bold da ekstra ne varkı bunlardan farkli? Hafızalı ce masalı koltuklar heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X