< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16950. sayfa)
-
-
hocam bydnin tüm araçları yenilendi 2025 versiyonları uzun süredir cinde satışda kw kısıtlaması yapıp getirilebilir diye düşünüyorum. Mart ayında 2025 model yılı olan araçlar türkiyeye gelecek satış danışmanından bunun bilgisini aldım fakat düşük kWli gelirmi bilgim yok, bence getirilecektir diye düşünüyorum. En son gittiğim byd derya drc bayısınde han artık gelmeyeceği ve 2025 model geleceği bilgisi verildi. Gebze acamar bayiside seal u ev nin artık gelmeyeceği bilgisini aldım. Kısacası mart ayında gelecek yeni araçlar belki erkene cekebilirler bilgim yok o konuda fakat 2025de araçlar cok köklü değişiklikler mevcut mesela Han önden cekişli bir model oluyor 4 çekişli dual motor seceneği kalkmış durumda ve motor gücü en yüksek donanınlısının 180 kw motor gücü 80 kw bataryası var han mesela cok rahat 1.9 dan gelebilme ihtimali var fakat brembo soğutmalı disk fren gibi özellikler kaldırılmış. Seal 4 ceker sürümü mevcut. Seal U Ev, Han ve Sealın özelden donanım tercihlerini atabilirim. Ben 1 aydır araştırıyorum mart ayında cok güzel süprizler olabilir :)
-
Tiggo 7 intelligent nakit 1.600.000 tl ye bırakıyor bayiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkada oturan yolcular için ancak faydası olabilir.
Sırf teşvik gelir diye bekliyorum. Yoksa ben çok beğendim aracı. T7 pro max ile test sürüşüne çıktım. Fazlasıyla yeterli bir araçtı. Aac de çok güzel çalıştı trafikte
Bende seal bekliyorum 1.7 civarı long range gelirse direk alırım. Tarih soran oldu mu seal single motor içinquote:
Orijinalden alıntı: shkoksalSeal %10 dilimden gelecek düşük güçlü motor 400v mimarili. Kısacası alınmaz. Model 3 zaten gelmeyecek. Ioniq 6 baktınız mı?
Edit: Juniper %10 dilimde rakipsiz olur bence, mutlaka beklenmeli. Seal için fiyatı diğer BYD arabaları gibi abartmadan getirirlerse göz ucuyla bir bakılır. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam tavan , daha büyük jant vs vs gidersek bir çok donanım sıralanır burada ..
Sonuca bakacak olursak 2.el değeri farklı oluyor, araçların segmenti arttıkça bu değer farkı daha da artıyor.
Kullanım sıklığına,görselliği gibi konularda tartışmadan bunu belirtmek istedim sadece.
Arıyorum hâlâ ikisi bir arada olan model varsa onu tercih edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Han ve seal bilgilerini pm atar mısınız? İkisini de beğeniyorum. Yüzde 10dan özellikle han gelirse almak isterim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende ilgileniyorum bu fiyatı nereden aldınız ve metalik renk opsiyonu mevcutmuydu?
-
Bana da iletebilirmisiniz rica etsem bende seal u dmi 4 çeker ve bataryası yükseltilmiş modeli var sanırım oda çok ilgimi çekiyor..
21.11.2023 tarihinde aldığımız Nissan Qashqai Designpack aracın faturası. O tarihte 1,316 milyona aldık. Liste fiyatı şuanda 2 milyon bayide 1,8'e alınır diye tahmin ediyorum. %37 zamlanmış demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.7xx lere cam tavanlı N Connecta verdiler.
-
Opsiyonlar dediğiniz şunlar mı?:
-
-
Bunlar evet
Yukarıda arkadaş paylasmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X