Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16948. sayfa)

5 sn
340.389
Cevap
5.823
Favori
58.612.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • tesla yeni kasa gelince 2000 altında olacağını bilsem bekliyeceğim ama sene sonu bu arada 1900 altı beyaz yada gri aircros c5 shine bold bulsam alacağım ama izmirde yüksek fiyat çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp -- 15 Ocak 2025; 12:13:39 >
  • Wirm kullanıcısına yanıt

daha önce önü kesilmeden ne akdar agresif teklif verdiklerini unutmayın. tabi ki yarı yarıya düşmesi gereken fiyatlar tam olarak öyle olmaz ama alj den çok daha iyi olur. şu an ektra yüzde 50 ve teşvik ile gelecek destekle tiggo 8 1.5m ye satılır. onlar da şu andan daha çok kazanır. ama şimdi alan sağlam zarar yazar.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Yüzde 30 un üzerinde artış yapan firma var mı bu sene?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kvc_kvc kullanıcısına yanıt
    Hunko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktyalp K kullanıcısına yanıt
    İzmir'den mi almak zorundasınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

hali hazırda passat 2024 elegance kullanan birisi olarak, id7 ye bende niyetlendim ama şuan 2801 TL gibi satılan araçta cam tavan arka koltuk ısıtma ön koltuk soğutma gibi özellikler yok. onları ekleyince ne yazık ki 3150 oluyor fiyatı. bayilerde araç olmayışı da bir dezavantaj yoksa ben de passatı geçip id7 ye geçmeyi düşünüyorum ama cam tavan olmaması çok kararsız bırakıyor.

saygılar

• C4x shine veya shine bold fiyat alan oldu mu, teslim tarihi olarak aradığım bayiler genelde 1.5 ay sonrasına tarih veriyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mustafgur M kullanıcısına yanıt
    Zaten 2 haftaya deseler bile 1 ay sonra geliyor

• ioniq 6 arayışıyla başladık serüvene forumdaki fiyata(1650) araç yok filan derken, byd ve c5a arasında kalma gibi kafa karışklığına kadar geldi durum.
    şu 1.7-2m segmenti gerçekten yorucu.Her gün karar değişiyor.Sanırım forumda olmasam çoktan araç almıştım

c suv rehberi hazırlasa aramızdan bir arkadaş cennetlik olucak. Bayiye uğruyorum hiç biri diğerinden daha sempatikte gelmiyor. Qq, tucson, chery, sportage vs.Birçoğumuz 3008gt bulsak kaçırmayacaz sanırım o da yok, o fiyatlara(1920)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt

Bunların hepsi 2024 mü Sportage cool plus hybrid midir

• AADUUKET kullanıcısına yanıt

1660 300 bin kredi odak istanbul var araç

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni seyleri dusunuyorum ve ayni araclar arasinda kaldim. Benim biraz daha zamanim var. Acelem yok. Bir de QQ bende bir tik onde :)
    Kararinizi merakla bekliyorum.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

son 1.5 yılda hangi ülkede yaşadın? araç fiyatları artmadı. 1.5 sene önce 1.5 milyona alınan bazıa raçlar aynı fiyat. örnek c4x. eylül 2023 de 1.5 m idi. şimdi daha ucuz.

• sorunuzu şu konuda paylaşabilir misiniz ? =>> https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-sohbet-kiyaslama-konusu-otv-indirimi-ekonomik-gostergeler-donanim-vb--136371641

• gr3y G kullanıcısına yanıt
    1.5 civarına C4x shine bold bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktyalp K kullanıcısına yanıt

İstanbul bayilerini ara. Uçak ve dönüşte yol en fazla 2000 TL harcarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surveillance kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam güle güle binin kazasız belasız inşallah ben 1 milyon tl ye kadar golf jetta bakıyorum temiz malesef b segment clio i20 polo vs istemediğim için şuan çok cazip fiyatlar olsada sıfıra giremiyorum hayırlısı olsun iyi günler teşekkürler bilgi için

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Ankara Bursa İstanbuldan bir kaç yeri aradım ama ciddiye almadılar sanırım 1970-1990 fiyat verdiler

• Evet hybrid olan modeller @kukla

Dün bizzat QQ-Tiggo-Austral inceledim ve aralarında boyut olarak en ufak ancak istedikleri para olarak ta en yüksek fiyatları çekti QQ :) 1.870.000 TL. Arka koltuk bacak mesafesi, iç dizayn vb olarak , yani görsel manada , diğerlerinden gerideydi bana göre. Sizin zevkinize göre en güzel olabilir o da tercih meselesi. Austral'e doğru kayıyorum ufaktan. @barikko

3008 Allure 2.010.000 TL - 300.000 TL kredi 12 ay aylık %1,99

3008 GT 2.380.000 TL @AADUUKET

Hani GT olan model keşke 2.010.000 olsa zorlarız kendimizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 15 Ocak 2025; 14:14:50 >
  • 3008 GT 2050 2100 arası olmalı üstü zor satar İzmirde bir bayiye gittim her yer 3008 dolu

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.