< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16952. sayfa)
-
-
1 yıl sonrada şu anki fiyattan alan zararda olmuş olacak… Tl reel değerlenme uzunca bir süre böyle devam edecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıda 2024 Eylül ayı GOLF ve T-ROC ve günümüzde ki güncel fiyat listesi yukarıdadır .
Geçen sene Eylül ayı ile bu sene arasındaki fiyat farkını ve ne kadar zam geldiğini merak edeler için ..!
-
Yatırım için artık araç alınmaz zaten ama biniciyse araç kiralama masrafı eklense her türlü karda
Ötv muafiyetine herkes ulaşamıyor ama öyle bir algı var ki sanki her önüne gelen bununla alabiliyor gibi bayiler buna göre satış politikası belirliyorlar? Ya bizler çok safız ya da bu işin harbi suyu çıkmış...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii öyle katılıyorum. Sonuçta kullanmak için alınıyor
Ben somut durumu netlestirmek istedim. Amacım sadece fiyat analizi. Kar-zarar kişiye kalır bu durumlarda
Hocam ödeme, teslimat, kredi vs detayları paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun biz de o arefedeyiz. Cam tavan opsiyonlu arıyorum. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Cam tavan ve iç konfor paketi opsiyonu var
Isıtmalı arka koltuklar soğutmalı ön koltuklar geliyor.
Cam tavanı da ekleyince 3.150 gibi bir fiyat çıkıyor
Ben seviyorum cam tavanı id7 özelinde ise iç döşeme siyah tavan olmayınca çok basık geliyor.
Kullandığım tüm araçlar cam tavanlı idi bu 4.aracım Passat bu sebepten alacağım araçta da direk cam tavana bakıyorum
Çok az stok geldi dedi darısı başınıza çok sağolun
Birini ekleyip öbürünü kaldırmak😂 Bana göre o rakamlara boş araçlar. Ben tiguanı bekliyordum ama istediğim donanımda araca 2930 fiyat verdiler. 200 300hp araçlar dururken 1.5tsi araca 3m saçma geliyor. Kişisel tercihtir ama bu saatten sonra 272hp plug in gelmedikçe vw önünden geçmem.
ibiza'nın fr paketlerinde cam tavan standart diye biliyorum hocam..
-
2.8-2.9 a 0-1 yaşında 300 HP araç mı var?
2018 insignia vardı bende. en üst paketin alt paketiydi excellence paket. Onda bile koltuk ısıtma direksiyon ısıtma standarttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bmw 230e
MG HS
Bu ikisini biliyorum sadece
2023 boş paket corsada direksiyon ısıtma var:)
ek olarak
2022 23 modelli
stelvio
Giulia
golf 2.0 tsi r 4motion
s3 2.0 tfsi quattro
Hayırlı olsun hocam, daha az yakan araç yok bildiğim kadarıyla, keşke fiyatı daha uygun olsaydı da 10 lt yakan araçlar yerine daha çok tercih edilseydi.
-
Bunlar 3ün altında zor gibime geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X