Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16976. sayfa)

5 sn
339.528
Cevap
5.792
Favori
58.177.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
    Bana da iletebilirmisiniz rica etsem bende seal u dmi 4 çeker ve bataryası yükseltilmiş modeli var sanırım oda çok ilgimi çekiyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt

21.11.2023 tarihinde aldığımız Nissan Qashqai Designpack aracın faturası. O tarihte 1,316 milyona aldık. Liste fiyatı şuanda 2 milyon bayide 1,8'e alınır diye tahmin ediyorum. %37 zamlanmış demek.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    1.7xx lere cam tavanlı N Connecta verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

İd7 için bugün 3 milyona anlaştık cuma teslim full opsiyonlu eklenmiş halı

Hayırlı olsun,cam tavan ve süspansiyon dışında farklı birşey varmı?

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

Opsiyonlar dediğiniz şunlar mı?:

Hayırlı olsun, metalik renk dışında bir opsiyon gözükmüyor sitesinde, 2.900 tl etmiyor yani toplamda,sizin araçta ekstra ne var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Bunlar evet

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Yukarıda arkadaş paylasmis

• icemy kullanıcısına yanıt

İç paketi vereylermiş iyiymiş, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Siyah renk çok şıkmış bu arada

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Ötv muafiyeti bitince bu araçlar aynen dediğiniz gibi elde kalmasın diye 1750 civarında fiyatlara satıldı. Ötv muafiyeti sınırı 2024 yılında 1591 liraydı. Düşünün n-connecta designpack ten daha yüksek paket ve 1591 lira olarak ötv muafiyetine sokulup satılabilidi. Designpack belkide 1450 1500 lere getirilebilirdi. Ama nissan büyük ihtimalle getiremedi. Şimdi n-connecta sınırlı sayıda 1860, Skypack 1920 diyorlar. Aynı şekilde Hyundai Tucson başlangıç paketi, Renault Austral başlangıç paket hep ötv muaf veriliyordu. Ötv muafiyeti den dolayı bayiler c suv ların başlangıç fiyatlarını 1591 liranın üstünde tutup fiyatları şişirdiler. Benzer şekilde Sedan araçlara da yaptılar. Maksimum kâr elde etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Şimdi ötv uygulamasından dolayı yerli araçlarda da benzer durumlar bu yıl olacak. Özellikle chr fiyatları uçaçacak ve bulunmayacak. Benim düşüncem şuanki fiyatlarda şişirme var. Ötv muafiyeti ithal araçlar için yalan oldu. Araç fiyatları düşer mi bilmem ama daha da çıkması için bir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 15 Ocak 2025; 19:23:38 >

• realove19 kullanıcısına yanıt

2024 başında ki fiyatlara oranla, Temmuz 2024 deki Gsr2 sonrası fiyatlar arasında çok fark oldu ve her ay düzenli şekilde arttı. Bu arada ne olduysa oldu. Forumu düzenli takip eden çoğu kişi bunun farkında zaten. Firmalar kâr için hiç bir fırsatı kaçırmıyor.

• crastag C kullanıcısına yanıt

Erzurum bayi tek araçtı ben aldım direk renk opsiyon

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

o arada önce çinlilere aşırı derecede bir vergi yükü bindi,

sonrasındaki dönemde de 2 milyon üstüne çıkacağını hesapladıkları engelli ötv limiti, c suvlerin fiyatını o seviyeye tırmandırmalarına neden oldu.

engelli vatandaşlara yüksek karla satma planları suya düştü, o planlanan stoklar bir şekilde eritilmek zorunda.

üstüne 1-2 çinli daha yatırım dolayısı ile teşvik alırsa fiyatlar 2023 sonundaki ilginç seviyelere düşecektir.

• Yıl sonu kampanyalarından devam eden yoktur değil mi Kasım aralıkta ki gibi. 1.200 e filan arona alamayız sanırım b suv arıyorum. Birde 0 faizli 300 bin kredi çıkan araba var mı b suvlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 15 Ocak 2025; 21:28:21 >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt

Ocak ayları genelde böyle geçer hocam.

PSA grubu Aralık ayında sipariş aldıkları araçları hala teslime devam ediyor şu anda alsanız Şubat sonu Mart başı teslim genelde.

VAG grubu adetli satışlarını Aralık'ta yaptılar, bu ay Christmas sebebiyle üretim az ve limitli araba geliyor, Şubat gibi normale döner.

Yerli üretimlerde ise malesef ciddi maliyet artışı oluyor Ocak aylarında. Yerli üretimin cazibesi gittikçe azaldı. Üretim maliyeti İspanya seviyesine geldi.

Özetle: Yeni araba alacaksanız, faizde 1 ay beklemeniz mantıklı olur

• aydancan A kullanıcısına yanıt
    Audi q3 al geç.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Boş tiguan 2.250. Elegance full donanim zaten. Ayrıca tayron allspace tiguan yerine çıkıyor zaten biraz daha uzun 3 milyondan asagi girmez.

• aydancan A kullanıcısına yanıt

Elegance tiguan fiyatını abartmışlar 2.820 ye rline veriyorlar. Başka bayilere bakın siz 2.650 lere bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 15 Ocak 2025; 23:9:49 >
  • abormen kullanıcısına yanıt

2018 den beri aynı kasa bu sene yenileneceği söyleniyor 2.9-3 milyon verilmez.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.