Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16975. sayfa)

5 sn
340.158
Cevap
5.814
Favori
58.553.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Göral bu... açık bırakır mı? Size araç alırken bir form imzalatıyor, Göral'da kasko yaptırmak şartıyla 30.000TL indirim yapılmıştır. Kasko yaptırılmazsa, ya da ilk 6 ay içinde iptal edilirse, 30.000TL fatura edilir diye.

Uğraşsanız alırsınız da bu devirde kimse kaskosuz binmez. Bana da yaptılar aynısını ama sigorta fiyatı bulduğum en düşük fiyattı. Kaskoda da benim ikame araç ihtiyacım olmamasına rağmen en az 2x7 gün ikame zorunlu dediler (ne alakaysa) 10 taksit 16.700'e axa sigortadan kasko kesildi. Fiyat çok abartı olmadığından uğraşmadım. @OnderT

Ben bu kadar çingen bir esnaf daha görmedim. Bir satış danışmanına denk geldim, evlerden ırak. 2 söylüyorsa 3 de yalan ekliyor. Fiyatı uygun verdiler başta, 2 hafta dediler, zar zor araya stellantis'ten üst yönetimden kişiler girdi de 4 haftada alabildim, parayı da peşin alıyorlar, o paranın 2 haftalık faizi zaten diğer tüm fiyatların üstüne çıkardı. 27 aralık'ta aracı tescil ettiler. 4 gün için ekstra mtv ödedim bir de. Ne bir hediye ne bir jest... hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Ocak 2025; 9:30:2 >

• nightblueist kullanıcısına yanıt

son 1-2 senedir phev ye geçtiler diye biliyorum

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki birçok araç fiyatı köpük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İkinci el hiç bakmadım ben. Muhakkak uygun vardır.

• Arif kullanıcısına yanıt
    Kabahat, bile bile gidip oradan araba alanda…

Sanki bir orası kalmış gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi hayranı61 A kullanıcısına yanıt

Bindim hocam zor bişi değil binmek, altı üstü vw premium araba değil, ':)' atmana gerek yok

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

2023 i20 makyajlı kasa aracım vardı, şu anda da 2024 taigo var. İki araç arasında dağlar kadar fark var. Yalıtım konfor ses sistemi ekranlar sürüş. Her şey farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz Crosstar için kredi kullanmak istedim. Ticari olarak 1.000.000 TL veriyorlar. %3,99 faiz. Geri ödemesi 1.650.000 gibi bir tutara geliyor. Aylık ödemesi 69 bin tl, 24 ay.

Daha uygun taşıt kredisi alabileceğim nereler var acaba?

• OnderT O kullanıcısına yanıt

Mevzu o değil, kendi sigorta şirketleri var bir de oradan para kazanacaklar.

• kettle K kullanıcısına yanıt

başka türlüsü zor zaten

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• SweptureX kullanıcısına yanıt

Mesele bu kadar neden bu ülkede herkes bir diğerini ikna etmeye uğraşıyor.. adamın premium algısı imkanı kadar .. velev ki doğru değil .. isteyen istediğine inansın artık şu forumda bir rahat etsin ..

• aktaş61 kullanıcısına yanıt

1.960.000 lira fiyatı var bence pahalı

kasımda olan kampanya olmalıydı

• 2024 C3 shine paketi satıp, taigo yada bayon mu alsak diye düşünüyoruz? Fiyatlar ve kredi kampanyaları nasıldır acaba?

• aktaş61 kullanıcısına yanıt

Ateca fiyati biraz yukarda bubsebepten dolayı ocak şubat ayında çoğu satış rakamları düşük kalacaktır

• e_capkan kullanıcısına yanıt

plugin versiyonu da var ama TR üretimi değil. ayrıca fiyat farkı UK de 7bin pound.. (%23 kadar pahalı)

%30 luk dilim için gerekli EV menzili de düşük (oynanıp kriteri sağlayabilirler belki)

tabi ek olarak motor 2.0 olunca durum yine değişiyor.. özetle CHR %30 ÖTV ile gelmez :)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Ocak 2025; 12:44:49 >
  • Yeni grandland hibrit Gs +ultimate paket için uygun fiyat alan oldu mu?

• alprklt A kullanıcısına yanıt

bayonu bilmem ama taigo alıştığınız o eski golf-passat-tiguan kalitesinde değil bunu bilin.

• abormen kullanıcısına yanıt
    Tabi ki değil polonun biraz yükseltilmiş hali zaten. Söylediğiniz araçlarla alakası yok.

• tayfur3294 kullanıcısına yanıt

Motor aynı mı yoksa hibrit mi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.