Hocam galiba Erzurum'da yaşıyorsunuz. Kış deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz ? |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16977. sayfa)
-
-
Tayron plug in gelecek sözde %60 dilimde yine 3m olur. Tiguan elegance bir sürü opsiyon var nasıl full oluyor?
-
Full hocam artık tiguanlar tek tip satılıyor. Elegance da full rline da sadece görüntü olarak farklılıklar var. Zaten tiguandan opsiyon ekletme şansınız yok. Matrix far ve harman kardon ekletilebiliyordu önceden onlar da kalktı elektrikli deri koltuk standart oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada yollarmısınız Seal u hibrit almak mantıklı mı acaba motor beygiri 97 filan deniyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende Seul U EV düşünüyordum. 1 ay içinde almak mı mantıklı yoksa 2025 modelleri beklemek mi? nasıl bir fark var, iletirseniz sevinirim.
-
Hocam yolladım Dmi versiyonunu acıklayayım aracın saf motor gücü 74 kW(99Beygir) güc üretiyor 126 nm torku mevcut elektrik tarafında ise 160 kW (214 beygir) 260 nm torku var önden çekiş bir yapısı 0-100 hızlanması 26 kW bataryalı versiyonunun 7.9 saniye. 18 kW bataryalı 0-100 hızlanması 7.7 saniye gözüküyor. Benim düşüncem ben aracımı performanslı kullanmayı seviyorum benlik bir araç değil fakat son tercih sizin.
-
İbiza fr. 1.0 dsg
1335 kasko ve sigorta bizden olacak diyorlar
Faizsiz kredi yok
Doğuş oto esenyurt
Yaklasik 2bin kilometredir 2024 qashqai kullaniyorum bence digerlerinin eline su bile dokemez. Japon arabalarina karsi her zaman bi on yargim olmustur fakat 2024 model arabada bu denli kotu bir yol tutusu beklemiyordum. Virajda sinirlarini gormek icin biraz zorladigimda beni yolda tutmasi gereken esp sistemi ile araci yolda tutabilmek icin ciddi caba verdim
hocam cam tavan mı
-
Yüksek.araclarda yol.tutus için Tiguan ve üstü araclara bakmak lazim ,tabi konforuda aksatmayan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boing boing Tiguan zıplıyor
tiguan aksine başarılı değil. Citroen bu konuda iyi, önceki grandland de gayet başarılıydı.
ama şöyle bir durum var benim bir ara kullandığım Mazda CX5’in yol tutuşu 21cm yüksekliğe rağmen efsaneydi, işte pistlerde sedanlar ile viraja girdiği videolar vardı. Ama işte bu yüzden çok sertti. Yani bu bir trade, bu sefer konforu kaybediyorsunuz. Güncel araçların hepsi yeterlidir. İyi bir lastik, yeterli. Farklı etmeniler olmuştur yani bu devirde berbat araç olacağını sanmam. Yani yol tutuşu çok çok çok iyi araçta servet vermiyorsanız konforu kaybediyorsunuz. Bunu uygun fiyata sunabilen en iyi marka Citroen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracınız hayırlı olsun. Sadece açık fiyat verdiğiniz için küçük bir hesap yapmak istiyorum. Bunu araç almayı düşünenler için yazıyorum yanlış anlamayın lütfen.
Verdiğiniz bilgilere göre fiyat reel olarak düşmüş. Kasım 2023'ten aralık 2024'e kadar resmi enflasyon dahi yüzde 48.6 artmış
Nisan QQ fiyat artışı resmi enflasyonun ve vadeli mevduat oranlarının da altında artış. Örneğin 1.316.000 TL kasım 2023'ten bu yana vadeli mevduatta tutulsaydı paranız bugun yaklaşık olarak 1.930.000 lira olacaktı. QQ alıp üzerine cebinizde 130 bin tl kadar kalacaktı. (Ben neden aldınız demiyorum tabii haddim değil. sadece verileri ve tarihi net şekilde yazdığınız için otomobil almayı düşünen benim gibi insanlara somut bilgi vermek istedim)
Söylemek istediğim şey en azından QQ için vadeli mevduat karşısında reel fiyatın esasen düşmüş olduğu. Böyle bir imkanı olanlar için tabii bu söylediğim. Asgari ücretli olsaydınız reel fiyat bugün artmış olabilirdi hesap yapmak gerek.
-
1 yıl sonrada şu anki fiyattan alan zararda olmuş olacak… Tl reel değerlenme uzunca bir süre böyle devam edecek.
Yukarıda 2024 Eylül ayı GOLF ve T-ROC ve günümüzde ki güncel fiyat listesi yukarıdadır .
Geçen sene Eylül ayı ile bu sene arasındaki fiyat farkını ve ne kadar zam geldiğini merak edeler için ..!
-
Yatırım için artık araç alınmaz zaten ama biniciyse araç kiralama masrafı eklense her türlü karda
Ötv muafiyetine herkes ulaşamıyor ama öyle bir algı var ki sanki her önüne gelen bununla alabiliyor gibi bayiler buna göre satış politikası belirliyorlar? Ya bizler çok safız ya da bu işin harbi suyu çıkmış...
Tabii öyle katılıyorum. Sonuçta kullanmak için alınıyor
Ben somut durumu netlestirmek istedim. Amacım sadece fiyat analizi. Kar-zarar kişiye kalır bu durumlarda
Hocam ödeme, teslimat, kredi vs detayları paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X