3unun de birbirine avantajlari ve dezavantajlari mevcut, bu yuzden 3unu de yazdim. Arkadas kendisi kiyaslar bakar en kafasina yatani alir. Veya hic umursamaz fikrimi gider e-208 e-corsa ne bileyim dolphin onlara falan bakar, ben sadece 2.el degeri acisindan bu 3u en az deger kaybettiren seklinde bilgi verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16997. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ioniq6 sahibi olarak ioniq6 advance donanima 1720 verilmez bence. Yazin 1550ye alanlar oldu, hadi zamlansin 1650 1660 civarina alinir aralik ayindan bu yana fiyat degismemesi gerekir. 1660 dan fazla vermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuklu ailelere qq bagajı yetiyor mu uzun yolda falan ? 420 lt bagaj da küçük yani baya o segmentte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
620 lt tucson
580 lt c5 aircross
562 lt sportage
Bagaj hacmi arayanlarin bunlara bakmasi daha faydali
Hayırlı olsun bende ocak başı almıştım n connecta. Şu an 1500 km oldu uzun yol sakin kullanım(100-120 arası) yakıt tüketimi 6.0-6.2 litre bence gayet ideal. Şehiriçi de 8-9 litre görüyorum ortalama yüksek denebilir. Tek dezavantajı bagaj hacminin küçük olması yoksa sürüş konfor yol tutuş yalıtım gayet başarılı güzel tercih olmuş sizin için
kusura bakmayın ama id4 ile dolphin karşılaştırmak bile yanlış.
id4 üst segment.
ama fiyat 1850 olsa bu satış rakamlarına ulaşamazdı vw çok rakip var o fiyatta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslanın sitesinde fiyata bağlı bazı hatalar oluyor...
az önce 1408 den kdv ötv dahil sipariş verebildim...
hata vardı deseler bile 50bin liramı alırım. video da çektim sipariş verirken...
-
Risk almışsın bence elon ile irtibat kuramayacağına göre 50 binide riske atmışsın. Ötv kdv ödenmemiş sistemde hata olmuş :) o paraya verirlerse güzel 450k kârdasın 😁😁
Benzinli mild hibrit diyorlarda pek hibritligi yok sadece kalkışta biraz destek veriyormuş. İstanbul Mar - kredi yok - kredi kartına komisyon ile istediğin kadar çekiyor.
Teşekkür ederim. Kredi yok - kredi kartı çekti komisyonla
Yalıtım gerçekten kötü. Fiyat Golf'ten ucuz. Style Golf 2m bandına var mı hocam? Hele R Line asla bulamazsınız ama Style belki.
-
1.4m bütçe ile araç arayışındayım bende. Qashqai bütçemi aşıyor Juke için fiyat alan oldu mu? Bir fırsat varsa değerledirelim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bağımsız arka süspansiyon var mı aldığınız araçta ?
-
Ankara Efe 1530 dedi platinum paket için, pazarlık da yok gibiydi
-
Nissan 1580-1590 arası fatura kesiyor nconnectaya.
Aracın en fazla 1.700 e aldın diyelim
Yine 100 bin sokuyorlar
Bu araçlar ötv muaf limit için giriş yapmış
Elde patlayan araçlar
Ucuza alırsınız çok rahat fiyatları kırdırmaya bakın bayileri
Atlamayın kaçırdığınız birşey yok.
1250ye Bayon Style 2025 alma arafesindeyim, ama 2 3 ay daha bekleyebilirim çok acelem yok, sizce faizde beklemeli miyim başka fırsatlar için, yoksa sonlandırayım mı ? Bayon çok içime sinmiyor ama bu fiyatlarda başka yok 200k daha yukarı çıkabilirim ama çıkınca araç çeşitliliğinde veya kalitesinde çok da bişi değişmiyor o yüzden arada kaldım. 2 3 ay sonrada bayon bu fiyatlarda olur gibi geliyor sizce öyle olur mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Hocam bağımsız arka süspansiyon var mı aldığınız araçta ?
Benim aldığım araçta yok. 4*4'lerde ve PP paketlerde var bağımsız süspansiyon.
-
Sıfır aldığım c4 var haziran 2024 de. Sizce satıp qq almak mantıklı mı?
Mantıklı olabilir.
1.0 - 3 silindirli motordan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu hyundai olur renault olur vw olur ne olursa olsun. 3 silindirli motorlar satli bomba her an sıkıntı çıkarmaya meyilli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkasmirza -- 27 Ocak 2025; 22:17:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X