< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 31 Ocak 2025; 22:54:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17027. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam o kadar izlemişsiniz,öyle ahım şahımfarkının olmadığını anlamanız lazımdı,bagaj dışında .Bayi sizi takasta öldürür, bayon için değmez,sizin c segmente geçiş yapmanız lazım bu vakitten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 31 Ocak 2025; 23:5:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarda dediğimiz gibi birader arada kaldı ancak bu aracı 6 aydır kullanan bir arkadaşıyla konuştu tüketimden memnun değilim demiş. Şehirler arası 120-130 hızlarda 8.5 litre civarı şehir içi dur kalktada 11-12 litre yakıyormuş. Bir depo ile 500-600 km anca yapıyormuş. Qq nun tüketimi baya yüksekmiş anlaşılan. Heralde cvt şanzımandan kaynaklı. Ayrıca her araçta kronik geçmeyen bir fren sesi varmış. Yedek parça tedarik sürecide baya uzunmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 31 Ocak 2025; 23:9:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın dönemde i4 e40 teklifi alan oldu mu acaba?
Bu araç için 3.450-3.500 fiyatlarına makul diyebilir miyiz?
Takasa vermeden son fiyatınızı özelden paylaşırmısınız. Aile içine bir C3 niyetimiz var.
Katılıyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence cla bekleyin 800v altyapiyla gelecek
Hocam aynı segment araç için değişiklik mantıklı değil. Bayon geniş bir araç değil. C-Suv veya peugeot 2008 gibi daha geniş bir B-suv bakabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: talhagezer2024 Temmuz çıkışlı C3 Shine paket (gri) düşük km aracımızı verip 2025 Bayon mu alsak diye düşünüyoruz. Bayiler 1.250 gibi fiyat veriyorlar ve takas için aracı çağırdılar.. Henüz gidipde incelemedim bayonu forumlardan ve video vb. inceliyorum. C3'ü kız kardeşim kullanıyor, erkek kardeşim ve ben bazen kullanıyoruz. İri yapılı olduğumuzdan binip inmek zor geliyor.. Bayon daha iyi midir merak ediyoruz? Tahmini ne kadar verirler aracımıza? Takas ne kadar fark isterler? Ben 250bin makul görüyorum.. Takasa iyi fiyat veren bayi biliyor musunuz?
Bir yanlışlık olmasın c3 Şhine pakette olsa bayinin 1.250 vermesi çok zor bizde de C3 AirCross var C3 küçük geldiği için tercih ettik Bayağı büyük bir araç Sonuçta suv.. feelbold paket.. fakat bizimki de 2024 Eylül çıkışlı oğluma almıştım elektrikli araca geçmek istiyoruz.. ama bayi en fazla 1.200 verdi suv olmasına rağmen..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebebi nedir acaba
Ben mesajı okuyunca 1250'yi Bayon için verilen fiyat gibi algıladım. Bayi C3'e takasta 1.000 TL verirse iyidir.
-
Biraz çok yakıyor ama bu motor güçlü olunca yakar. Onun dışında güzel bir SUV'cuk.
Esprit Alpine donanımı güzel seçenek olur.
-
Arkadaşlar iyi forumlar aracım seat 2017 leon 850 bine yarın satıcam üzerinde 650 bin kadar daha ekleyip toplamdan 1.5 milyon liralık bir bütçeye ulaşıcam ama ne araba alacağıma o kadar kararsız kaldım ki anlatamam. Vag grubu bakıyorum hep şimdiki leon style paketti. Şimdi otomatik ve cam tavanlı olsun istiyorum ama bi yandan kafam 1.5 manuel impression golf 8.5 a ya da 70.000 kmye kadar 1.5 otomatik passata gidiyor. Sıfırda doğru düzgün bakmadım aracı satma fikrinim yoktu alıcı çıkınca vermeye karar verdim. Ne yapsam en mantıklısı olur? Dizel bakmıyorum
Hocam manuel araç alırsanız kesinlikle üzülürsünüz.
Passat temizse d segment fena olmayan bir araç almış olursunuz.
Cupra leon satmak.
platinum paket ankara konya yolu 10 lt ortalama tüketim dedikleri için vazgeçtim banada fırsat gelmişti
Passat b8.5 al geç 2023 modellerinden. Golf manuel geçen ay 1270e satıldı 250 kredi ile. Aynı fiyattan bulursan o da olur. Onun dışında manuel alma derim ben de o fiyata. 1500 manuel alınacak para değil.
Kasımda 1600 aralıkta 1550den 408 allure sattılar. 2008 için bence 1600 çok fazla. Ankara göral en uygunu verendi halen elinde olabilir bakın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim için o aracın tek bir avantajı var oda ıslak kavrama olması hocam onun dışında birde 2020-2023 arası Rline Tiguan bakıyorum oda ıslak kavrama
Gidiş rampa ise dönüş yokuş aşağıdır. Nereden baksan tutarsız bir rakam. Yanlış anlama değil ise baya sallama olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X