yanlış bilgi hocam. 6000 lira yakıyor aslında. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17025. sayfa)
-
-
o mantıkda bakınca sende haklısın hocam katılıyorum:) bizde t8 pro max ıcın bekleyelim dedık. bakalım ne kadar zamanda fabrika onay alır sonrasında teşvik çıkar. şubatta belli olur gibi.
-
kısacası devlet benden çok kazanamazsın dıyor cherye hele fabrika acmadan zaten unut bunları düşünme bile dıyor
-
Gidiş dönüş rampa😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 ay bindim 2023 model Nissan QQ ile 19.000 km de sattım ortalamam 7.4. yüzde 70 sehir için yüzde 30 uzun yoldur. Uzun yolda basardan da yakıyor.
-
Fiyat değişmezse satış miktarı da değişmez, eskisi gibi tepelere oynayamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde almayız olur biter. Klasik STden haberler 😃
Hangi bayi acaba? Bir de Bayon'da Style ve Elite arasında anahtarsız giriş çalıştırma ve full led gündüz farları dışında ciddi bir farklılık var mı? Özellikle güvenlik donanımları anlamında. Aradaki 110k farka değecek bir fark var mıdır onu anlamaya çalışıyorum.
-
Şu araca bir acc eklemeler ölürler sanki !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elmas Kağıthane. Dediğiniz gibi led far, anahrarsız giriş, kapılarda krom çıta, hayalet ekran, kavşak içi güvenlik sistemi,kablosuz şarz, ön park sensörü ve gündüz ledleri kesintisiz. Aklıma gelenler bunlar.
-
Bütçe üç buçuk milyon civarı öneri verir misiniz? Sıfır ve ikinci el 2023 sonrası tavsiye lütfen şimdiden Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 31 Ocak 2025; 17:3:12 > -
C200
Sıfır olarak g20 öneririm sorunsuz kroniksiz çok dolu bir araba.
-
Sanırım istenilen satış rakamları olmadığı için Kampanyalı satışlar devam ediyor.
-
Sportage elegance konfor plus fiyatı alan var mıdır
+Otomatik kararan iç dikiz aynası , Alüminyum Ayak Dayama ,Karartılmış Arka ve Arka-Yan Camlar var
-
Fiyatı veren hangi bayii acaba genellikle 1930 diyorlar. Ama birşeyler yaparız da deniyor.
-
Çetaş mış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam etmek zorunda 1.9m elektrikli araç için yüksek bir rakam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seat Leon 1.0 E-TSI Style paket fiyat alan var mı? Bu araç artık gelmiyor mu acaba bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X