Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17024. sayfa)

5 sn
340.503
Cevap
5.823
Favori
58.633.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

ben aldım 1 ay oldu tüplü civic 2050 olduğu yerde bence araba iii audi sonuçta passat d sınıfı olması dışında audi ile ww ben mukayese bile etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chery suv aracı olan tanıdığımız birisi var yakıtından çok fazla şikayetçi dostlar bilginiz olsun. 30+30 km il ilçe arasında gidiş geliş 500 lira yaktığını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 31 Ocak 2025; 14:46:47 >
  • abormen kullanıcısına yanıt

Aman hocam ne yaptın, şimdi bir tane cheryci çıkar 80 km sabit yolda yaptığı 8 litre tüketimin resmini paylaşır. Yalan söylüyorsun der.

Geyik bir yana, çevremde şehiriçi 12-13 litre altında yaktıran yok.

Tabi Ankara, her yer dağ tepe ama mevcut koşullarda Wag'a, PSA'ya göre %30-40 civarı fazla yakıyor.

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Hesap güzel, yalnız eksik. Teşvik sonrası en az %20 OHV (otomobil humus vergisi) eklemeniz gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

1.3 dıg t qq aldım oda 10-11 sabit 70-80 le gidersen 7.5 8 e düşüyordu :)

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Foruma yazan kişi videolardaki Süleyman Bey mi?

• 1.5 dizel 1875 C5 shine bold mi yoksa 1810 TL ye 1.3 skypak nissan qq skypack mi, benim pek ilgilendiğim araçlar değil bilenler varsa bir yorum yapabilirmi bir abimiz için ha birde qq connetca varmış skypack in 18 inclisiymiş oda 1760 mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 31 Ocak 2025; 15:1:12 >
  • omwe6113 kullanıcısına yanıt

evet :)

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

bence c5 alın hocam nissanda çok trim sesi ve yakıt fazla maalesef

• Arkadaşlar bugün aldığım bayiden Chery ile ilgili şöyle bilgi paylaşayım %50(çinden gelen araçlara) vergiden muaf sorusu ne kadar açıklayıcı olur bilmiyorum kendinizde araştırırsınız;

İstanbul park plazadan t7 pro max aldık 1 ay oluyor ve şimdide t8 pro max ıcın almak ıstıyorduk ablama ve bunun için satış danışmanımızı aradık, Cherry'nin fabrika kurma sürecinin hızlandıgını bakanın acıklamalarını söyledik ardından teşvik belgesini alırsa ne olacak %40 %50 ındırımler nasıl olur felan diye sorduk. Hani t8 pro almak istiyoruz mesela sımdı atıyoruz dedik 2milyona 1-2 ay sonra teşvik alınırsa fiyatlar düşerse ne olur merak edıyoruz diye süreç ne olacak diye sorduğumda ise;

Satış danısmanı arkadaş şöyle izah etti bize ''Chery zaten şuan %50 gümrük vergisini kendi üstlendi ve kendisi ödüyor vergiyi araç fiyatlarına yansıtmadı dedi. Fabrika kurulup onaylar alınırsa teşvik verilse bile fiyatlar düşmeyecek dedi. Kendilerinin Chery Türkiyeden aldıkları bilgi bu yönden imiş böyle anlatmışlar onlarada. Döviz bazlı felan oynamalar olursa düşer felan dedi. Bilgi bu şekilde idi tamamıyla paylaştım ne kadar doğru yanlış bilemem sizin var mı fikir alan farklı bilginiz? paylaşmak istedim. Bizde merak edıyoruz süreci. Byd mevzusuna döndü.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Qq nun 1.3 motorlusu 9-10 litre tüketir ortalama deniyor bizim bir tanıdık 1.5 dizel c5 e yoneldi o 5-6 litre tüketiyormuş.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Kendileri teşvikle fiyatlar inecek derlerse eldeki arabaları satamazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Qq nun 1.3 motorlusu 9-10 litre tüketir ortalama deniyor bizim bir tanıdık 1.5 dizel c5 e yoneldi o 5-6 litre tüketiyormuş.

c5 7 7.5 yakar nissan 9-10 yakar doğrudur :)

• ano16 kullanıcısına yanıt

Tesla istediği fiyata satar, boşuna hesap kitaba gerek yok. Araba satmak istiyorsa o aracı %10 dan satar

• Rıdvoski kullanıcısına yanıt
    B suv sınıfındaki en iyi aracı almışsınız. Hayırlı olsun

• birisileri kullanıcısına yanıt
    Arabayı gömmek gibi olmasında o paralara focus kesinlikle verilmez. İllahi focus alıncaksa 40,50binde 1100-1150 temiz focuslar var.

3 yıldırı otomatik focus trend x kullanıyorum😅

• abormen kullanıcısına yanıt

abartmış. 8 tl km tüketimi demek. yani 18 litre yakmış. bu imkansız. hem de şehir dışı. el freni çekik mi gidiyormuş.  

Baştan sona yanlış bilgi hocam.

T8 pro max full paketin Çin'de %10+%13 vergi dahil satış fiyatı 740 bin tl.

Yani Vergisiz Çin satış fiyatı bayi karı dahil. 600 bin tl yaklaşık.

Bu fiyata Çin'den Türkiye'ye nakliye (yaklaşık araba başı 1000 Dolar), Tr bayi karıda 1000 dolar ekleyelim. Nihai karlar dahil vergisiz maliyet 670 bin bin tl yapar.

Bu 670 bin tl'ye, %50 gümrük vergisi ekleyince 1.05 milyon tl.

%80 ötv ekleyince 1.81 milyon tl

%20 kdv ekleyince 2.17 milyon tl yapar.

Yani Çin'de ki bayi karı ve nakliye dahil fiyatının üzerinde 1000 dolar lojistik, 1000 dolarlıkta tr bayi fiyatı ekleyince hesap hemen hemen tutuyor. adamlar ceplerine 600 bin tl koyarken, bizim devlet cebine 1.6 milyon tl koyuyor :)

yansıttılar hocam. ama yarısını yansıttılar. fiyatlar yüzde 25 civar arttı. bunu zaten geçen temmuz öncesi fiyatlarından da anlamak mümkün. ama adamlarsa sağlam stok var. bunları bitirmeden teşvik alsalar bile resmiyete sokmazlar.

• bu arada, countryman elektirkli için marta sıra alıyorlar. fiyat 1.94. ama sabitleme yokmuş. aracı test ettim. güzeldi. donanımı içten yanmalılarla kıyaslayınca gayet iyi. 90 a kadar yol sesi yoktu. biraz rüzgar sesi vardı. bu fiyat bandında togg , juniper ve mini dışına çıkmayın.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.