Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17023. sayfa)

5 sn
340.483
Cevap
5.823
Favori
58.629.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Mesela hocam örneklendirebilir misiniz arayış içerisindeyim o yüzden soruyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

%10luk dilim üstündeki herhangi bir teslanın şansı malesef yok.. 3.5 lara çıkınca premium alternatifler çoğalıyor. Juniper'e o parayı vermek delilik olur kaatindeyim.

Teslanın yukarı değil aşağı dogru gitmesi gerek. "Ucuz Tesla modeli" projesi TR de iş yapar kesinlikle bugünün fiyatıyla 1.5 larda bir Tesla ile ortalık toz duman olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Ocak 2025; 12:37:3 >

Bahsettıgınız çift motor şuan üretime başladıkları araç yuzde 60 OTV ile gelecek fıyatta oralarda olacak ve ölü doğacak bu konuda haklısınız

ben Hazıran gıbı tek motor bıraz donanım kısılmıs arac gelırse yuzde 40dan 2500 cıvarına gelınce ne yapılır onu konusuyorum

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Arz Talep meselesi, Avrupa'da vergi dilimi saçmalığı olmadığı için, adamlar 5-10 bin euro farka uzun menzil veya 3.8 saniye 0-100 hızlanması olan araba alıyorlar. Bizde arabanın rengi gri olunca 500 bin zam geliyor arabaya.

Yatırımcı toplantısında 2. çeyrekte %30 ucuz olan Model Q satışa çıkacak dendi.

TAhmini 430-440cm uzunluğunda bir araba çıkarıcaklarmış fiyatı 30 bin dolar seviyesinde olacakmış. Bu durumda 1.4 milyon gibi bir rakam yapar ve bu arabanın müşterisi çok olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

408 Allure Okenit Beyaz 2025 model Ankara Göraldan 1640 fiyat garantisi ile alındı.
    Mart başı teslim planlanıyor. 325 bin 1.99 faizli ilk taksit peşin 12 ay kredi aldık. Reelde 1.99 değil tabi ancak tüketici kredisinden hallicedir yine de.
    Uzun bir süre sarı siteye baktım 2. el için ama 2. ele gücüm yetmeyince sıfır aldım.

Allah sabır versin

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Hocam farklar bunlar plus versiyonlar için.

TD için söyledim zaten AB de hiç bir marka için böyle garip gureba kısıtlar bulunmuyor. Dediğiniz gibi rengi değiştiremiyorsun herkes kızılay dagıtmış gibi buzdolabı beyazı tesla almak zorunda.. çivi eklemek mümkün değil donanıma.

Model Q iş yapar TR de o kesin.

Fakat orda da şöyle bir durum olur 1.4-1.5 lerde öyle bir araç için, kotaya takılabilir..ne kotası demeyin :) Burası Türkiye.. zira o durumda, AB li minik EV ler taça çıkar tamamen. bu pek kabul edilmez diye düşünüyorum.

izleyip görelim. ModelQ da umarım, Y deki sert sürüş ve dön(e)meyen araç noktasında daha makul bir çözüm üretilrer. Yalıtım için beklentim yine yok, zira adı üstünde "ekonomik model"

• m_erkanus M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

gelene kadar 3 tane faiz indirimi var gelecegı gormeye gerek yok TR de yaşamak yeterli

Matrah guncellenmesi olmaz ise gelemeyecek ben net konuşuyorum yazı burda kalsın

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    Gelmeyebilir de gelmeyeceğine inanç nerden ? Cevap vermeye değecek bir yorum değil ama sizi de okuyup inananlar olur diye kendimi alamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu uzadı uzaması sıkıntı değil siliyorlar boşuna havanda su dövüyoruz ,

sız gelecegıne ınanıyorsanız ona göre hareket edin olsun bitsin ben yazı burda diyorum sizde yazı burda dersiniz olur biter

bu yazıları okuyanların anlama anlamama konusunda akılları kendilerine yeter kimseyi küçümsemeyin merakta etmeyin

ha bende gelsın ısterım

gelmeyecek dıyenede gıcık olurum sızlerıde anlıyorum vurun abalıya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 31 Ocak 2025; 13:41:0 >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

Evet, az sayıda bayi filo olarak 1910-2200 arası fiyat veriyormuş Sportline için. Her ne kadar elektrikli araçlarda bu aralık fatura kesilemiyor olsa da. Elden isteyecekler herhalde.

Ancak Sportline ve X-line konusunda bayiler ve galeriler insanları yanıltıyorlar. Sportline koltuğu kumaş, baldır desteği yok ve gerçekten oldukça kötü. Tek fark bu değil ama. İç mekandaki birçok parça eksik (led ambiyans aydınlatma vb.) veya malzeme farklı sportline'da ve premium algısını zedeleyen detaylar bunlar.

Aslında 2m civarında sportline donanım da çok mantıklı ama eksiklerini de bilerek almalı tüketici. Sarı site de yanıltıcı bu konuda. Birçok araç Sportline olmasına rağmen X-line olarak görünüyor sitede..

• smiles1999 S kullanıcısına yanıt

Ben de yukarıda benzer bir tahmin yapmıştım. İlk etapta SR gelmeyecek gibi olduğundan kısa vadede araç isteyenlerin 1,9 civarı bütçe ile Juniper beklemeleri pek akılcı olmaz. İleride %10 devam ederse matrahın üst sınırından ya da etmezse yeni en alt ÖTV diliminden rekabetçi bir Juniper gelir TR'ye.

Bunu özellikle yapar Tesla, asla ilk etapta SR'yi üst ÖTV'den getirip sonra alt dilime indirmez, bu tüketicinin markaya ilişkin güvenini zedeler.

• leandre L kullanıcısına yanıt

Aslında sportlıne ılan bolumu var o aracları şıkayet etmek lazım X lıne bolumune koydukları ıcın

• Sincap5959 kullanıcısına yanıt

1 haftadır makyajlı Formentor kullanıyorum, 0 km olarak geldi (kiralık araç). Fark göremedim. Ama hybrid sistemin yakıta 100 km'de 1-1.5 lt olumlu etkisi var diyebilirim.

• dilimizin döndügü kadarıyla 2024 eski grandland ile 2025 grandland kıyaslaması yaptık

Opel Arden Otomotivyoutube
    Yeni Opel Grandland 2025 – Güç, Konfor ve Teknoloji Bir Arada! Yeni Opel Grandland, modern tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve güçlü motor seçenekleriyle SUV dünyasında fark yaratıyor! Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda üstün performans sunan Grandland, geniş iç hacmi, akıllı sürüş destek sistemleri ve yenilenen konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. 🚗 Öne Çıkan Özellikler: ✅ Güçlü motor seçenekleri (Hibrit ve Elektrik) ✅ Geniş ve konforlu iç mekân ✅ Akıllı sürüş destek sistemleri ✅ Gelişmiş multimedya ve bağlantı teknolojileri ✅ Yakıt verimliliği ve çevre dostu çözümler İletişim: 0276 333 15 55 Whatsapp Destek Hattı: 0533 791 20 76 Sarayaltı Mahallesi Gazi Bulvarı No:187/A Uşak/Merkez, Opel Arden Otomotiv Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/Arden64/ Instagram sayfamız: https://www.instagram.com/usakardenotomotiv/ https://www.instagram.com/opelarden/ Twitter Sayfamız: https://x.com/OpelArden Önerilen Videolar: 2025 OCAK AYI OPEL KAMPANYALARI VE İNDİRİMLER! HANGİ ARAÇLARDA DEĞİŞİKLİK VAR? #opel #reklam #araba https://youtu.be/mqSrhM5mdNk 2025 KISA ŞASE VIP OPEL ZAFİRA 5+1 ELEKTRİKLİ! BÖYLE KONFOR YOK! 8+1 ZAFİRA'DAN DOLU! #opel #reklam https://youtu.be/FvDVC2XrxPc OPEL AYLIK KREDİ KAMPANYALARI!! https://www.youtube.com/playlist?list=PLHEDo-KhY0bmyRKswQFDo_TpYYWXr9pYf Opel Ocak Kampanyaları, 2025 Opel İndirimleri, Sıfır Araç Kampanyaları 2025, Ocak Ayı Araç Fırsatları, Opel Finansman Seçenekleri, Araç Alım İndirimleri, Opel Sıfır Araç Kredisi, Opel SUV Kampanyaları, Opel Sedan İndirimleri, Opel Ticari Araç Kampanyaları, Elektrikli Araç İndirimleri, 2025 Opel Fırsatları, Opel Hızlı Teslimat Kampanyaları, Opel Aile Arabası İndirimleri, Opel Yılbaşı Fırsatları, Ocak 2025 Araç Kampanyaları, Yeni Model Opel İndirimleri.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zdio7ZZjV2c&feature=youtu.be
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt

C-SUV olarak:

Elektrik ön yargısı yoksa Countryman 1.92 M.

2. el değer kaybı kaygısı yoksa full opsiyon Tonale 1.5 Hybrid 2.21 M.

Ben sevmesem de başarılı bir alternatif Grandland GS 1.2 Hybrid 2.1 M.

3008 Allure 1.2 Hybrid 2.1 M

Cupra gibi rafine sürüş ama daha iyi yalıtım için:

A3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic PI 2.1 M.

• leandre L kullanıcısına yanıt

Hocam her yoruma karşı yorum gelıyor artık yorum yapmayacagım forumda ancak marka guvenını tesla gecen sene Envantere actıgı araclarda yuksek ındırım yaparak yenı teslım alan kişileri çok mağdur etmişti ciddi fark çıkmıstı rakamı hatırlamıyorum o anlamda pek guvenırlılık taktıklarını dusunmuyorum yorumsuz yaşanmış oldugu ıcın yazdım

• akmac A kullanıcısına yanıt

a3 1000 km yaptım tüplü civic 2050 olduğu yerde gayet bence fiyat performans aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luuca

Başkan Amerika juniper Long range ek donanım farkıyla 12500 dolar daha pahalı eskisinden ,

hadı donanımları cıkar kısaca 10000 usd yapar, burada yuzde 10 hayal gıbı ne dersın ? yuzde 40 a sokarlarsa tek motor

2300-2550 arası gelır alınır mı ? ben cok begendım bu arada junıperı gorme şansım oldu

Juniperle bir önceki versiyon arası yüzde 5 fiyat farkı var. İlk baştan çıkan özel editionı önemsememek lazım. Tesla zaten tek şasi üretimi veya pil maliyetletinin düşmesini bu zamana kadar hep müşteriye yansıttı. Yüzde 5 sübvanse edilmeyecek bir fark değil diğer markalarla karıştırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.