Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17084. sayfa)

5 sn
342.526
Cevap
5.856
Favori
59.156.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1187 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguzhan0994

hocam ist anadolu bayilerinden birisi diyeyim fakat bu teklif peşin fiyat için 100 bin indirimliydi , yani kredi veya kredi kartı vs yok hiçbir şekilde. Belki sizin teklifinizde kredili sormuş olabilirsiniz. Bu arada benim dediğim araç 2024 modeldi

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.Benim aldığım fiyatta nakit fiyattı.Kredi vs yok araç 2024 model.Bayileri araştırmaya devam o zaman.

qashqai n connecta donanım içinde bugün 1780-2050 arasında farklı fiyatlar aldım.Tüm İstanbul bayilerini aradım.Skypack için de 1850-2100 arası fiyat aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Polo Life için son 1400 fiyatı aldım. Yer Eskişehir. Seat tarafında sadece Cupra araçlar vardı. St'ye Seat artık yavaştan çekiliyor galiba deyince yine hemen savunmaya geçti. Yok Ocak sonu yok Şubat başı, yok Arona ve Ibiza zaten yıl sonu makyajlanacak. Bu bahaneler Cupra için geçerli değil sanırım her yer Cupra dolu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, elektrikli modellerde şerit ortalama ve matrix far alma imkanı var mı peki?
    Hangi renkleri getiriyorlar bu ara?

• EskilerdenBirDost kullanıcısına yanıt
    Web sitesinde yeni açıklanan fiyatları kastettim ben, dolu C4 ile boş Tucson aynı fiyat, Tucson daha mantıklı.

• Honda HR-V Elegance modelinde, sizlere özel bir fırsat sunuyoruz. Araç fiyatlarımızda büyük bir indirim gerçekleştirdik. 1928.000 TL olan standart fiyat, şu an sadece 1.770.000 TL'ye düşmüştür. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamanızı öneririz! Honda ayışığından dün gelen mail bu şekilde

• Tiguanxx kullanıcısına yanıt

focus'lar sedan mı? fiyat listelerinde titanyum stil diye bir paket yok, doğru mu yazdınız? birde herkes 2025'te focus üretimi bitecek diyordu, 2025 model focuslar görünüyor fiyat listelerinde.

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt

Taigo aldım 1448 nakit fiyat. 1000 nakit verdim. Kalanı 12 ay %2.66 faizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcarisma1995 M kullanıcısına yanıt
    Arac bu hocam :)

Yanindayim sormak istedigin baska bisey varsa hazirim...

ford tarafında 2025 te nisan ayında gelecek 3 model görünüyor...
    Ford Puma BEV
    Ford Explorer
    Ford Capri
    bunların dışında bize bir bilgi gelmedi.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 9 Şubat 2025; 10:48:25 >

Kuga da durumlar nasıl?

• römercan kullanıcısına yanıt

bilmiyorum hocam

Hocam aracın özelliklerini gösterir bir liste varsa onunda fotosunu atarsanız çok iyi olur.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

100k daha fazla verip aynı motor aynı şanzıman, doluluğu neredeyse aynı olan bir aracı neden tercih edeyim hocam?

Hocam countryman e 1899 hangi bayi? Özelden de yazabilirsiniz, benden başka soran da oldu size.

Hocam active stil focus hangi bayi acaba renk varmı 1490 olan

• kafayiko kullanıcısına yanıt
    Bu işin bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum. Ancak dava yoluyla bir ihtimal olabilir. Kesin gibi yazmışsınız öyleyse herkes gidip epower alır üzerine %70 ÖTV iadesi alırdı

• ozkan04 kullanıcısına yanıt
    448 kredi olarak vdf mi verdi? %20 kredi oranını aşıyor sanki hocam ben de taigo düşünüyorum, görüştüğünuz bayilerin kredi teklifleri nasıldı?

• sonra aramızdaki goygoycular ötv 80 den 100 e zıplayacakmış diyerek halkı c suv alma konusunda sanki bir talep patlaması yaratmak amacıyla oluşan c suv stoklarını eritebilmek için,

yılların koskoca otomobil gazetecilerini dahil ederek piyasaya yalan haber basıyorlar...

Ben burdan söylüyorum.

engelli fırsatçılarının elinde c suv patladı.

bu stok öyle bir stok ki, 3 yıl satsalar bu piyasada eritemezler...

stok patlayan modelleri yazayım ki,

100 tl den alıp haziranda 75 tl ya satıldıklarını görürlerse üzülmesinler...

qq

tucson

sportage

kuga

t-roc

austral

torres 4x2

408

corolla cross

chr

mg yeni hs

grandland 1.5 ultimate dizel otomatik

tiggo 8 pro

omoda 5 pro

s-cross koltukları paslı olan versiyon

dfsk e5

cupra formentor

3008 allure 3 silindir yağlı trigerli

tiggo 7 pro max

ateca

jaecoo

karoq

Bu mesajımı da yanlış anlayıp, o zaman satın almamak gerekir diye anlayanlar içinde bir cümle eklemek istedim.

tam tersine satın alacağız almasına da, daha çok pazarlık yaparak, bu durumu yüzlerine yüzlerine çarparak fiyat pazarlığını çatır çatır yaparak satın alacağız.

fiyatlar en az % 10 ile 25 arası aşağıya gelecek.

bu bilgi ile satın alırken pazarlığı çok sağlam yapacağız.

pazarlık yaparken öttüreceğiz onları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 9 Şubat 2025; 11:58:12 >

• manyaksx kullanıcısına yanıt

bayan için bayon abi net

• fth F kullanıcısına yanıt
    Topspeed yapıyorsanız elektrikli zaten bakmayın. 10 dk top gitseniz batarya boşalır heralde.

• mrct M kullanıcısına yanıt

Cok kritik bir bilgi degil ki.. Ben gecen ay 1.907 olarak verdim siparisi arkadasim gectigimiz hafta 1.908 den verdi.. Aradaki fark cok minimum seviyede..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.