< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17084. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Polo Life için son 1400 fiyatı aldım. Yer Eskişehir. Seat tarafında sadece Cupra araçlar vardı. St'ye Seat artık yavaştan çekiliyor galiba deyince yine hemen savunmaya geçti. Yok Ocak sonu yok Şubat başı, yok Arona ve Ibiza zaten yıl sonu makyajlanacak. Bu bahaneler Cupra için geçerli değil sanırım her yer Cupra dolu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı olsun, elektrikli modellerde şerit ortalama ve matrix far alma imkanı var mı peki?
Hangi renkleri getiriyorlar bu ara?
Web sitesinde yeni açıklanan fiyatları kastettim ben, dolu C4 ile boş Tucson aynı fiyat, Tucson daha mantıklı.
Honda HR-V Elegance modelinde, sizlere özel bir fırsat sunuyoruz. Araç fiyatlarımızda büyük bir indirim gerçekleştirdik. 1928.000 TL olan standart fiyat, şu an sadece 1.770.000 TL'ye düşmüştür. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamanızı öneririz! Honda ayışığından dün gelen mail bu şekilde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
focus'lar sedan mı? fiyat listelerinde titanyum stil diye bir paket yok, doğru mu yazdınız? birde herkes 2025'te focus üretimi bitecek diyordu, 2025 model focuslar görünüyor fiyat listelerinde.
-
Taigo aldım 1448 nakit fiyat. 1000 nakit verdim. Kalanı 12 ay %2.66 faizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kuga da durumlar nasıl?
bilmiyorum hocam
-
Hocam aracın özelliklerini gösterir bir liste varsa onunda fotosunu atarsanız çok iyi olur.
100k daha fazla verip aynı motor aynı şanzıman, doluluğu neredeyse aynı olan bir aracı neden tercih edeyim hocam?
Hocam countryman e 1899 hangi bayi? Özelden de yazabilirsiniz, benden başka soran da oldu size.
Hocam active stil focus hangi bayi acaba renk varmı 1490 olan
Bu işin bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum. Ancak dava yoluyla bir ihtimal olabilir. Kesin gibi yazmışsınız öyleyse herkes gidip epower alır üzerine %70 ÖTV iadesi alırdı
448 kredi olarak vdf mi verdi? %20 kredi oranını aşıyor sanki hocam ben de taigo düşünüyorum, görüştüğünuz bayilerin kredi teklifleri nasıldı?
sonra aramızdaki goygoycular ötv 80 den 100 e zıplayacakmış diyerek halkı c suv alma konusunda sanki bir talep patlaması yaratmak amacıyla oluşan c suv stoklarını eritebilmek için,
yılların koskoca otomobil gazetecilerini dahil ederek piyasaya yalan haber basıyorlar...
Ben burdan söylüyorum.
engelli fırsatçılarının elinde c suv patladı.
bu stok öyle bir stok ki, 3 yıl satsalar bu piyasada eritemezler...
stok patlayan modelleri yazayım ki,
100 tl den alıp haziranda 75 tl ya satıldıklarını görürlerse üzülmesinler...
qq
tucson
sportage
kuga
t-roc
austral
torres 4x2
408
corolla cross
chr
mg yeni hs
grandland 1.5 ultimate dizel otomatik
tiggo 8 pro
omoda 5 pro
s-cross koltukları paslı olan versiyon
dfsk e5
cupra formentor
3008 allure 3 silindir yağlı trigerli
tiggo 7 pro max
ateca
jaecoo
karoq
Bu mesajımı da yanlış anlayıp, o zaman satın almamak gerekir diye anlayanlar içinde bir cümle eklemek istedim.
tam tersine satın alacağız almasına da, daha çok pazarlık yaparak, bu durumu yüzlerine yüzlerine çarparak fiyat pazarlığını çatır çatır yaparak satın alacağız.
fiyatlar en az % 10 ile 25 arası aşağıya gelecek.
bu bilgi ile satın alırken pazarlığı çok sağlam yapacağız.
pazarlık yaparken öttüreceğiz onları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 9 Şubat 2025; 11:58:12 >
-
bayan için bayon abi net
-
Topspeed yapıyorsanız elektrikli zaten bakmayın. 10 dk top gitseniz batarya boşalır heralde.
Cok kritik bir bilgi degil ki.. Ben gecen ay 1.907 olarak verdim siparisi arkadasim gectigimiz hafta 1.908 den verdi.. Aradaki fark cok minimum seviyede..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X