Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17090. sayfa)

5 sn
343.216
Cevap
5.872
Favori
59.341.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1187 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Seat tarraco üretimini geçen yıl durdurdu. Kodiaq ile aynı platform, aynı sanziman, aynı motor, kodiaqtan daha dolu şuan ikinci el sıfıra yakını 2 milyon bazen bir delilik yapıp alsam mı diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alprklt A kullanıcısına yanıt
    Tek risk faktörü ötv artışı olur mu? Burası Türkiye belli olmaz ama ihtimali düşük görüyorum. Satışlar da kötü gidiyor. Ben şahsen şu an beklenecek bir piyasa olduğu kanaatindeyim. Firmalar Ocak ve Şubat aylarını direnerek mevcut fiyatlardan satabildiklerini satma stratejisiyle ilerliyorlar Mart ayından itibaren kampanyalar ufaktan başlayabilir gibi geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Corolla Cross Hybrid Flame paket arıyoruz. Merkeze bildirelim dediler farklı illere soracağız diye söylendi. Geri dönüş oldu Ankarada var ama daha yüksek paketlerden mevcut diyorlar. Aynı araç için Flame donanımı gören duyan fiyat alan oldu mu acaba?

• Sağolun, İstanbul Mar oto'dan aldım önceki aracım dizel c5 aircross'du. Onunla kıyaslayacak olursam konfor ve sürüş dinamikleri hemen hemen aynı. Citroen biraz daha fazla salınıyordu Tucson daha stabil bir araç. Donanım doluluğu olarak kesinlikle memnun ediyor aradığım veya olmasa da olur dediğim özellikleri barındırıyor. Uygun fiyata bulunursa tavsiye edeceğim bir araç.

• z0rr0nur kullanıcısına yanıt

2300 veriyor bayiler. Focal olmayan 2900 veren de oldu, pazarlıkla daha da indirilebilir.

• davidddd kullanıcısına yanıt

Flame görmedim ama flame x pack vardı bir tane Toyota Aykon'da, mavi renk.

• Zala_ kullanıcısına yanıt

4-5 kişi özelden yazmış. Gece bayiye bile ulaşan olmuş. Satılması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savuruk S kullanıcısına yanıt

Oldum olası en araba alınmayacak ay şubat aslında.. Firmalar ocak ve şubat ayında rahat davranıyorlar, st ler için bir satış baskısı olmuyor.. Mart ayında ilk çeyrek raporları falan döndüğünden biraz kıpırdanıyorlar. Herkesin bildiği gibi araba alınacaksa tek dönem kasım aralık zaten.

Ben bu araba alıyorum aslında ama benim ki sayılmaz.. Elektrikli countryman alıyorum. Onun fiyatı Türkiye'de ki tek sabit şey belki de :)

• parabol83 P kullanıcısına yanıt
    Bu ne abicim amiral battı mı oynuyoruz?

13Xx ? 17XX? fiyat nedir

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

Evet hocam phev

• savuruk S kullanıcısına yanıt
    Olursa şansımıza artık aciliyeti olan kesinlikle alsın tabi. Yatırım tavsiyesi değildir kişisel tercihtir belirtelim 😃

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Togg da var sabit 😃 Hayırlı olsun güzel araç şarj imkanım olsa almak isterdim..

• mmnmtl M kullanıcısına yanıt

2024 için mi almıştınız bu teklifi 2025 için mi

• bps B kullanıcısına yanıt

Valla hocam burda galeriden cok borusani sorgulamamiz gerekiyor.Baska araba satamam diye filoya %30otv ile 2.135’e sattigi arabayi nasil bireysele 3milyon kusure satisa cikariyorsun.

Maliye ne is yapiyor hop demiyormu buna bi %30’dan bi %60’dan fatura kesiyorsun diye.İx1’de oldugi gibi onda da bi %10’dan bi %40’dan fatura kesiyorlar.

Burada devletin gerecekten cok ciddi vergi kaybi oluyor ve bu kayip hic bir konuda tuketiciye yansimiyor Hepsi galeri ve filolarin cebine giriyor.

• 2024 Sportage Elegance Konfor bulmak zorlaşmış.

Eğer ilgilenen var ise Tekkar ve Aldatmaz'dan 2025 model Elegance Konfor için 2.075.000 fiyat aldım. Kredi tabii ki yok 2m üzeri olduğu için.

• Fiat Egea Sedan 1.6 130 hp dizel manuel 2025 model
    Nakit
    Urban paket 1.130.000 tl
    Easy paket 1.060.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 10 Şubat 2025; 11:23:50 >
  • joliva kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kusuratlar aklımda kalmadı diye eklemiş. Yanlış bilgi vermemek için. Emeğe saygı duyalım.

• Hyundai Kona, Peugeot 2008 ve Volkswagen T-Roc üçlüsünden tercih olarak yorumlarınız, sıralamalarınız nasıl olur arkadaşlar? Ya da bu bantlarda başka tavsiyeleriniz var mıdır? Teşekkür ederim.

• Akcura kullanıcısına yanıt

Troc-kona-2008 olur benimki. Kona sadece elektrikli alınır, benzinlisiyle arada çok fiyat farkı var

• selamlar. 2024 astra ultimate ve 2025 gs paket için 250bin 0 faizli fiyat teklifi alan var mıdır ? 100 nakitim var. bendeki araç 1300 eder diye tahmin ediyorum. kampanyalı kredi olacak şekilde araç arıyorum tavsiyelere açığım. b suv var sığamıyoruz 😅

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.