istanbul içiyse alt sorun olmaz... ama taşra bölgelerde sıkıntı olur... ben 3 yıl kullandım bir kere bile altı sürtülmedi... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 12 Şubat 2025; 11:16:46 > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17107. sayfa)
-
-
Tam Grandland Elektrikli almak üzereydim ki son anda vazgeçtim ve ben de Sportage Elegance Konfor Plus alarak arayışı sonlandırdım. Aynı fiyata aldık hocam. Proforma fatura da çıktı. Aracı bekliyoruz artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1350 ye atmosferik araba alinmaz sorunsuzmus hanginiz 1 arabayi 10-15 yil kullaniyor. 3 sene atmosferik civic kullandim illalah ettim ha 500 600 e aliyorsan al ama 1350 bin tl ye gelir şahinler kafa tutar sollama yapmak istersin sollayamazsin ses var goruntu yok olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden geçen sefer 2.120’e verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabadaki kırmızı çizginiz nedir?
Benim anahtarsız giriş ve çalıştırma...
Bu yoksa direk araçtan soguyorum...
-
EQA VE EQB ‘de el altindan filo ve kendi calisanlarina %10 ile veriliyor.
Dostlar herkese selamlar
Formentor, Tiguan, Austral, 3008 ve Tucson arasında kaldım. Hepsi birbirinden farklı tasarımlarda araçlar. Yaklaşık 2.4 M bütçe var, almak istediğim araçta sıfır olmak zorunda.
Yazdığım araçların paketlerine göre En boş - en dolu şeklinde alınabiliyor. 2.4 'ten olabildiğince az bir meblağ şeklinde mal etmek istiyorum.
Austral için teklif aldım ve ciddi anlamda da araca yükseldim. 3008 ve Austral arasında kaldım. 6-8 ay binilip, değiştirilecek bir araç için en az değer kaybı, en hızlı ikinci el piyasası ve en mantıklı tercih hangi Araç olmalı ?
-
Merhaba,
2008 allure paket için 2025 model fiyat alan var mıdır? aracı tavsiye eder misiniz?
-
2025 sadece elegance ile gelecek 2024 bayilere tek tek sormak lazım malum sitede 1400 civarına 0km ve civarı satıyorlar. Bence şu piyasada c segment bir araç için fırsattır heleki Scalanın boş versiyonuna daha yüksek rakamlar telaafuz edilirken.
-
Alt sürtüyor yine hocam en ufak kasiste süspansiyon da yumuşak biraz doluysa araç hele hemen sürtüyor. Yine de hacim ihtiyacı olup bütçesi sınırlı olanlar için atmosferik olması sineye çekilebiliyorsa bence mantıklı araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı bir senaryoda ise;
Tek araç alabiliyorsunuz ve sık sık uzun yol yapıyorsunuz, günlükte şehir içi yoğun kullanımınız var, Evden şarj etme imkanınızda mevcut! Bu seneryoda böyle bir araca sahip kişi şehir içi elektrikle yol yapacak maliyet benzinli bir SUV un minimum %20 si olacak uzun yolda da benzinli motor ile yol yapıp elektrikli motordaki menzil, şarj dolum zaman kaybını yaşamayacak. Bu seneryo Turbo motorlu PHev ler için mantıklı BYD tarzı atmosferik Phev de benzinli uzun yol sürüş adamı yorar.
-
Bu listede asıl olması gereken araç yok o da sportage.
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın çok güzel araç. Kredi imkanı var mıydı acaba?
-
Sevgili Hocam ;
Kia Sportage önermenizin sebepleri nelerdir ? Aracı araştırmadığım için soruyorum. Değerli vaktinizi ayırıp bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İyi günler, keyifli forumlar dilerim.
-
6-8 ayda değiştirilecek ise uzun dönem kiralama daha mantıklı değil mi? Değer kaybı olmaz kasko sigorta olmaz ayrıca paranın faiz getirisi de olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçi dapdar yağlı kayışı mı tavsiye edelim?
Aralarında en boşu tiguan ama tiguan alırdım diye düşünüyorum 2. Eli en kuvvetli olan o.
Hocam kıssadan hisse şöyle yazayım ; 2023 son çeyreği ticarette çek mevzuları sebebiyle ciddi bir maddi kayıp yaşadım.Kimse anamıza küfür etmesin diye elde avuçtakini sattım - Sıfır Seat Ateca almıştım - stoktaki malları hiç parasına verip, evraklarım yazılmasın diye canımı dişime taktım. Bugünkü aklım olsa çekleri net yazdırırdım.
Ocak ayı itibariyle sağlam bir alacağı tahsil ettik. Şimdi araç almak durumundayım. Babamda inanç sebebiyle altın/döviz olarak tutuyor parayı ve faiz işine öldürseniz girmez. Bişey diyemiyorum kendisine yaşı sebebiyle.
Yaşanan olumsuzluklar sebebiyle de yeniden bir işletme stresini şuan için kaldırmayacağımı düşündüğü için , aracını al önüne bak bir süre diyor. Büyük lafı dinleyelim diye de araç alıp bir süre beklemek istiyorum. Yoksa ticarete devamdı.
-
fiyat hariç memnun olmadığınız ne vardı? zaten almışsınız. devam edebilirdiniz. bu kredi ile 1.4 e gelen bu araç mantıklı mı sizce?
-
1.4 e mantıklı ancak 1.6 ya ioniq6 çok daha mantıklı bence.
Teslaya geçmek için sattım bir de 1 yılda 45k km yapınca sıkılıyor insan aynı araçtan ister istemez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 12 Şubat 2025; 12:29:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X