3008 GT-LINE 2.25m 5008 GT-LINE 2.5m AUSTRAL FULL PAKET 2m TUCSON ELITE PLUS 2.3m FORMENTOR VZ LINE DESEK 2.3m TIGUAN LIFE paket? zira elegance 2.75 TERRAMAR SUPREME PAKET 2.45m Grandland GS+ultimate paket 2.35m Terramarı ve grandlandı ben ekledim listeye. Ben olsam ki az buçuk arabadan anladığımı düşünürüm. 3008'i son sıraya koyarım. Tiguan'ı elegance'a çıkamadığım için donanımsızlıktan elerim. Formentor ise biraz sportif ve içi basık alır. Tercihinizi tucson, austal, grandland ve terramar arasından yapmanızı öneririm. Ben yeni grandland ve 5008'i çok beğendim, ancak 2.4-2.5m paralarına çıkıp 136 hp 3 silindir almak konusunda bilemedim. Austral ise ne yazık ki fiyatı uygun olsada cvt şanzımanla geliyor. Ben olsam Tucson ve terramar arasında kalır, tasarım sebebiyle terramarı seçerdim |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17108. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Şuraya bak ya bu kadar paralar harcıyoruz , içimize sindiremiyoruz arabayı. Ortalık çok fena. Muhtemelen Austral alacağım. Onda da bi teslim problemi söyleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: ASJV063008 GT-LINE 2.25m
5008 GT-LINE 2.5m
AUSTRAL FULL PAKET 2m
TUCSON ELITE PLUS 2.3m
FORMENTOR VZ LINE DESEK 2.3m
TIGUAN LIFE paket? zira elegance 2.75
TERRAMAR SUPREME PAKET 2.45m
Grandland GS+ultimate paket 2.35m
Terramarı ve grandlandı ben ekledim listeye.
Ben olsam ki az buçuk arabadan anladığımı düşünürüm. 3008'i son sıraya koyarım.
Tiguan'ı elegance'a çıkamadığım için donanımsızlıktan elerim.
Formentor ise biraz sportif ve içi basık alır.
Tercihinizi tucson, austal, grandland ve terramar arasından yapmanızı öneririm.
Ben yeni grandland ve 5008'i çok beğendim, ancak 2.4-2.5m paralarına çıkıp 136 hp 3 silindir almak konusunda bilemedim.
Austral ise ne yazık ki fiyatı uygun olsada cvt şanzımanla geliyor.
Ben olsam Tucson ve terramar arasında kalır, tasarım sebebiyle terramarı seçerdim
Terramer bende beğendim ancak yeni model olduğu için bi çekinmiyor değilim. İnanilmaz kararsızım. Allah hayirlisini nasip etsin diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Evet tam sınırda olduğu için 395 bin TL kredi kullandım. 12 ay - ayda 40.500 TL geri ödemesi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Benim tercih sıralamam Tiguan=Sportage>Tuscon>Austral>3008>Qq
Bu şekilde sıralama sebebim;
-Austral başta olabilirdi ama geleceği ne olur ne olmaz.
-3008 malum motor kayış. Qq geleceği belirsiz marka olarak hemde değerlenme oranı düşük.
Tabi diğerleri sütten çıkmış al kaşık değil.
-Tiguanda da yazlım sorunları vardı.
-Tuscon ve sportagede (yanlışım varsa düzeltsin bilen bir arkadaş) şanzıman verimli değildi.
Bu yüzden böyle bir sıralama yapardım. Yine tercih sizin lütfen bayilere gidip test edin 8-9 ay için Tiguan daha çok değerlenir gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 12 Şubat 2025; 12:44:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bir bayide incelemenizi öneririm. Supreme donanım bile Full+full zaten.
Formentor'da şikayet edilen yapısal basıklığın olmadığı C-Suv hali.
Platform olarak Audi Macaristan fabrikasında üretiliyor. Aynı fabrikada Audi Q3 de üretiliyor.
dq382 yüksek dayanımlı, ıslak dsg şanzıman, 1.5 e-tsi mild hibrit motor var.
Ayrıca sennheiser ses sistemi vs donanımlı.
Ancak karar vermeden önce bayilere gidip yeni grandlande'de binmenizi öneririm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ASJV063008 GT-LINE 2.25m
5008 GT-LINE 2.5m
AUSTRAL FULL PAKET 2m
TUCSON ELITE PLUS 2.3m
FORMENTOR VZ LINE DESEK 2.3m
TIGUAN LIFE paket? zira elegance 2.75
TERRAMAR SUPREME PAKET 2.45m
Grandland GS+ultimate paket 2.35m
Terramarı ve grandlandı ben ekledim listeye.
Ben olsam ki az buçuk arabadan anladığımı düşünürüm. 3008'i son sıraya koyarım.
Tiguan'ı elegance'a çıkamadığım için donanımsızlıktan elerim.
Formentor ise biraz sportif ve içi basık alır.
Tercihinizi tucson, austal, grandland ve terramar arasından yapmanızı öneririm.
Ben yeni grandland ve 5008'i çok beğendim, ancak 2.4-2.5m paralarına çıkıp 136 hp 3 silindir almak konusunda bilemedim.
Austral ise ne yazık ki fiyatı uygun olsada cvt şanzımanla geliyor.
Ben olsam Tucson ve terramar arasında kalır, tasarım sebebiyle terramarı seçerdim
Peugeot fiyatlarını hangi bayiden aldınız acaba?
-
evin ikinci küçük arabası çocukları okuldan al bırak kullanılacak bir araba, yani clio 208 corsa falan yerine bunu almak bu fiyatlara mantıklı geldi bana? fiyat alan veya kullanan arkadaşlardan bilgi almak isterim
-
hocam bu yağlı kayış dediklerine bakma sen, volkswagen'in ford'un da yağlı kayışlı modelleri var, motor performansı çok güzel ve eat8 bence muhteşem bir şanzıman.
2022 sonrası modellerde kayış tedarikçisi değişmiş ve kompozit kayışa geçilmiş, yani eskileri gibi kopma olmuyor. Sadece yağ değişimlerinde mutlaka orijinal yağını kullanmak gerekiyor.
triger setini ve karter filtresini de 40 binde bir değiştirmekte fayda var.
yeni 1.2 mild hibritlerde zincirli sisteme geçtiler fakat onun da şanzımanı bundan kötü.
Karar sizin, 2008 piyasası olan ve sevilen bir araçtır.
-
Bu vatandaşın yazdıklarını kale almayın, apaçık yalan söylediği teyit edildi defalarca ama halen devam ediyor yalana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 12 Şubat 2025; 13:23:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam australin geleceği belirsiz. Bir kadjar ya da koleos vakası olma ihtimali yüksek.
3008 eğer kayış, yağ içinde dönen motorsa zaten kafadan elerim. Trigeri zincirli olan modelse onun da şanzımanını değiştirdiler. Eski şanzımanın daha iyi olduğu biliniyor.
Tiguanin yazılım ve sensör sorunları vardı ama şu anda ne durumda bilmiyorum. Güncelleme ile çözüldü diye duymuştum. Marka algısı ve 2.el piyasası olarak tiguan bir adım önde olabilir.
Ben şahsen tiguan ile sportage arasında kalırdım. Tabi her iki aracın donanım farklılıklarına bakmak lazım. Misal tiguanda cam tavan opsiyonel olarak var ama sportage cool paket alırsanız onda açılabilir cam tavan var. Yani tiguan biraz fiyatından kaybediyor gibi. 400k fazla verip tiguan alınca elinize ne geçeceğini kendiniz bileceksiniz. Aradaki farka değecek mi mesela?
Tucson ve sportage tam f/p araçlar kategorisinde o yüzden.
İkinci el olayında zaten bu 3 araçta da problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Hepsi kolayca elden çıkarılacak araçlar.
-
Forumda önce ki sayfalarda yazılmıştı, oradan gördüm
-
plus eki nereden geliyor elegance konfor paketine ekstra bir donanım var mıda plus ismide eklenmiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 12 Şubat 2025; 13:33:10 > -
Arkadaş 6-8 ay binip değer kaybetmeden satacaksan saydıkların arasında tek alınacak Araç Tiguan, cevabını bildiğimiz sorular sormayalım lütfen ;)
-
Formentor da üzmez gibi
Alfa romeo ibrida nasıl sizce
Ankara arca ulku hanim
eskihisar mirac bey
dogus esenyurt doga bey
irtibata gecebiliriniz. Whatsup durumlarinda belirtmisler. Adam niye yalan soylesin cok dusuk te yazmamis cok yuksekte liste fiyati usutunden 10 15 puan indiriyor bayiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İd7 fiyati alabilen var mi 2800 e satamazlar o arabayi
her türlü yüzde 10 olmalı. aksi durumda dükkanı kapatır.
-
Tasarım göreceli bir kavram ama bence hoş bir araba. Sadece boyut olarak memnun etmeyebilir. Fiyat olarak pahalı benim düşüncem. Satış temsilcisi çok satılıyor siparişlere yetişemiyoruz demesine rağmen. Mini countryman tesla varken o fiyat bandında işi zor bence.
o araçla uzun yol torosla yapmak gibi. şehir içi evin önünde dursun diye alınabilir ancak. koltuklar çok kötü. bagaj kötü. yalıtım yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X