Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17137. sayfa)

5 sn
343.728
Cevap
5.879
Favori
59.439.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • tiguan için fiyat teklifi alan oldu mu ? bugün ateca fr dark edition için 1990 ve c4x için tüm opsiyonlarla birlikte 1630 fiyat aldık.

yatırım amaçlı aldığımız için ve yıllardır vw grubuna bindiğimizden dolayı yine vw grubundan araç istiyoruz. eğer tucson, sportage, qashqai ve 3008 ile aşağı yukarı aynı paraya tiguan bırakıyorlarsa boş paket bile olsa mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 17 Şubat 2025; 3:25:54 >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt
    Hocam countryman benzinli o fiyata olsa yıkarlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sabirya kullanıcısına yanıt
    Juke da düşünebilirsiniz.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam ateca hangi bayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabirya kullanıcısına yanıt
    Honda Jazz Crosstar düşünebilirsiniz. 1490 liraya, hibrit ve Japonya üretimli. Suv denemez ama yüksekliği tatmin edici bence, gidip görmeniz gerek.

• Geçen hafta sonu kia bayisine baktım, 2m civarına bence en güzel seçenek kia sportage elegance konfor plus modeli, onlar da bitmişti, konsol tasarımı muhteşem bir araç olmuş.

Cool plus için de 1840 dedi, o araç ta bence gayet güzel. 1 Yeşil 1 de Kırmızı renk 2024 kalmış varmış Nazer'de, bakanlar vardı satıldı mı bilmiyorum.

Elegance konf.plus için 2025 modelleri Mart gibi gelecekmiş fakat fiyatı 2070 civarıymış, bu nedenle kredi kullanılmıyor.

Ben 2025 modellerin kur artmazsa 2m civarına alınabileceğine inanıyorum, sıkı takip etmek gerekebilir.

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

Sitede Macun Otomotiv taksitli satış yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Dün vergi levhası ile alım için Renault Austral Alpine paket (koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma hariç) 1830 tl teklif aldım. Panoramik cam tavan, güvenlik paketi, elektrikli bagaj, cift renk gövde, ince yedek lastik dahil.

Forumda sürekli bir istinye Borusanda satılan 230 hibrit plugin den bahsediliyor, onu da gittim sordum. O serinin bittiğini, 2025 modellerin geldiğini, onun da fiyatını 2500 üstü olduğunu belirttiler.

Ayrıca Alfa romeo junior giriş paketi 1600, üst paket 1800, Jeep avanger giriş paketi 1550, üst paket 1750 olarak da fiyat verdiler. 2008, fiat 600 ve Mokka'nın da dahil olduğu CMP platformu arabaları da bu aralıklara yakındır herhalde.

• Ateca 2 milyon muymuş? en az 2.5 milyon olmalı. Çağının ötesinde bir araç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt

Avrupada madara olan model bir önceki kasaydı. İd4 şuan sorunu olmayan bir araç

• omergokcek O kullanıcısına yanıt

Hocam austral hangi renk ve vergi levhasız ne kadar dediler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cereborn -- 17 Şubat 2025; 9:4:55 >
  • tech.pro kullanıcısına yanıt
    Sorunlu olduğunu bile bile hatalı 1.2 puretech alırım. Ve öneririm demiş oluyorsunuz. Ama daha yeni olan dsc6 şanzımanın geri dönüşlerini görmeden almam diyorsunuz. Pişmanlığa kılıf bulunmuş gibi geldi.

• omergokcek O kullanıcısına yanıt
    Austral bir alt paket yokmu? Hep alpine mi var stoklarda? Orta paket gibi 1600 lere olsa makul olurdu

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Dalga geçtiğinizi düşünmek istiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Bence suv degil ama sarı site bile SUV kategorisinde listeliyor.
    Bu arada 1.450 ye 408 nerede?

• Volvo xc40 için fiyat alan var mı

• Chery, teşviği birebir yansıtırsa olması gereken fiyatlar şöyle. Bakalım ne olacak.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • Peugeot 408 Allure'ler gecen yılkı dolulukta değilmiş araçların içi boşaltılıp rekabet edilecek fiyata getirmek için yapılmış.

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• electrone E kullanıcısına yanıt

Hangi donanım ???

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.