Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17136. sayfa)

5 sn
343.612
Cevap
5.877
Favori
59.415.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    C5 Aircrosstan ferah olduğunu söyleyebilirim. Daha doğrusu C5 aircrossun arka yaşam alanı kızaklı koltuk yapısından dolayı yukarı konumlandırıldığından diz mesafesini olumsuz etkiliyor ve oturma yüksekliğini ekstra artırdığı için dizleriniz ön koltuğa daha da yaklaşmış oluyor. Aynı zamanda 3 eşit koltuk yapmak için koltuk oturma alanı da küçük ve bu sebeple kemer tokaları sizi rahatsız ediyor. Bu anlamda 408 in arka diz mesafesi ve oturma alanı daha iyi. Cross Coupe tasarımından ve sportif iç döşeme sebebiyle tavanın antrasit olması evet ferahlık için olumsuz bir nokta. Arka alanda oğlum oturduğu için ikisini de kullanan biri olarak oğlumun tercihi kesinlikle 408 oldu. Bu sebeple C5 a yı satıp 408 e geçiş yaptık. Bu kadar karalama yapılmasını anlamlandıramadım. Artı ve eksileri kişiye göre değişir ama kesinlikle fiyatının arabası olduğunu söyleyebilirim. Rekabet için mecburen diplemişler gibi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabirya kullanıcısına yanıt
    Captur

• Gerçekten anlaşılır gibi değil, konu sfır araç bilgi paylaşımı değil mi ben mi yanlış konudayım yoksa? B sınıfı araç fiyatına c sınıfı yarı crossover yarı sedan göreceli de olsa tasarımı güzel 408 önerilmiş 1,5m fiyat bandında. Nedir bu düşmanlık anlamadım gitti. Benim de önerdiğim bir araç, 1,7 olsa önermem. Golf life, troc, dolu paket corolla, civic 1,5 olsa onları da öneririm.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

Kardes millet diyor ki 408

1450 fiyat bandinda iyi yani F/p urunu

eger bu gazlama ise sende dersin ki

yahu gazlamayin kardesim 1450-1500 bandina su arac daha iyi bu ozellikleri var bu varken bu alinir mi ?

varmi cevabin madem gaz ? Ogret bize ogrenelim

Ayrica benim bu fiyata 408 alinir mesajimda silindi ajitasyon yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 16 Şubat 2025; 23:55:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt

Rekabet iyidir kullanıcıya yarayacaktır teşvik ile umarım tiggo 7 1200

Tiggo 8 1500 civarına düşer

• herkesin martta daha fiyat düşer kampanyalar artar dediği şeyin çıkış noktası var mı sadece stok durumu mu daralma mı kredilerşn inmesi mi tam olarak dayanak nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ccecy kullanıcısına yanıt

Hiç belli olmaz Cherye

Tiggo 4 getirir bir milyona verir

Tiggo 7 1200

Tiggo 8 1500 yaptım der model model açıklar bahara yaza belli olur

• Luuca L kullanıcısına yanıt

Dün burda paylaştılar 408 1550 diye

1450 ye ne zaman düştü gerçekten tam f/p aracı diyebilirim

Geçen ay yok cektikleri araçlar degilmi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 17 Şubat 2025; 0:0:26 >
  • Superb için en fazla ne kadar fiyat indirimi yapıyorlar soranlar/alanlar oldu mu?

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

vergi levhasinaymis o fiyat yazanlardan biliyorum bende

• Şu 408 mevzusu bitse artık

• 1.5 manuel golf fiyat teklifi alan oldumu arkadaşlar

• Değerli üyeler, burada onlarca kez uyarı yazdım.

Konuyu amacına uygun olarak kullanalım. Fiyat bilgisi ve stok paylaşımı dışında, konuyu sohbet grubuna çevirmeyelim.

Burada konuyla ilgilenen üyeler, fiyat, stok bilgisi görmek istiyor. Haksızlar mı? Söyleyin lütfen haksızlar mı?

Yok devlet şunu yaptı, yok Byd bunu yaptı, yok o aracın motoru, vitesi tü kaka. Yok bunu pahalı satıyorlar alınmaz vb.

Arkadaş, Bu tür konuyu konuşacağınız konular var. Ceza veriyoruz yine anlamıyorsunuz.

Son olarak; Ben şunu yazdım silmişler diğerlerini de silsenize. Bu nedir? Nasıl bir serzeniştir? Çocuk demez bunu! Binlerce yorumu olan konuya 24 saat bir mod dikilip tüm gün yorumları mı okusun? Davulun sesi uzaktan hoş.

Kural dışı mesaj şikayet edilir, şikayet yerinde ise müdahale edilir. Dediğiniz mesaj kural dışı ise, şikayet edersiniz silinir. Size yöneticilik ne kadar kolay ve basit görünüyor? Bu forumda milyonlarca konu, yorum var. Yaparım diyen olursa buyursun başvuru yapsın.

Bunun dışında, konuyla alakasız, yukarıda saydıklarım alakasız konularda devam edenlere 1 uyarı puanı verilecektir.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Daha önce de belirttiğim gibi, amacım araç almak isteyenlere objektif bir bakış açısı kazandırmak. Kullanmadığım bir araç ile ilgili atıp tutmaktansa tecrübe ettiğim araç/araçlar ile ilgili objektif kalmaya çalışarak fikir beyan etmek. Bu sayede insanların istekleri doğrultusunda doğru karar vermelerine bir nebze olsa da katkıda bulunmak.

408 GT sahibi biri olarak bahse konu fiyatların doğruluğunu teyit etmek adına bir peugeot bayisini arayarak dün fiyat aldım (önceki sayfalarda bununla ilgili paylaşımım mevcut). Hatta 2 hafta önce de başka bayiyi arayıp yine fiyat almıştım (bu da daha önceki sayfalarda mevcut) Neden mi?

1.si sayfanın ana amacına katkıda bulunmak.

2.si eminim ki bu sayfaları okuyup, aynı araca sahip olanlar, benim gibi düşünüyordur. "Araba, donanım özellikleri ve sürüş dinamikleri bakımından daha önce kullanmış olduğum 3008 ve C5 aircross a göre daha iyi. Malzeme kalitesi bakımından C5 aircrossa göre kesinlikle daha iyi. Yaşam alanları bakımından arkada oturanlara göre diğerlerinden daha iyi, ön tarafta sürücü olan ben için diğerlerinden daha iyi hissettiriyor.
    Peki neden burada bu kadar fazla karalanmaya çalışılıyor? Acaba yanlış fiyattan mı aldım? Acaba kazıklandım mı?" diye düşünerek belirtilen fiyatların doğruluğunu teyit etmek için aradım herhangi bir bayiyi. Ama gördüm ki, en azından GT için aşağı yukarı bir fiyat istikrarı var.

1.2 puretech motor. Bu benim tercihim. Tüm şikayetleri yabancı forumlarda da dahil, araştırarak, bilerek, isteyerek aldım. Hatta 1.2 zincirli hibrit versiyon olsaydı da yine yağlı kayışlı 1.2 motoru tercih ederdim. Sebebi psa nın yeni ve kendi üretimi DCS6 çift kavramalı şanzımanını EAT8 tork konvertörlü tam otomatik şanzımana tercih etmeyecek olmam ile sadece karbon salınımını azaltmak için konulan ve performansa herhangi bir katkısı olmayan, şanzıman içine entegre edilmiş küçük bir elektirk motorun, ayağınızı gazdan çektiğinizde ortaya çıkardı uğultuyu dinlemek istemememdir.

Kimse sandığınız kadar bilinçsiz olmayabilir. Size saygı duyarak, yorumunuza detaylı bir şekilde, yanlış veya yalan bilgi imasına açık vermemek adına, içtenlikle cevap vermek, açıklık getirmek istedim.

• kredi kartıyla taksitli alınan bayiler hangileri

• 1280’den daha uygun polo teklifi alan varmıdır?

• tech.pro kullanıcısına yanıt

EAT8 , EAT6 efsane şanzıman. keşke devam etseydi.

• kakman5 K kullanıcısına yanıt

Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim, bu araç BMW sitesinde sadece benzinli olarak gözüküyor. Sizin aldığınız fiyat 4*4 pluh in hybrd modeli

için geçerli dimi yanlış anlamadım ben.

• tech.pro kullanıcısına yanıt

Bu fiyata bu araç alinabilir gibi duruyor . Ayni dolulukta muadilleri en az 500k fazla . Bilemedim

• mmtgs kullanıcısına yanıt
    istanbul'daysanız dc şarj yaparsınız, çok istasyon var korkmayın elektrikliden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.