Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17139. sayfa)

5 sn
343.898
Cevap
5.880
Favori
59.463.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    İstanbul can ve nev yazmışlardı, o fiyatı aldığını iddia edenler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kettle K kullanıcısına yanıt
    Az daha aracımı satacaktım bunlara inansam c4 den 408 E geçmeyi düşünüyorum.Ne acayip insanlar. İşleri mi yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • electrone E kullanıcısına yanıt
    1600-1650 civarına 2024 modeller var malum sitede. Kimse çarpılmasın bu uyanık bayiye.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu rakam olursa Tiggo 8 intelligent F/P aracı olur. Nedense bir kulp takacaklar gibi geliyor.

• realove19 kullanıcısına yanıt
    Öyle yazılan fırsatlar 1-2 günlük olur zaten olursa da, araba al sat yetişmez, tek çare takasa vermek olur. Bence o yazılam fiyatlar yalan değildir. Bu ülkede filo indirimi diye ötv dilimi değiştirilip araba satılıyor kimse sesini çıkarmıyor. PSA grubunun arası galericiler ile iyidir. Galerilere o fiyatın altında bile satıyorlardır.

• realove19 kullanıcısına yanıt

Ne acayipliği birader iyi misin? 1540 yazdık bayi ismi verdik. 1550 fiyat alan da oldu. İnanmıyorsan arayıp soracaksın, aracını satıyorsan kendi aldığın fiyata göre satacaksın.

Burada yazılan mesaja göre aracını satma kararı verdiğini söyleyip sonra insanlara "acayip" etiketi yapıştırmak ayıp olmuyor mu? insanı fiyat paylaştığına pişman etmenin anlamı da yok.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

7bindeyken ,daha bayiden çıkartıp şehrine dönerken DSG arızası veren VW ler ,termostat sorunu olan Qashqailer ,şanzıman ısınma sorunu olan Tucson lar hiç konuşulmuyor ama niyeyse milyonlar satan PSA grubunun 3 sene garantili arabalarındaki kayış forumdaki 5-10 kişiye dert oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 17 Şubat 2025; 12:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ano16 kullanıcısına yanıt
    1 firma adına tescil yapılacak

• Epek01 kullanıcısına yanıt
    Troc rline da olmayan n ozellik var acaba nissan qashqai en ust pakette olmayan şey yok

• Çetaş pazarlıkla 1500 tl ye bireysele 1.2 puretech yağlı kayışlı 408 verebilir ama sıkı pazarlıkla. Telefondan alamadım diye üzülmeyin.

• Az önce bi arkadaşım telefonda e5008 için 2 milyon net fiyat almış şimdi görüşmeye gidiyo

• BLG# kullanıcısına yanıt
    Aracımı şu fiyata satıyorum demedim ki? Ne alaka . Ben araçsız kalmaktan bahsettim. Acayip olan şu bayiyi arayan diğerleri öyle fiyat yok diyor. Ben aracımı satmadan niye bayiyi arayacağım. Anlık satılmaz ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Polo parasına 408. Kazıklamaya doyamadı firmalar halkı son 5 yıldır.

• Wirm kullanıcısına yanıt

Bayiiden değil galericiden mi alacagiz? Arabanin algisini iyoce öldürdüler. PSA ya yakışmadı çok rahatsiz oldum aklima pandemideki kara borsa muhabbetleri geldi

• ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt

bayiden eve giden dsg li araçta garanti kapsamında değil mi anlamadım

• ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    İndirim olunca burada kötülerler hocam eksik kalmazlar

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

araç yok

• Yaris cross bayilerde hiç olmuyor arabayı görmeden mi alacağız anlamadım hiç soran var mı yakınlarda?

Bence bu filo alımı değil. Vergi levhası olması yeterli. Filo alımlarında 6 ay geçmeden satış olmuyor. Bunlarda öyle bir durum yok. Aldığı gün bile satabilir.

• texmo kullanıcısına yanıt

Firma adına tescil zorunluluğu olduğu yazmıyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.