Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17200. sayfa)

5 sn
344.145
Cevap
5.881
Favori
59.506.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    1.7 maksimum. Çarpışma önleyici, şerit takip, güvenlik, düşük yakıt tüketimi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    1280 istanbul bayileri

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    1.0 motor galiba.

• Informed I kullanıcısına yanıt

Hocam kimisi de Chery şu anda zararına satıyor, o vergiler kalksa da buna benzer fiyattan satmaya devam edecek diyor. Burada okumuştum sanırım hatta.

Ki geçen seneki fiyatlara vs. Baktığımızda bana da tutarlı geliyor. Ben elimdeki Corsa F kasayı alırken Omoda 5'lerin 2. Elde 1250 civarı olduğunu hatırlıyorum, şu anda da o fiyatlar. Sıfır fiyatlarında aman aman değişim yok, kurdaki hafif artışa rağmen.

BYD gibi teşviği cebe atma olayı ds olabilir belki. Düşündürücü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda baktım ama net bir cevap göremedim. Austral Evolution pakette indirim yapıyor mu bayiler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winrar48

Bmw 230e yıllık bakım masrafının 30k olduğunu da hesaba katıyor musunuz?
    Normal benzinli aractan farki yok dedi bize ST, hepsi genel 30bindir ilk bakim

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    makyajlı kasalarda 1.0 3 silindir yok. hepsi 1.5 4 silindir RLine a kadar 116 hp.

Bu yazan arkadaş burada sadece aldığı honda jazz ı savunmak için yaşıyor pek muhatap olmayın

• morqos kullanıcısına yanıt
    Aşırı pahalı 1680 e verildi.

2025 modelse bilemiyorum.

Golf 8.5 gerçekten sorunlarla dolu bir araç forumları takip etmenizi öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-vw-golf-8-5-2024--159130740-3

• Bugün kritik bir seçim var. Almanya seçimleri. Eğerki afd seçilirse pilli araçların önü avrupada kesilir. Trump gelince bütün teşvikleri iptal etti pilli araçlarla ilgili. Bidenin alaskada yeni petrol maden yataklarının işletilmemesi kararınıda iptal etti. Aynısını şuan afd söylüyor tüm kapatılan nükleer termik vs neyse açacağını, pilli araçların teşvikinide kaldıracağını söylüyor. Tuhaf olan ise bu siyasetçilerin baş destekçiside elon musk. Afd adına kanallara vs bağlanıp oy istiyor. Bizim tam pilli tayfasıda elon musk ı göklere çıkarıyor. Zaten bir gelişsmesi vs yok bu musk ın pilli araçlarının. İki yüz yıl önceki teknolojinin üzerine tablet koydu kakalıyor. 300 km menzille gezinip duruyor pilli tayfası. Trump bile laf arası musk ın insanları kandırdığını söylüyor dolaylı olarak. Ne diyor Trump bu pilli araçlar müthiş elektrik talebine neden oluyor, bu da elektrik enflasyonuna neden oluyor evde fırında yemek pişirmenin maliyeti 50 liradan 500 e çıkacak buna dur dememiz lazım. Bu pilli tayfa menzili nasıl arttırıyor 70kw pil yerine 100kw pil koyarak yani tüketimi dahada arttırarak, uluslar arası kuruluşlar basbas bağırıyor yenilenebilir enerji kaynaklarıyla bu elektrik tüketimini talebini karşılamak mümkün değil, fosil yakıtları yakarak elektrik üretme oranı dahada yükselecek, bu yüzden pilli araç kullanıyorum çevreyi kirletmiyorum hikayeside iyice yalan olacak. Bir kaç sene geçsin evde pahalılıktan elektrik kullanamıyorum şikayetleri hat safhada olacak

• winrar48 W kullanıcısına yanıt

Aracı ilk alırken paket alabiliyorsunuz. Fiyatlara kdv dahil değil. Çok km yapmayan biri ilk paketi alıp ilk 3 seneyi toplam 30bin tl'ye çıkarabilir. Kim nasıl kullanıyorsa onu alsın, psa'dan ucuza geliyor nerdeyse :)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 23 Şubat 2025; 12:9:7 >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Boş araç hocam bu fiyata donanimsiz ciscibir zaten renault 2 sene sonra üretimini durdurur başka isimle arac çıkarır piyasası düşer, kadjar gibi olur esamesi okunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 23 Şubat 2025; 12:22:25 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama yapacaksak şimdi Tesla’da bakım maliyeti yok. Hibrit arabalar oldukça kompleks. Az yaksın diye pahalıya hibrit araba almak mantıklı değil. Km de 1 tl az yaksa 500k km yapması gerekiyor aracın. 500k km yapınca hem motor hem de batarya masrafın olacak.

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt

Golf'ler life paket 1.7 bandında zaten hocam.

Neyle kiyasliyorsunuz? Hibrit suv bir araç benzinli muadilinin yarısını yakar şehir içinde. Büyük şehirde sıkışık trafikte çok kullanılıyorsa 3 te 1 e çıkar tasarrufu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 23 Şubat 2025; 12:16:47 >

Elektrikli araçla kıyaslama yapılmaz, hele teslayla hiç yapılmaz. Ancak mesela elektrikli mercedesiniz olsa bundan az para ödemezsiniz, haraç alır gibi para kesiyorlar. Bu araç performans da sunuyor. Bu performanstaki 4 çeker teslaya (çift motor) yıllık 65bin tl mtv ödeniyor, doğru değil mi ?

• C5 Aircros aracımı sattıp Cuma günü kapora vererek Nissan xtaril ayırttım bayiler arasında bile cıddı fıyat farkları var cok sasırdım KOCAELİDE 2.460 İSTANBUL dan 2.300 metalik şampanya paket platınym aracı kullananlar tecrubesını paylaşırsa sevınırım

• eskiden musluklardan benzin akardı diye büyük dedem anlatırdı. benzinli araçlar çoğaldı diye bunu elimizden aldılar benzin enflasyonu yapıyormuş

Hocam herkesin beklentisi farklı kısmen az yaksın ama ben yolda zırt pırt durmayım diyen tercih ediyor..

Misal ben hibrit düşünmeyen biri olarak BMW görünce bir an acaba diyorum.. 2200 civarına bu araba fırsattır ve birileri tercih eder .. neden sürekli insanlar birbirlerini ikna etmeye uğraşıyor ya fa sürekli yok çöp yok elinde kalır..

Ben bu paylaşımı buradan gördüm ve fikir sahibi oldum önemli olan bu tercih ederim etmem o ayrı konu..

• RIDVAN_47 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.pp paket fiyat aldınız mı

• Bmw alan kullanıcı arkadaşlar prime premium hizmetinide alsınlar bence. Ayda 400tl ödeyip birçok hizmetten ücretsiz faydalanabilirler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.