Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17202. sayfa)

5 sn
344.134
Cevap
5.879
Favori
59.503.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Bu tam pilli tayfası hep böyle. Kendi araçlarının bakıma ihtiyacı yoktur pilli olduğundan derler. Sonra hem pilli hemde benzinli araca pil masrafı cıkarır. Bunlar böyle tutarsızlar. Adam 5-10 kwlık neyse pili bitince değiştirir uygun maliyete. Sen neyapacan 80-90 kwlık pili, bir araba parası daha verip değiştircen. Sonrada neden ikinci eli yok bu tam pillilerin diyorlar. Ayrıca tüm araçların hersene kontrolden geçmesi lazım. Araç sadece motorla gitmiyor alt aksamının şasenin teker bağlantı noktalarının diskinin gözden geçmesi lazım. Can taşıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Şubat 2025; 12:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Pili değişen hangi Tesla gördün 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winrar48 -- 23 Şubat 2025; 12:43:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • winrar48 W kullanıcısına yanıt

Neden değiştirsin o maliyete gider yenisini alır zaten çöp oluyor.

Çöp olan Tesla mı var allah aşkına. Gülüyorum yorumlarına. Dünyanın en çok satan arabası bu. Kimse düşünemiyor sadece sen düşünebiliyorsun.

• Arkadaşlar şimdi 2 küsür fiyatta fiyat performans araci olup dolulukta yok yok arac nissan qashqai platinum premium mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    senin hiçbir işin gücün yok hafta içi hafta sonu durup durup jazz güzelliyorsun. Şuradaki piyasa takip eden insanların %80 i bugün gidip alabilirler o arabayı. Eşyalara bu kadar bağlanmak artık bizi meşgul etmeni ve saygızlaşmanı geçiyorum insanın kendisine saygısı olmalı. Yeter kardeşim yav bıktık jazz ından bırak şu forumu durup durup liste fiyatına bakıp bu ay yine artmadı deyip duruyorsun.
    Allah rızası için bizi bırak fiyat okuyalım. Birgün jazz almaya meyledersem aklıma sen geleceksin ve yine almayacağım.

• B.YEKE kullanıcısına yanıt

1.6 benzınlı cok keyıf aldıgım bır aractı 5 yıl sorunsuz bındım 62 bınde sattım

• quote:

Orijinalden alıntı: winrar48

Çöp olan Tesla mı var allah aşkına. Gülüyorum yorumlarına. Dünyanın en çok satan arabası bu. Kimse düşünemiyor sadece sen düşünebiliyorsun.

Çin dışında pilli piyasası kalmıyor. Musk yakında teslanın kapısına kilidi vurur demedi demeyin. Tesla umurunda olsa milyarlarca dolar bu araçlara destek veren demokratları desteklerdi. Sadece almanya muska devlet kasasından 10 milyar dolar akıtmış. İşi bitince tekmeledi solcuları musk. Yeterince söğüşledi. Tesla umurunda olsa afdyi trumpu vs desteklemezdi

Barış Soydanyoutube
    -Elektrikli araba satışları Avrupa'da neden sert düştü? -Amerika'da durum ne? Tesla'nın satışları nasıl gidiyor? -Elektrikli araç alınır mı yoksa beklemek mi gerek? -Türkiye'de satışlar ne durumda? Büyük ÖTV avantajı. -Pazar lideri kim? TOGG, Tesla, BYD, MG, Volkswagen, Fiat, Renault, Peugeot ve diğerlerinin pazar payları. Barış Soydan anlatıyor.
    https://www.youtube.com/watch?si=iXZhsFP34GH_JrHD&v=gLPWAhUV9N0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Şubat 2025; 13:5:56 >

jazz 1.5 motor kaç beygir? onlar daha başarılı bence.

• Pilli tayfasının taptığı musk bu adamın altında çalışıyor.

Alaturka Amerikayoutube
    Elektrikli Araçlar için Federal Fonlar Donduruldu: Trump’tan Radikal Karar!
    https://www.youtube.com/shorts/8XFbMooM9ro?si=uR0xXRWov2YdTFBG

Forumdan bir arkadaş söylemişti bana da sağolsun. Biniciler için güzel hizmetleri var. Olur da almak nasip olursa ben ilk paketi almayı düşünüyorum, o da garanti süresine denk geliyor zaten. Garanti sonrası yetkili servise gitmeye devam ederseniz güzel iskontolar yapıyorlar genelde

• Forum1th kullanıcısına yanıt

nasıl değişme yok? omoda temmuz öncesi full olanı 1.4m idi. şimdi 1.9 m. son kullanıcıya 1.8m diyorlar. en az 400k zam var. motor 145 e düştü. bu 400 zam döneminde araçlar zamlanmadı. ucuzlayan bile var.

• bi ara teslası vardı tesla özelinde bev araçları güzelliyordu sonra satıp golf aldı en kral vw ve golf oldu. şimdi onu da satmış demekki  

• cambodia C kullanıcısına yanıt
    sattım dedi 1-2 hafta önce

enteresan bir oyun var. musk en büyük destekçi ama adamın zenginliği elektrikli araç. kendi ayağına mı sıkar? işin içinde başka şeyler var.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Jazz in benzin motoru jenerator gorevi gorsun diye yapilmis atkinson cevrimli 107 beygir. Elektrik motoru 122 beygir.

City var mesela 1.5 atmosferik 121 hp.

Gene civicler var golf gibi 1.5 turbo ama hakkini veriyor 182 hp.

1.5 turbo motordan 116 hp cikarmanin amaci herhalde emisyon degerlerini filan dusurmek yoksa sacma sapan bir beygir gucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Şubat 2025; 13:19:3 >
  • Yeni tesla model y aynı fiyattan girdi daha öncede dediğim gibi bakın açık konuşayım talep azalsın iyice avrupada kurda değişmezse 1.500 lere bile düşer. Giga berlinde kapanır yakında. 5 sene sonra bu msj ı uplayacağım. Tr de bu araçların satma nedeni yüzde 10 vergi. Avrupada amerikada ise devletin ödediği 5bineuro ve faizsiz 5-10 yıllık kredilerdi birde şarj hediye ediyorlardı. Bunlar çoğu yerde bitti talepler hızla düşüyor. Tr dede yüzde 10 kalksın yüzüne bakan olmaz bu teslanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Şubat 2025; 13:19:2 >
  • MrPazar M kullanıcısına yanıt
    İyide bundan bana ne ister alin ister almayin.

Bu mesajinizida sikayet ettim bu arada.

• elon bunun beyninde kira vermeden yaşıyor  

nasıl bir ard yanıklığı varsa sabah akşam bev kötülüyor işsiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambodia -- 23 Şubat 2025; 13:27:49 >
  • Gebze forddan focus 1.5 titanium style paket için 1615 nakit, 1700 300 ü kredi,

Peugeot ta 408 allure için 1565 lira nakit veya 1600 200 kredili teklif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 23 Şubat 2025; 13:26:3 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.